..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 779
  • 472
  •   1
Отговори
# 150
Ето сайта им, а тези ги внасят. Четох в едно от списанията за дома за тях.

Освен това, видях комбинирани уреди на AEG. Най-много ми допадна фурна с котлони за вграждане, а за тях свързана с миялна 45 см. Идеална работа ще ми свърши в малкия бокс.

Eто

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 14:42 от jj okocha

# 151
Благодаря ви Hug
...а за тези аспиратори Cata и аз за първи път чувам newsm78 ...скъпи ли са?

# 152
Нямам идея  Thinking А тези на Elica, дето ги продават Интерсервиз Узунов? Някой нещо да е чувал?

# 153
Първата по ми харесва, а това малкото не е ли много малко и за какво се ползва  Embarassed

Там може да се монтира мелница за хранителни отпадъци, иначе е с безмислена функция. Но е добре да е дълбоко коритцето, за да не пръска.

Elica са хубави абсорбатори, имат интересни модели

# 154
Elica са хубави абсорбатори, имат интересни модели

Вчера разгледах сайта им. И на мен така ми се струва, но не знам какви цени да очаквам. Всички ли сте се метнали на Фабер?  Laughing

# 155
  • София
Не,на малкото не може да се сложи мелница,защото му е малък отвора. И ,съответно, не се сещам за какво може да се ползва-може би да си сложиш плодове,зеленчуци преди да ги измиеш-не знам.

# 156
Аз пък си мисля че тов малкото отделение  за прибори Thinking

# 157
Не,на малкото не може да се сложи мелница,защото му е малък отвора. И ,съответно, не се сещам за какво може да се ползва-може би да си сложиш плодове,зеленчуци преди да ги измиеш-не знам.

Имах такова малко. По принцип може да се сложи мелница /сифонът е голям, колкото и на другото корито/, но как ще изсипваш остатъци от голяма тенджера например в такова тесничко нещо.
Моето малко не го ползвах за абсолютно нищо! Само го миех. Или ако голямото е затрупано с мръсни чинии, а трябва да си измия ръцете от нещо гадно /да не капе върху съдовете/ - но това се е случвало 1-2 пъти за 3 годни. Имам предвид затрупаната мивка с мръсни чинии, а не миенето на ръцете. Много по-удобно ми беше /и все още ми е/ да си мия плодовете и зеленчуците в голям гевгир, който слагам на дъното на голямата мивка и обливам със силна струя вода /в малкото опръсквах всичко и затова спрях да го използвам/.
С една дума - тотално беше безсмислено за мен.

# 158
  • Варна
Нашият абсорбатор е такъв. Доволна съм. Кухня вградена нямам, но се наложи при ремонта поне абсорбатор да сложим. Виж тук, има и други модели.

http://www.vetobg.com/Aspiratori/page_1/id_154

# 159
Това е точно отцедник Peace
Миеш напр. моркови, лук и ги слагаш да се отцеждат или прибори, преди да ги разпредилиш Peace

Мисля, че мога да ползвам и за капачките на шишетата на Шошки  Mr. Green ...абе ще ми върши работа Wink

# 160
ДИДКА, явно нямаш място за мивка с половин корито и отцедник /около100 см/ и се чудиш какво да избереш за около 80 см.
Ами и аз имам такъв проблем и точно декември месец бях супер приятно изненадана от ТЕКА - видях тяхна мивка с голямо корито + 1/2 корито+малък отцедник - всичко на 80 см. И двете корита са прилично дълбоки - малкото е около 10см а голямото- към 18. Тази мивка е от серията PRINCESS, но не беше включена в миналогодишния каталог - очакваха сега в новия да я включат и беше към  200лв. после ще проверя за още подробности ако искаш, че малкия са събуди  Sad

# 161
.....
Чудя се между тия двете  newsm78
.....

Гледам, горния модел се казва Dame  Sunglasses
Въпреки това бих ти препоръчала - нито една от двете. Виждам, че горната е за шкаф 60 см, твоят толкова ли е? Ако е така си вземи нещо с много голямо корито, със или без отцедник, голямата мивка е невероятно преимущество, а ако нямаш миялна си е направо задължителна. Ако много държиш на отцедника, но се притесняваш, че нямаш място, можеш да си вземеш от онези големи дървени дъски за върху мивка, слагаш я върху отцедника и хоп, получаваш допълнително пространство за работа  Hug

# 162
Ако е така си вземи нещо с много голямо корито, със или без отцедник, голямата мивка е невероятно преимущество......
Подкрепям с две ръце!

# 163
Готова съм с проект. Цветовете на са това, което искам, но ... За първи път проектирам кухня, така че ако смятате, че може да сте полезни със съвети - помагайте  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210513&photo=1

# 164
Булка Марулка, имаш ли изкарани изводи за ток и вода и ако да, то има ли опция да ги преместиш?
На първо четене - в никакъв случай котлоните забити така в ъгъла  Stop. Микровелето по-добре да е по-ниско, освен ако не си 190см  Wink А хлидилника, може би бих го сложила в другия ъгъл, а не до фурната. Относно дизайна, изглежда като че ли шкафовете са нахвърляни безразборно, липсва концепция.

Общи условия

Активация на акаунт