..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 767
  • 472
  •   1
Отговори
# 195
  • г.Каварна
Много е готина кухнята ти Олександра! newsm10 newsm10

Просто се влюбих в нея почти съм сигурна вече, как искам да изглежда и моята. .... почти като твоята.
направила съм едно проектче, но не зная как да го кача тук да си кажете мнението.

Мерси, много се радвам, ч ви хареса Simple Smile
С мъжа ми доста се чудихме, как да я измислим, дано да ви помогнем с нещо.

Също така, благодаря на всички момичета, които си показаха кухните в този форум, това много ни помогна и ние да измислим нашата кухня.
Страхотни сте

# 196
  • Варна

направила съм едно проектче, но не зная как да го кача тук да си кажете мнението.

Влез в www.snimka.bg, регистрирай се и там може да качиш скиците си Wink

Това е ясно, не зная как да си извадя  снимката от програмата. Направена е на Аlno. Ако някой знае да свирка!

# 197
  • Варна
mamma didi, купията ти е пълна.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 01:02 от mentolka

# 198
Това е ясно, не зная как да си извадя  снимката от програмата. Направена е на Аlno. Ако някой знае да свирка!

Отиваш на Fullscreen и му даваш Save Fullscreen.

# 199
  • София
Имaм проблем с Ално-то дава някава грешка "Zugliffsverletzung bai Addresse 1001F08 in Modul 'ialmgicd.dll'. Lessen vo Addresse 0009AACCC."
как да го оправя това някой сблъсквал ли се е newsm78

# 200
Наистина предпазва, ама този блясък на инокса много трудно се постига.
Аз веднага след готвене, го забърсвам с медикс за инокс, изчаквам, после го избърсвам на сухо, ама все не мога да го направя, както ми се иска.

Колкото и просташко да прозвучи, но аз съм много мързелива и затова използвам следния трик, за да не ми се цапат стените около печката - облепям ги с вестник, а като свърша с готвенето, го свалям и хвърлям. Не е много естетично по време на готвене, но после пък всичко си ми е чистичко и няма нужда да търкам.
Инокса почиствам съвсем лесно - с леко навлажнена микрофибърна кърпа. Без препарат премахва дори и стари мазни петна и всичко светва като ново. Пробвала съм почти всички миещи препарати за инокс, които се предлагат на пазара, но тази кърпа наистина се оказа ВЪЛШЕБНА. С всичко друго се налагаше много да търкам, а все оставаха разни замазани участъци.

# 201
  • Бургас
И аз да си призная слагам вестници,особено ако пържа нещо.Гледката може и да е гадна,но за мен търкането е още по-гадно.А микрофибърната кърпа е вълшебство,без нея котлоните ми никога не са идеално чисти,както и мивката и батериите.

# 202
  • Пловдив
И аз да си призная слагам вестници,особено ако пържа нещо.Гледката може и да е гадна,но за мен търкането е още по-гадно.А микрофибърната кърпа е вълшебство,без нея котлоните ми никога не са идеално чисти,както и мивката и батериите.
кажете каква е тази вълшебна кърпа,от къде си я купихте  Praynig

# 203
  • Бургас
кажете каква е тази вълшебна кърпа,от къде си я купихте  Praynig
Вече я има в почти всички големи супери,ТСМ,а даже и в магазините за един лев/от там не съм си купувала още и не гарантирам за качеството/.

# 204

Вече я има в почти всички големи супери,ТСМ,а даже и в магазините за един лев/от там не съм си купувала още и не гарантирам за качеството/.
От микрофибърна кърпа,до микрофибърна кърпа има голяма разлика.Вие каква точно ползвате?

# 205

От микрофибърна кърпа,до микрофибърна кърпа има голяма разлика.Вие каква точно ползвате?

Моята си я взех от кварталния супермаркет. Струваше около 2 лв. Но ми прави впечатление, че навсякъде на щандовете за домашни потреби има такива. Има и по-скъпи, разбира се, но не знам дали си заслужава.
Приятно чистене!

# 206

Моята си я взех от кварталния супермаркет. Струваше около 2 лв. Но ми прави впечатление, че навсякъде на щандовете за домашни потреби има такива. Има и по-скъпи, разбира се, но не знам дали си заслужава.
Приятно чистене!
Ползвам отдавна микрфибърни кърпи,но съм се спряла на Виледа-синята и на Скотт-зелената.За съжаление в Бг ги няма и тук не съм си купувала още такива кърпи.Затова питам вие от кои сте доволни.Ще купя някоя произволно,мже да се окаже добра.

# 207
Последно си взех от "Практикер" от раздела с автомобилни аксесоари и подобни. Струва 1.75, обаче е върха! Излишно е да уточнявам, че не я ползвам за колата...... Flutter

# 208
Последно си взех от "Практикер" от раздела с автомобилни аксесоари и подобни. Струва 1.75, обаче е върха! Излишно е да уточнявам, че не я ползвам за колата...... Flutter
Там нямаше да се сетя да пгледна,благодаря,ще я прбвам обезателно.

# 209
  • Бургас
Моята е Мимоза и е от ТСМ.

Общи условия

Активация на акаунт