..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 602
  • 472
  •   1
Отговори
# 405
Леле изчетох я наведнъж темата  Party /като съм изтървала  Mr. Green /
Браво на всички супер кухнички отново видях и интересни идеи прочетох   bouquet

А  на Дидка  кухнята е станала супер ,браво поздравления и да ти олекне вече като си я гледаш готова и че си я хресваш е много важно  Wink  .Със здраве да си я ползвате   Hug
Сякаш вчера беше като се чудеше за разположението на стаята /как точно да стане/и сега вече като видях стаята още по-добре изглежда  Peace 
Давайте в същият дух  Wink
като прочетох колко пъти си си сменяла мнението се зачудих ама и аз съм в момента на много чуденки и си сменям мнението а уж знаех какво искам  Thinking

# 406
  • Варна
Алуминиевия профил е към 40 лева за линеен метър,а стъклата са от 30 до към 68 лева за квадратен метър. Peace

А вие за кое ПДЧ сте чували,че е по-хубаво?

# 407
Да си покажа и аз мойта кухничка-мъничка...  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217515

# 408
simon_el много ти е уютна и хубава кухнята .Да си я ползваш със здраве и много вкусни манджи да готвиш!
Искам да те попитам плота от гранит ли ти е защото съм си избрала същия от гранит и исках да те попитам на каква цена е заедно с обработката

# 409
Не,не е гранит ламинирана плоскост е  с покритие негоримо, устойчиво на кислелини, химикали, хидро устойчиво.С две думи стандартен плот,само имитира шарката..

# 410
Благодаря   bouquet

# 411
  • Варна
simon_el ,много е хубава.Малка и спретната .А хладилника такъв цвят ли си е ?

# 412
Момичета как да съхраня файла в jpg в Almo?

# 413
Моята кухня я поръчахме във венге и червено. Преобладава венгето. Съвсем скоро би трябвало да я монтират, тогава ще дам и снимков материал. Много се надявам да е станала хубава и удобна.  Praynig

# 414
Здравейте,момичета!И аз да се включа в темата,тъй като ми предстои ремонт на кухнята.Имам долу-горе ориентир каква ще бъде,но ми се иска да я сътворя преди това в някоя виртуална проекционна програма  Whistling .Моля ви да ми дадете линкове за такива програми,ще ви бъда истински признателна   bouquet

П.П. simon_el кухнята ти е прекрасна.Моета ще бъде такава големина общо взето,колко ти излезе като цена,ако не е тайна?

# 415
simon_el ,много е хубава.Малка и спретната .А хладилника такъв цвят ли си е ?

Хладилника е бял но намерихме фолио същото като кухнята и си го залепихме изобщо не си личи,защото някой път гости като идват ни питат от каде сме намерили такъв цвят гладилник   Simple Smile

Здравейте,момичета!И аз да се включа в темата,тъй като ми предстои ремонт на кухнята.Имам долу-горе ориентир каква ще бъде,но ми се иска да я сътворя преди това в някоя виртуална проекционна програма  Whistling .Моля ви да ми дадете линкове за такива програми,ще ви бъда истински признателна   bouquet

П.П. simon_el кухнята ти е прекрасна.Моета ще бъде такава големина общо взето,колко ти излезе като цена,ако не е тайна?
1100лв точно без уредите само шкафове и монтаж

# 416
Момичета как да съхраня файла в jpg в Almo?

Отиваш на fullscreen и от там Save Fullscreen. А ако искаш самия план да сейвнеш в jpg, единствения начин, който съм открила е със Print Screen.

# 417
simon _el благодаря ти!И аз си мислех така.А има ли голяма разлика между цените на различните фирми?Защото аз съм от Пловдив и съм питала само в Детелината,там ми казаха около 1000 лв за този размер.Но не е кой знае колко качествено според мен.Как стои въпроса с цените в Арон,Метрон?Има ли разлика,или варирането е в едни и същи  граници?

# 418
Има разлика да ти кажа когато обикалях за да сверявам цени уж навсякъде еднакви обаче....после се оказва че тя цената която са ми дали била без включени дръжки(5-6лв че и повече), без стъклените вратички с алуминиев профил(и те доста оскъпяват)само дръжката за тези вратички понеже е по различно захващането е към 13лв аз както ми е малка кухнята имам 9 обикновенни дръжки и 2 за стъкло а за тези на които кухните са по големи не знам.тази цена при мен излезе с всичко.

# 419
Искам да те попитам плота от гранит ли ти е защото съм си избрала същия от гранит и исках да те попитам на каква цена е заедно с обработката
ZuzyM, аз също се интересувам от плотовете от гранит. Може ли да напишеш ти на коя фирма си гледала и какви са цените.

Общи условия

Активация на акаунт