..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 795
  • 472
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз харесвам шкафове до горе (Олександра, много приятна кухня). Някакси не ми стои пространство от 40-50 см напълно свободно.
А и винаги може да сложиш нещо дето да го вадиш веднъж годишно (например коледната украса).

# 106
  • На село
Gwen, честита кухня - чудна е!

Масата и столовете от BMD furniture (Пазарджик) ли са?

# 107
  • София
Gwen, честита кухня - чудна е!

Масата и столовете от BMD furniture (Пазарджик) ли са?

Благодаря!!!
Да,от BMD са.
Невероятни са,удобни и стилни.
Много си ги харесвам,фен съм на тази фирма. Жалко,че почти не работят за българския пазар...а чужденците им се радват! Tired

# 108
  • На село
Значи станахме две фенки на BMD  Simple Smile
Открих ги на едно Стройко в София и от пръв поглед се влюбих в мебелите им.
И аз съм си поръчала маса и столове за трапезарията от тях, но ги чакам през февруари. Спазват ли си сроковете на доставка?

# 109
  • София
Какво да ти кажа?! Баща ми е познат със собствениците и си спазиха срока! Дано по принцип да са така коректни.  Grinning
Ти кой модел си избра?

# 110
  • На село
Маса Каре и столове Тенерифе. Поръчах си и един шкаф по индивидуален проект. Много ми беше трудно да избера, защото всичките им модели ми харесват. Първо се влюбих в маса Бристол, но толкова голяма в сегашния ни апартамент нямаше как да сложа  Sad.

# 111
  • Пловдив
Какво да ти кажа?! Баща ми е познат със собствениците и си спазиха срока! Дано по принцип да са така коректни.  Grinning
Ти кой модел си избра?

дайте малко инфо за тая ирма че и аз си търся маса и столове....ако имат сайт? благодаря ви предварително..... Grinning

# 112
Тази вечер пак умувам над проекто-кухнята си, и преди малко забелязах, че във всички програми за кухни хладилниците се отварят надясно Rolling Eyes Като се замисля, досега в живота си съм виждала само един, който се отваря наляво, финландски.Има ли въобще по магазините хладилници отварящи се наляво?

# 113
  • София
Тази вечер пак умувам над проекто-кухнята си, и преди малко забелязах, че във всички програми за кухни хладилниците се отварят надясно Rolling Eyes Като се замисля, досега в живота си съм виждала само един, който се отваря наляво, финландски.Има ли въобще по магазините хладилници отварящи се наляво?

До колкото знам, на всички хладилници вратите могат да се обръщат - т.е монтират ти вратата на хладилника в която посока искаш.

# 114
До колкото знам, на всички хладилници вратите могат да се обръщат - т.е монтират ти вратата на хладилника в която посока искаш.
мерси, това не го знаех  Embarassed

# 115
И аз съм си поръчала маса и столове за трапезарията от тях, но ги чакам през февруари. Спазват ли си сроковете на доставка?

При мен си спазиха срока, дори по-рано ми ги донесоха без да ми се обадят предварително, та ме върнаха от път дори...но това не е най-лошото. Три от столовете ги връщахме по веднъж, а единия три пъти и пак скърца. Ужас. #Crazy #Crazy #Crazy Иначе са с голямо съмочувствие - некадърници!

дайте малко инфо за тая ирма че и аз си търся маса и столове....ако имат сайт? благодаря ви предварително..... Grinning

Имат сайт, но не искам да им правя реклама....

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 15:18 от Сасано

# 116
  • София

Заповядай!

При мен си спазиха срока, дори по-рано ми ги донесоха без да ми се обадят предварително, та ме върнаха от път дори...но това не е най-лошото. Три от столовете ги връщахме по веднъж, а единия три пъти и пак скърца. Ужас. #Crazy #Crazy #Crazy Иначе са с голямо съмочувствие - некадърници!

Може би такъв късмет си имала?!  Thinking
А самочувствие наистина имат,просто защото са страхотни.  Peace
Далеч съм от мисълта,че всички ще сме доволни от продуктите им,и на мен ми се  е случвало да си купя гаден кашкавал,макар че винаги купувам от най-добрите!  Peace

# 117
Олександра, много е стилна

# 118
  • Варна
Ох, невероятни кухни.

Предстои ми септември да си правим и ние кухнята. Мога ли да си направя сама проекта? Има ли някаква лесна програмка? Поне да видя как ще изгрежда, шкафчета, чекмедженца...

# 119
  • На село
Преки впечатления от BMD още не мога да споделя, но мебелите им наистина са много стилни и издържани.

Сасано, съжалявам, че така се е получило при теб. Нормално е да има и доволни, и недоволни клиенти, но чак пък некадърници да са не ми се вярва - ако бяха, дали щяха да са затрупани с толкова много поръчки и от тук, и от чужбина!

Общи условия

Активация на акаунт