..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 744
  • 472
  •   2
Отговори
# 210
Здарвйте.И аз се присъединиявам към вас.Скоро ни предстои да си поръчваме кухня и бих се радвала да чуя вашето мнение.Само да уточня, че хладилникът ще е по-висок, хоризонталните шкаове ще са 2 х 80см, но не намерих в програмата такива и барплотът ще е плътен а не прозрачен , но също не намерих друг в програмата. Благодаря ви на всички http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211303

# 211
tincheto  , когато обекта ти е маркиран(оцветен в зелено), натискаш F4, и ти излиза прозорец, в който можеш да променяш размерите  Peace

# 212
Благодаря ти.Не го знаех това

# 213
Уважаема г-жо КодЖаДИДКОВА  Wink,
ето, изрових данните за мивката на ТЕКА,
които собственоръчно бях записала след мерене на място в магазина с ролетка
голямо корито- шир. 35см, предно-заден размер 42см, дълбочина 17см;
малко корито-шир. 18см, предно-заден 27см, дълб.-9см
+малък отцедник около 24 см широк
цялата мивка е 80 см
серия Princess, цена 239лв, в комплекта има сифони и клапани
гаранцията май беше 10 години, но не съм сигурна.

За сравнение масово се продават по-евтини мивки,
но са дълбоки едва 15 см, а малките корита са дълбоки дори 5-6 см.
 При това положение няма как да са удобни.
Успех! 

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 23:01 от oxyjenia

# 214
  • Добрич
От фирмата ни го препоръчаха да е от инокс, че уж по лесно се почиствало, ама пада голямо търкане след готвене Grinning
Инокса е много труден за поистване и поддържане,малко са те излъгали,но поне със сигурност панела ще предпазва гърба на кухнята.
Наистина предпазва, ама този блясък на инокса много трудно се постига.
Аз веднага след готвене, го забърсвам с медикс за инокс, изчаквам, после го избърсвам на сухо, ама все не мога да го направя, както ми се иска.

Добре де, а има ли някакъв друг вариант за плот зад газови котлони, освен фаянсови плочки и този иноксов плот? newsm78

# 215
  • в моя свят на мир и любов

Дидка, много се смях на преименуваният ти ник. Joy Joy И така звучи добре. Дано не се сърдиш.

Много ви моля да ми помогнете да открия кой предлага кухни като на синя yanita.
В списъка на кухните е втора по ред.

# 216
  • München\Добрич
От фирмата ни го препоръчаха да е от инокс, че уж по лесно се почиствало, ама пада голямо търкане след готвене Grinning
Инокса е много труден за поистване и поддържане,малко са те излъгали,но поне със сигурност панела ще предпазва гърба на кухнята.
Наистина предпазва, ама този блясък на инокса много трудно се постига.
Аз веднага след готвене, го забърсвам с медикс за инокс, изчаквам, после го избърсвам на сухо, ама все не мога да го направя, както ми се иска.

Добре де, а има ли някакъв друг вариант за плот зад газови котлони, освен фаянсови плочки и този иноксов плот? newsm78

Аз бях пред същата дилема след като прочетох в тая тема,че тоя иноксов гръб зад котлоните на газ ще ми разкатае фамилията от чистене(а и струва 120лв). Тъй като сега довършваме проекта, много го умувахме и го измислихме да сложим термоплот в същия цвят какъвто е и стенния панел; малко излиза навън тъй като термоплота е по дебел, но и тоя иноксов панел също излиза. Аз избрах да не лъскам инокс след всяко готвене(имам една микровълнова, която ми взима акъла-стига ми), и си мисля че няма да е грозно, а напротив. Ще пусна снимки като е готово, ама може би след месец.

# 217
ето, изрових данните за мивката на ТЕКА,

Hug Hug ....мерси много  bouquet
Май ще проверя за серия Принцес, ама вчера нищо подобно не видях newsm78

Какво ви е мнението за мивки с две корита Thinking Лудичка, ти мисля, че имаше такава Wink А за преименуването - кръстница ще я правя Mr. Green За синшто - дано някой се отзове Peace
Имам чувството, че трябва все над чиниите да стоя ooooh! МирО хареса такава ...значи никога няма да ми купи миялна...Ама като го накарам да измие чиниите след някои и други гости и ще види той Crossing Arms

Утре вече трябва да реша, а ми е едно мъгличо в главата ooooh!

# 218
  • Добрич
Аз бях пред същата дилема след като прочетох в тая тема,че тоя иноксов гръб зад котлоните на газ ще ми разкатае фамилията от чистене(а и струва 120лв). Тъй като сега довършваме проекта, много го умувахме и го измислихме да сложим термоплот в същия цвят какъвто е и стенния панел; малко излиза навън тъй като термоплота е по дебел, но и тоя иноксов панел също излиза. Аз избрах да не лъскам инокс след всяко готвене(имам една микровълнова, която ми взима акъла-стига ми), и си мисля че няма да е грозно, а напротив. Ще пусна снимки като е готово, ама може би след месец.
Мерси за включването. Този термоплот е сигурно значи, че ще издържи на директен пламък?
Ще се радвам да покажеш снимки, когато имаш възможност. Peace

# 219
Дидка,

с миялна или без, дори и мястото ми да е малко, ще се постарая да сложа мивка с две нормални по размер корита и отстрани място за отцеждане на съдовете и измитите продукти.
И не ъглова, а нормална, удобна и продълговата.
Това, за което задължително се внимава, е мивката да е с борд отстрани, за да не тече водата по плота.

# 220
Ето виж тези:

http://www.franke.bg/

# 221
Благодаря  bouquet
Вчера поръчахме мивка с две корита и борд Peace значи съм олучила Wink

# 222
Олександра много е хубава кухнята ти. Със здраве да си я ползваш. Искам да те питам къде ви стои хладилника, че на снимките не го видях?

# 223
Момичета, дето имате или ще имате котлони на газ, моля кажете на каква височина слагате абсорбатора?
Нас консултантите ни посъветваха ширма да е на поне 75 см от котлона на газ.
А тези иноксови или термополотове-от тях има ли с такива размери newsm78

П.С. Дидка,  Praynig не се сърди! Просто знам, че носиш на майтап и ..... се измайтапих БЕЗ НИКАКВИ ЛОШИ ЧУВСТВА!

# 224
Дами, имате ли идея откъде може да се купи лайсна за контакти , от тези, които се закрепват под горните кухненски шкафове?

Общи условия

Активация на акаунт