..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 795
  • 472
  •   1
Отговори
# 225
Дами, имате ли идея откъде може да се купи лайсна за контакти , от тези, които се закрепват под горните кухненски шкафове?

Виждала съм в магазини за осветление.

# 226
Момичета, дето имате или ще имате котлони на газ, моля кажете на каква височина слагате абсорбатора?
Нас консултантите ни посъветваха ширма да е на поне 75 см от котлона на газ.
Задължително 70 - 75см.  височина, а котлоните се монтират от фирмата. При газови котлони го има това изискване, иначе губиш гаранцията.

# 227
...аз пак съм в шах с тази мивка ooooh!
Обадиха ми се да кажат, че дълбочината е само 17см. и нямало да ми върши работа Tired

Вече се чудя каква мивка да измисля newsm78
Мислите ли, че няма да ми върши работа - иначе в каталога това са размерите: Overall (w x h), 828x485, bowls (w x h x d), 360x417x170

Сега в каалога си харесвам какви ли не мивки, но като няма цена и не мога да преценя на коя да се спра Thinking

П.С. Дидка,  Praynig не се сърди! Просто знам, че носиш на майтап и ..... се измайтапих БЕЗ НИКАКВИ ЛОШИ ЧУВСТВА!

Ни най-малко съм се разсърдила Hug

# 228
Дидке, какъв каталог гледаш?

# 229
Дидке, какъв каталог гледаш?

На Тека  Peace
Харесах си една с доста голямо корито, но сигурно ще е повече от 300лв. Confused

# 230
# 231
Не, няма я, но като бяхме в магазина три от мивките, по-които се загледах бяха тази кръглата тази с малкия отцедник и тази Wink но както бях писала и преди, все ми казват, че щом нямам миялна е по-добре по-голяма мивка и така ме объркват съвсем ooooh!

Вече се чудя корито ли да сложа Mr. Green и да взема да направя един магазин за мивки newsm78

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 16:29 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 232
Тази втората е моята мивка  Wink

# 233
Дидке, я си помисли, каква мивка ползваш и сега, без миялна. Все ми се струва, че мнооого претенциозно и консуматорски сме настроени. Ако сега ти е удобно и се справяш с тази, с която разполагаш, си направи сметката, какво НАИСТИНА ти е нужно. Продавачите света ще обърнат, но ще те убедят, че ти трябва нещо  Whistling

Ето големи мивки, ама и цени  ooooh!

# 234
Вече се чудя корито ли да сложа Mr. Green и да взема да направя един магазин за мивки newsm78

Моята е втората. Когато я купувах все исках да е по-дълбока, но на Тека дълбоките са много големи и без отцедник и гланцирани. Тази е сатен и с малък отцедник, който ми върши работа. И аз имам миялна.

# 235
  • Бургас
Ха и моята е втората,и аз съм с миялна,но ми върши чудесна работа.Но сега като се замислям май тави трудно бих мила в нея.

# 236
  • в моя свят на мир и любов
Дидка,
тъй като съм много доволна от дълбочината на моята мивка, ще я измеря довечера и ще ти кажа каква е.

Между другото много харесвам плотове с незабележимо кръгло корито без отцедник.
Но никога не бих сложила такова там където аз ще готвя и ще мия чинии.

# 237
И аз харесвам кръгли  Wink но ....при мен трябва да е по-големичка Peace
В момента сме при майка ми и нейната мивка е допотопна, от тези големите с мозайка Mr. Green Лятото ще я сменяме с две корита Peace даже ако и с три  Laughing
Харесва ми това, както при двойните мивки - взимаш чинията, сапунисваш и слагаш от другата страна Peace

jj okocha, мерси   bouquet

# 238
  • в моя свят на мир и любов
Всъщност аз вече мия по един метод, който отричах дълго време, но разбира се, оказа се че е много практичен, както и всичко американско:
Просто пълня едното корито с гореща вода и веро и накисвам съдовете в него. След това мога да търкам и чистя колкото си искам всяка една чиния, без да се притеснявам за разхода на вода и веро. Слагам ги в другото корито и след това бързо и лесно ги изплаквам.

Затова винаги бих предпочела мивка с две корита. Държа и на отцедника, защото като измиеш нещо, вместо да ти се стича вода по плота, просто го оставяш на отцедника.

# 239
  • Пловдив
Дидка гледала ли си и тези на Бланко,аз си купих ето тази първата в ляво http://www.evroset.bg/50sm.html имат доста мивки лошо е че тук не има дават дълбочината ,но има ценова листа и можеш да се ориентираш.Моята е ленена,не мога да ти дам инфо за удобство защото още не е монтирана,но не ми се струва много малка и на прилична цена,а на мен формата ме грабна не е точно кръгла и аз си мислих за оцедник но като видях тая и се отказах категорично,а и аз имам съдомиална та сенадявам да не мия тави и тежджери  на ръка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт