Великденски идеи. Ами време е -даже и 27 април е прекалено близо

• 56 324
  • 431
  •   1
Отговори
# 105
Виждат се и са страхотни.В букета с яйца, яйцата на дървени шишчета ли са?

# 106
  • Бургас
В букета с яйца, яйцата на дървени шишчета ли са?
Да на дървени шишчета са забучени, но са позалепени яйцето за шишчето, че имах няколко жертви, които паднаха от шишчето и се счупиха Laughing

# 107
DjastaPrasta би ли споделила как си направила толкова красиви яйца!?
Интересуваме както каква технология използва и бойте ти?
Момичета аз мисля да започна с няколоко покривчици, но се чудя върху какво се шият - за първи път ще правя покривки?! Дали директно върху панама - дали е красиво  newsm78, или панамата да закрепя върху някакъв плат и така да шия и после да махна панамата?!

# 108
DjastaPrasta би ли споделила как си направила толкова красиви яйца!?
Интересуваме както каква технология използва и бойте ти?
Момичета аз мисля да започна с няколоко покривчици, но се чудя върху какво се шият - за първи път ще правя покривки?! Дали директно върху панама - дали е красиво  newsm78, или панамата да закрепя върху някакъв плат и така да шия и после да махна панамата?!

Аz купих готови комплекти, не съм комплектовала до сега сама. НА мен проблема ми е , че не става много красиво от обратната страна, но сега наблягам да прикривам конците и вчера се получи добре. 

# 109
  • Русе
contesa ,ползвала съм стандартни бои за яйца,а рисунките по тях са с темперни бои(купих такива за деца,на които пише че не съдържат опасни в-а),позволих си да ползвам и боичка с брокат за по-голям ефект.
  Също и самозалепващо златно и сребърно фолио,от което рязах елементи и направих кръстчетата и доукрасих с камъчета за нокти.Това е в общи линии,нищо сложно. GrinningРадвам се,че са ти харесали.

# 110
  • На края на света !
Идеята с камъчетат ми допадна много ,ще я открадна ,аз досега само лак за нокти и ламе съм ползвала за декориране  Peace

# 111
# 112
Боже, колко са красиви!!!  Shocked  Shocked  Shocked

Благодаря ти, esme_bolger    bouquet

# 113
  • Русе
Съвършенни просто....

# 114
В потъналия в преспи Добрич никак не съм Великденски настроена, но се включвам да не изпусна нещо интересно...като например, прекрасните яйца на shoshkata и Djasta Prasta.

# 115
# 116
Аз още съм в чуденка какво да захващам.

# 117
# 118
щях да казвам и друг начин за изкормване на яйце- патент на мъжа ми. Прави се дупка и се вкарва спринцовка- яйцето направо се изтегля.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт