Великденски идеи. Ами време е -даже и 27 април е прекалено близо

• 56 342
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
  • На края на света !
кажете ми моля ви, тръбичките от които се правят стените на теzи кошнички от какъв материал са?

Яйцата на shoshkata наистина са супер  smile3521 newsm10 ,просто нямам думи за тази красота
а сега това което изнамерих от моите теглени книжки  Wink

това е подобно на плетенето с весници Peace

# 91
  • Бургас
Радинка аз хич и не тръскам ами със дървено шишче боцвам вътре няколко пъти и духам става доста бързо

# 92
  • In the jungle out there..
Идейка за плетачки Grinning

И още:

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 15:14 от kalaza

# 93
  • Русе
Вместо само запис...да си покажа яйцата от миналия велик ден...леле колко го обичам тоя празник!

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 16:15 от DjastaPrasta

# 94
  • На края на света !
направо и ма невероятни неща Hug
хайде да не съм само воайор в темата ,да си покажа и аз мойоте яйца от миналата година Joy
не е кой знае какво ,но тази година мисля повече да се постарая Peace

# 95
От скоро време се размислих, нали съм еколог по образование и всеки боклук който изхвърляме предизвиква болка в мен, как замърсяваме... Embarassed Сега съм строила всички в къщи да събират разделно отпадъци...Но най ми е мъчно като изхвърлям бурканчетата и кутийките от нес кафето. Чудех се дали тях не е възможно да ги събираме и тези от нас което могат да рисуват върху стъкло да нарисуват нещо и да ги продаваме като комплекти за събиране на подправки...А дори и ако не се изкупят на базара да ги предложим на някой магазин/и за продажба на сувенири и средствата за фондацията... Аз не съм рисувала до сега върху стъкло, но смятам като се преместим на новата квартира да седна да изчета всичко което е писано и да по нарисувам моите буркани. Вие какво ще кажете дори и тези които не могат да рисуват да ги събират и изпратят на други...?

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 17:16 от migito

# 96
Ихаааааааа, темичката започна да се пълни с красоти!  smile3501  smile3501  smile3501

Хайде да не остана и аз по-назад  Laughing 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151826&photo=34

migito, добра идея! Аз  обаче спрях да пия нес кафе, а с рисуването върху стъкло съм на вие (макар че да си призная, вече ме гложди нещо отвътре да се пробвам)

# 97
Да се запиша и се връщам да разглеждам!
Благодаря ви момичета! От сега да знаете, че ще съм само консуматор на вашите предложения! Дано успея да направя повече неща за идния базар!!!

# 98
  • In the jungle out there..
Oще нещо интересно за плетачките:

# 99
  • 2 етажа над тавана
Айде и аз с нещо полезно да се включа Rolling Eyes

това също: http://picasaweb.google.bg/91700christinetitine/MacCallSCreateFT … CALLSCREATES15208

А това много ми хареса, само да видя от какво мога да си го направя

# 100
Здравейте и от мен!

Да се запиша и аз,че ми се иска пак да се включа с нещичко  Embarassed По празниците бях на почивка в чужбина и намерих 2 много интересни книжки - на коледна тематика са, че по такова време ходих  Laughing, но ще свършат работа за догодина. В едната има и 1-2 неща за Великден. Снимах ви ги, решила съм да се пробвам, че доста ми харесаха  Peace, но незнам дали ще си намеря материали тук. Незнам как точно се нарича тази система по която са направени нещата, но едната книжка се казва patchwork и понеже се изработват от парчета плат, предполагам, че е точно това. Работи се с готови стиропорени /надявам се, че не бъркам с правописа  Embarassed/ яйчица, топки и т.н. - аз си мислех ако не намеря такива да пробвам с тесто, но не съм сигурна дали ще стане  newsm78 Правят се разрези и вътре се напъхва плат - мисля си че стават бързо и не са толкова скъпи като изработка, и поне на мен ми допадат доста  Rolling Eyes
Ето и снимчиците

# 101
От скоро време се размислих, нали съм еколог по образование и всеки боклук който изхвърляме предизвиква болка в мен, как замърсяваме... Embarassed Сега съм строила всички в къщи да събират разделно отпадъци...Но най ми е мъчно като изхвърлям бурканчетата и кутийките от нес кафето. Чудех се дали тях не е възможно да ги събираме и тези от нас което могат да рисуват върху стъкло да нарисуват нещо и да ги продаваме като комплекти за събиране на подправки...А дори и ако не се изкупят на базара да ги предложим на някой магазин/и за продажба на сувенири и средствата за фондацията... Аз не съм рисувала до сега върху стъкло, но смятам като се преместим на новата квартира да седна да изчета всичко което е писано и да по нарисувам моите буркани. Вие какво ще кажете дори и тези които не могат да рисуват да ги събират и изпратят на други...?

мигито, подкрепям. Ние също раzделяме всички отпадъци, zа раzлика от България в Германия ги преработват съвестно. За бурканчетата могат да се направят красиви свещничета, а от тенекиените кутии се правят кутии zа моливи. Т.е облепят се плътно с раzноцветни прежди и става мноог красиво.  Сега правя няколко картички с бродерийки и zаващам да бродирам една поркивка zа маса с кокошка и яйца  Wink
Кошничките още не съм пробвала

# 102
и аз тук...
това са линковете събрани от рефлекс до сега на тема Великден:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197534.msg4177707#msg4177707

А за книжките от подписа ми си знаете Wink
http://georgievi.atspace.com/namerih/karti4ki.html
Изделия от хартия и опаковане на подаръци:- 3-тото е точно за великден, разни нещица от хартия. При бисероплетенето има за яйца също...

за миналогодишния базар ших разни Великденски животни- зайче, овца, пиле и плетох патета с шапчици, човки...Не знам дали са се продали, но на мен ми харесваха Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 10:35 от мимиту с кирилизация

# 103
  • Бургас
Тук са миналогодишните ми великденски украси - може да си крадете идеи Hug

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 12:58 от radinna

# 104
  • На края на света !
Тук са миналогодишните ми великденски украси - може да си крадете идеи Hug
Не ги виждам Sad

Общи условия

Активация на акаунт