Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 742
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Честити месечинки на всички бебоци, които са празнували вчера и днес!!!

Аби7в, честит рожден ден! Желая ти да си най-обичаната майка и съпруга.

Йоя, благодаря ти, че мислиш за нас  Hug. Не съм писала, че вчера и днес до обяд нямахме нет. Явно не си видяла предния ми пост (в края на предната тема). Там писах, че Ели е с разстройство и има температура 38,6. След това падна и вечерта имаше 37,9, но след панадола повече не е вдигала. Вече втори ден няма и днес все още не е акала рядко. Реших да и направя пюре от картоф и морков и дано няма последици  Praynig.

Асе, напълно те разбирам. Дано по-скоро се почувстваш добре  Peace.

Зойче, какво да ти кажа за розовото  Laughing. При нас положението е същото. Получихме само едно джинсово сукманче в кафяво, но и абсолютно същото в розово  Mr. Green. Каката колкото избяхвах да я обличам в розово като бебе, толкова после ми се върна тъпкано, защото не искаше да облече нищо различно от такова  Wink.

Елфи, страхотна е Рая!

Ох, Лъвичке, ще падна от смях с тези твоите мъже  hahaha hahaha hahaha Joy. На мен още ми е пред очите как търся гърнето на Вики и не го намирам, а малко по-късно отварям коша за боклук и гледам вътре гърнето  Mr. Green.

Анту, браво на Максим! Почва се  Wink! Стягай си шортите с тези двама палачора  Laughing.

Все забравям да похваля Ели, че мамосва особено, когато е гладна или нещо не и е наред  Mr. Green.

Ех, Ди80, овапцахте се и вие значи. Оправяйте се бързо  Hug.

Весело посрещане на новата 2008 година!
Нека ни донесе много здраве, късмет и весел детски смях!

# 76
Здравейте момичета Hug
Много пазарене тези дни,много разходки,нямам време да седна пред компа Crazy
Майчето ми е на гости,прекарваме си страхотно,добре,че и малката е послушна Heart Eyes
Довечера сме при свеки,ще се събираме доста народ,тя се е заела изцяло с приготовленията,да ми е жива и здрава и догодина пак Laughing
На всички вас пожелавам весело и изпълнено с много емоции и усмивки посрещане на новата година.
Само детски смях да озарява къщите ни и нищо да не помрачава щастието и усмивките изписани на лицата ни Hug
Ще пиша повече догодина Laughing

# 77
Здравейте и от мен,и аз да се оплача сме болни,аз и малкия,дадох му Осцилококцинум на моя глава,обадих се на лекарката му и тя ми каза Аугментин 156 или Фромилит 125,но аз предпочетох хомеопатичното,давам му Vit C,физ.р-р в нослето,че нощес беше със 38,5 а с Панадола не успях да я смъкна,кашлицата изчезва,и глас си има вече.Дано да се оправи бързо,с моето лечение за да не прилагам лечението на доки.
Весело изкарване довечера,и дано през новата 2008г да не ни стигат болести,а да сме здрави,засмени и много щастливи!

# 78
Момичета, не съм ви чела от доста време, но влизам да ви се похваля с нашето първо попадение в гърнето по предназначение  Laughing
и да пожелая на всички весело посрещане на Новата година!
много целувки на всички мъници!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 79
Момичета искам да ви пожелая да си прекарате добре на празника и дано новата година ни направи по-добри и щастливи  Hug.Обичайте се и се радвайте на децата си защото те са най-важното  Heart Eyes.Обичам ви много   bouquet

# 80
Весело посрещане на Новата 2008 година!
Всички болести, беди и лошотии да останат в старата!

# 81
Весело посрещане и много вдъхновена Нова 2008 г.
Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet   bouquet Heart Eyes

# 82
  • София
МОМИЧЕТА, ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2008 ГОДИНА!

НЕКА ТЯ ДОНЕСЕ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА, МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ, МНОГО РАДОСТ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ. НЕКА ПОРТМОНЕТАТА НИ СА ВИНАГИ ПЪЛНИ С ПАРИЧКИ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ГЛЕДАМЕ СПОКОЙНО ДЕЦАТА СИ И НЕКА МАЛКИТЕ НИ СЛЪНЧИЦА САМО ДА НИ РАДВАТ!

# 83
МОМИЧЕТА ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА

НЕКА ТЯ ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ! Heart Eyes

Ние днес имаме двоен празник Стенли стана на 7 месеца и да ви почерпим   party023

# 84
  • welcome to the Jungle
ДА НИ Е ЧЕСТИТА И ЗДРАВА 2008!

ДАНО в края на тази година сме по-щастливи и весели!

ЗА МНОГО ГОДИНИ!

# 85
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕКРАСНА 2008 ГОДИНА, ПЪЛНА С МНОГО МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ И НАЙ - ВЕЧЕ ЗДРАВЕ!!!

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!!

Hug  Hug  Hug

# 86
  • Пловдив
Честита нова година ! Желая ви здраве, повече поводи за радост и сбъднати мечти !!!!!

# 87
  • София
ЧЕСТИТА 2008 ГОДИНА!

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ПАРИ!

# 88
  • Варна
ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА!!!
НЕКА НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, А ДРУГОТО ЩЕ ГО ОПРАВИМ  Wink!
Tada Tada Tada

П.П. Гери, много целувки на малката адашка  Mr. Green! Виждам те  Laughing!

# 89
  • София
Много целувки на Елинка от нас!

Ели тъкмо си хапна и пак заспа. Учудващо не се събуди от гърмежите.

Общи условия

Активация на акаунт