Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 736
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Момичета имам един въпрос към вас- Колко АМ давате вечер на вашите бебоци?
Знам че за всеки е строго индивидуално , но все пак аз даван 150мг. дали не му е малко и за това да мрънка нощно време  newsm78 за това питам, нещо почвам пак да се шашкам и започвам за лудвам  #Crazy
Аз давам 120 в 9.30 и следващото хранене е в 6-7 сутринта.

Браво, че мислите вече за ясли (и действате). Аз още си правя оглушки.

# 166
Здравейтеееее  Hug
Ох да се оплача първо, тази нощ ставах 3 пъти-2 пъти кърмих на бързо и 1 път минах с малко чайче.... #Crazy
ted_ направи си екперимент и му дай 160мл и виж дали ще има промяна.
Ели големи сте сладу ри пу-пу  Hug 
Така да ви кажа ние докъде го докарахме с захранването...еми до никъде, хапвали сме само оризова каша, пюре от морков,което не харесва и круша,която май и се ослажда.Сега почива 1-2 дни и мисля да въведа друга каша.Момичета кажете какво мога да давам заедно с оризовата каша,за да не се запича бебка, или има ли разхлабнваща каша?       

# 167
EvieAndie ние като започнахме с попарата сутрин се запекохме, обаче тиквата прави чудеса  но натуралната не от бурканчетата.

# 168
  • Варна
Хайде да почерпя, макар и виртуално, за "голямата" ми 4-годишна рожденничка  Mr. Green:

Тед, мен, ако питаш направо си му дай 180 мл и почти съм сигурна, че ще го изцока. Някои даже дават по 210. Аз още до АМ не съм опряла.  Peace

Светли, ти освен АМ го кърмиш още, нали?

Еви, навсякъде е различно, но във Варна от миналата година се подават молбите година за година т.е. от първия работен ден на Януари до Май (когато вече нямаш шанс) се подават молби. После излиза класиране. Това е за годината, в която искаш да тръгне детето на ясла. Преди беше както Шоши пише направо трябваше да записваш нероден Петко. Мисля, че и в София е като при нас, но най-добре е да се попита в яслата, в която евентуално искаш да ходи детето. Ако ненадейно нещо се случи и искаш да почне да ходи шансът ти е почти нулев, освен ако нямаш връзки  Wink.

Ели, страхотни сте джуджета  Hug.

Йоя, много и отива на Мишето да е с цветя наоколо  Mr. Green. Сигурна съм, че двете с Вани ще бъдат отрупвани с цветя като порастнат   bouquet Hug Hug Hug.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 12:00 от Аничка (баничка)

# 169
EvieAndie, що не дадеш каша от просо? Без глутен е, лесно смилаемо и с високо съдържание на желязо.  Peace

# 170
  • София
Офф, едвам се прибрах.  Ходихме на редовния преглед, който ни се размина между празниците.
Ама заради тези непочистени тротоари ползвах кенгуру. Освен това и двата асансьора не работят и пеш по стълбите. Добре, че съм само на петия етаж.

Та Алекс е 74 см на 8 420кг. Това значи е пораснал около 5 см и няма 300 гр.

Айде отивам да полегна, докато си играе самичък, че съм зверски уморена.

П.П. И аз правя по 210 Ам, вечер си го изпива, сутрин рядко. А преди обед пие между 60 -100 мл.

# 171
Привет и от нас  Hug

Нямаше ни няколко дни затова със закъснение искам да ви кажа:

ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА! ЖЕЛАЯ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕНИЦИ!

Ние също имахме двоен празник на 01.01. Малкия е Васко и татко му също. Така, че за нас празниците продължиха малко по дълго. Добре че още от 30.12 заведохме бебчо при баба та усетихме и ние Нова година и именни дни. А и се погрижихме малко за себе си. Ходихме на заведение с приятели на нова година. Преди това си напазарувахме, фризьори, тоалети..., а и така с тати имахме малко повече време за нас.

Момичета, да ви попитам как сте с изправянето в креватчетата? Ние се изправяме, държим се за решетките, но си харесваме нещо в другия край на креватчето и със засилка да го вземе и хоп пада и си удря главата в решетките. Няма спасение нито обиколници нито нищо. Постоянно съм в стрес да не се удари по силно и да си счупи нещо. Отделно краката и ръцете му висят през решетките и като реши да се изправи, обърне или изведнъж скочи ме е страх да не си извади или изкълчи краче или ръчичка. Направо незнам какво да го правя ooooh!

# 172
Момичета имам един въпрос към вас- Колко АМ давате вечер на вашите бебоци?
Знам че за всеки е строго индивидуално , но все пак аз даван 150мг. дали не му е малко и за това да мрънка нощно време  newsm78 за това питам, нещо почвам пак да се шашкам и започвам за лудвам  #Crazy
Мале много малко давате бе.Тя 150мл.ядеше преди 2 месеца.Сега и давам 210 мл.вечер,а сутрин на 5 часа и давам 180мл.Аз ако и дам 120 мл.направо ще се съдере от рев.Явно сме по лакоми ,а недебелеем newsm78Чудна работа.

# 173
Да почерпим виртуално за нашата 7 месечинка!!! newsm38 cheers Drunk Popcorn Кой каквото предпочита Simple Smile
Като гледам времето и бедственото положение,сигурно на преглед ще идем след 10.01. Но то вече ще е само мерене и теглене.Колкото за АМ-ние сутрин пием 170 мл,а вечер 200 мл. от Нутрилон2.Не знам дали да и го увелича,защото на кутията пише даже по-малко да давам. newsm78 Има ли някой на Нутрилон2 да сподели с мен?  bouquet

# 174
Аничка мерси за отговорите. Ще трябва да поразпитам как стоят нещата, а това интернет попълване на молбите какво  е  newsm78
Честит Рожден Ден на прекрасната кака. Да расте все така хубава, много добра и безкрайно щастлива.  newsm51   love001
_ШоШи_ ако намеря такава каша по магазините веднага ще я купя, благодаря за съвета. Hug
За тиквата знам,че действа разхлабващо, обаче никъде не намерих пюре от чиста тиква  Sad (много бих искала аз да приготвям храната на бебка, но нямам нужните продукти). После пък някои каза,че при бебчетата тиквата имала обратния ефект и тотално се обърках..... #Crazy
mmm_ Страхотни мерки според мен  Grinning и ние сме някъде там около 70-те см, но ще кажа със сигурност тези дни след консултацията.
princesska мила изобщо нямам такива проблеми  Wink Малката е още далеч от самостоятелното изправяне, само вдига дупе нагоре като се опитва да лази
Дозите АМ наистина са индивидуални.Аз знам от лекаря,че Ам= на 100мл+броя на месеците т.е. ако е на 6м.-160 мл, ама виж някои бебчета хапват по повечко.  Hug
Имам едно въпросче за АМ-каква е разликата м/у Аптамил и Милумил? Кое от двете е по-добро? Бих искалал да знам,защото ако се накложи да давам АМ искам да е най-доброто. Благодаря   bouquet

# 175
  • Варна
Еви, онлайн попълването на молби е само в София. Ние ще се редим на опашки в студа като гламави  #2gunfire #Cussing out.

# 176
Ted Ние ядем по 180 гр. АМ вечер  в 08 ч. и сутринта в 04 ч. е гладен и пак му давам 180 гр. АМ , през другото време като се събуди през нощта му давам чайче на Хип. Щом плаче през нощта сигурно е гладен , дай му по-рано да се нахрани момчето и му увеличи дозата , а той сам ще ти покаже какво иска. Аз използвам времето , че пак заспа Евгений . Ще сложа нови снимки в албумчето , хайде чао ви.

# 177
Аничкееее, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА! ПОЖЕЛАВАМ Й МНОГО СМЯХ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!!   bouquet Весел празник!
Шоши, аз питах за близначката, да. Grinning На една снимка от скиорските така ми се стори, но не бях сигурна. явно съм сбъркала. Wink
Жужка, захранването протича трудно, както и очаквах.  Rolling Eyes Направих му картофено пюре - много добре сварено картофче, АМ  Rolling Eyes (трябваше с кърма, ама айде) и капнах зехтин. Тц, не щя! Близа малко лъжичката, но взе да се дави и повърна. ooooh! Днес мисля пак да пробвам, ама се чудя да не пробвам ли с кашичка. И без това за 1 мес. нищо не е наддал, за разлика от миналия, когато беше бумнал 700 гр.
А за шише да не говорим. Направо изпада в бяс. На Нова година си викам, хайде, човек съм, ще си пийна, ще се повеселя, следователно дребос минава на шише. Забравих да размразя кърма (тя май вече е за хвърляне ooooh!), затова приготвих АМ. Да, ама не! То бяха едни писъци, мръщене, въртене на главата, едни жални погледи, хващам бас, че ако можеше да говори, щеше да ми каже "Сега що ме измъчваш?! Я си ми дай цицка веднага! Crossing Arms" Та моето пиене отпадна, както и шишето и си се кърмехме. Rolling Eyes  Mr. Green Не знам как ще се захранваме, явно дългичък ще е процеса при нас. Ние ли останахме последни да ядем с лъжичка? newsm78
Еличко, страшно сте сладки!  Hug
Много се смях на някои постове, направо ми развеселихте деня, че от сутринта съм с потънали гемии - свако ми и син му, моят първи братовчед, от вчера се опитват да се доберат до Силистра, единия от София, другия от планината, в момента и двамата са блокирани - братовчед ми в Русе, слава Богу на топло при приятел, а свако ми в един мотел м/у Русе и Тутракан, няма ток, но уж било топло. Sad Много съм притеснена за тях, стискайте палци да успеят днес да се доберат до дома, че само ги мислим... Praynig
Има ли мами и бебета в бедстващи места? Стискам палци да сте добре, на топличко и снегът само да ви радва.
За яслите - засега и аз съм готова да пускам Максим през септември или октомври. Мъничък ще е, но няма как. Стига да сме живи и здрави де. Проблеми със записването не очаквам, нашата ясла е супер, всичко става много бързо, а и нали Стефан е там, сигурно веднага ще вземат и Максим. Grinning
При нас най-после заваля сняг, явно цяла нощ е валяло, защото днес всичко е бяло, макар че пече силно слънчице. Simple Smile
Последно казвам ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СТИВИ И АЛИС,  да са здравички и усмихнати!   bouquet
Хайде, до скоро!

# 178
  • Варна
Аничка-Баничка, да ти е жива и здрава рожденничката! Ние официално се отбихме на Нова Година. Малко ми е гадно, но беше крайно време - само го залъгвах с капки мляко. Като ви чета милилитрите, май мойто дяти гладно стои Shocked .

Аз искам да питам някой дава ли вече Оризова каша с рожкови? Имам подозрения за странен обрив от тия рожкови (ориз яде отдавна).

Досега четох за яслите във Варна и съм в тъч! Толкова противоречиви отзиви, направо ме е страх за детето. А и след болестите на наши близки деца по ясли напоследък, съвсем се изумих  Rolling Eyes.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 15:07 от svetli

# 179
  • Варна
Светли, болести винаги има няма как. Аз от яслата на Вики съм много доволна както бях писала. Затова и съм подала молба в нея и за Ели, макар че ми е доста далеч. Нямам никакви забележки, но хора всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт