Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 741
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Аничка от каква възраст почва яслата? От сега ли още трябва да се запише детенцето?  ooooh!
Хайде да ви пожелая лек нощ и приятни сънища  Hug  bouquet

# 151
Здравейте,
   Май аз съм нощтната птица тук. Това е най-спокойното ми време. Децата спят, навън вали снежец, а аз си мисля че утре ако времето позволи сме в морската градина. Ами дано, че тук рядко се задържа сняг.
   Днес за първи път седна в проходилка и взе че и хареса. Пипна тук, пипна там, естествено не тръгна да върви напред, а назад и настрани. По този случай купихме и обувки за прохождане. Но си мисля не е ли рано за проходилка. Да му се невиди, нямам много спомен с каката. Сякаш някой друг ми е гледал първото дете Embarassed
     Лека нощ.

# 152
  • Варна
Кикиричка, и аз все така си викам, а моята е по-малка  Mr. Green.

Еви, за да тръгне тази година на есен се подава сега молбата - от първия работен ден на януари. Яслата по принцип почва от 1ногодишна възраст, но искат детето де е проходило. Ако имах възможност щях да си я гледам повече, но уви.

# 153
Aничка, ами ако имам планове да си гледам детенцето,но нещо непредвидено се случи по нататък и се наложи да отиде на ясла тогава има ли шанс пак да я запиша или има срок за записване и ако го изпусна трябва да чакам другата година?

# 154
Здравейте  Hug

Кикиричке, добре дошла на юнска територия  Hug
Аничка, и ние се записахме за ясла, ама впрегнах малко връзки  Embarassed, че не исках да пращам татито да виси пред яслата от 6 часа. И на мен ми е близо до работата, а не до вкъщи, но е под балкона на майка ми, та като почна пак да бачкам до 8-9 да има кой да я взима.
иначе и аз дояждам пюретата на Симона, ама си ги подправям и добавям течна сметана, това на зеленчуковите, които правя сама, а крушата Уилиамс е толкова хубава, че малко е една лъжичка за Симона, една за мама  Joy Joy Joy
Ася, това с тока е бил много кофти номер. Ние за вилата, където празнувахме претихме предния ден мъжете да затоплят къщата и чак повече от 24 часа по-късно заведохме децата. Първата нощ си е било яко студ, ама мъжете са се топлили с ирландско гориво, та не ги съжаляваме.
Мадаме, въпреки че не ходиш на работа не пишеш много - как е малката сладурка, свиква ли да папка, сигурно и е много по-добре като мама си е вкъщи, то и на теб сигурно така, дано всичко е наред и си се гледате двечките, пък на таткото да му дават много парички, та на теб да ти се пада да ги харчиш  Wink
Йоя, малката ще става цветарка или озеленител сигурно, или може аквато е красавица от сега да се приготвя за всичките цветя, които ще получава от обожатели като порастне  Laughing

Нещо пак се вдъхнових да пиша, ама така е като дават мачове  Laughing
Лека и спокойна   bouquet

# 155
  • София
Здравейте и от мен в новата година.

Да ни е честита, здрава и весела!

Първо да отговоряна въпросите от миналата и сегашната тема:

За Yoya бабина градина е като ходи вместо на ясла на гости на баба да го гледа. И няма да се смея щото си е измишльотна, но си мислех, че повече хора я знаят.

За Cigarette капамата стана страхотна. Вчера изядохме последните две порции. Ами уж сме си в къщи, ама от 24 до 1 си я ядохме. Мисля, че писах направихме я без кървавица (което ми беше ясно, че няма да намеря) и без туршията от цвекло (което бях сигурна, че ще ми дадат, ама не познах). И готвих цяла нощ - до към 1 30 или 2.

И Гери мерси за подкрепата за педиатърката. Утре ще я търся. И то не само за мерките, ами и последната ваксина исках да е останала в предишната година. Аз и прегледа при гинеколог исках да е там, ама ... Най много да ида догодина, като знам каква съм сериозна.

За пюрето от брокули, някой писа, че детото го харесва. И мойто така. Аз си запушвам носа, толкоз гадно ми мирише, ама мойто чааве тези миризливите, като брокули и карфиол много ги яде. Чак и поръмжава от кеф между лъжичките. Joy
И пак за пюретата, Алекс отказва плодовете за сега. За сметка на това въведох всички зеленчуци, които имах във фризера и намерих, като готови пюрета, а те не са никак малко. Преди да почна с жълтъка и месото исках да се видя с педиатърката. И за това още изчаквам. Дано се видим тази седмица, че от следващата да знам какво да правя.

Гладах Маслинка е писала умната с алкохола, ама като го прочетох чак днес е леко късно. Laughing Правихме се на Джеймс Бонд - с водка- мартини и то стана 12 и айде шампанско, че си го обичаме и ......... В 2 си легнах, че се усетих по прекалила. Embarassed Ей това е, 30- така го минах, ама акъла не ми дойде.

В къщи баница с късмети не съм правила. Но от баницата на Анту - ми се падна учение. При свекърва ми на бъдни вечер (тя тогава, ги слага късметите) - здраве. От електронната баница от фирмата на една приятелка - любов (нещо от сорта любовта, която си имаш от преди ще се затвърди). Последно от баницата в офиса (днес ходих специално за това до работа) - най- голямо увеличение на заплатата.  Така, че мисля всички важни аспекти от живота са обхванати. Sunglasses

Лека нощ и тези дни - ще се появявам по често. Това 5 дни да не сядам на компютър рядко ми се случва.

# 156
Здравейте от нас!
 И ние  да се разпишем : днес сложихме ваксината  newsm45
                                        взеха ни кръв                      newsm45
                                        снимка на ренген                newsm45   изобщо голям рев падна! Мерките са 66 см./+2/, 6 850 /300 гр./ малко сме наддали , ама... има ли и други с такива мерки, че като чета вашите бебешоци май са доста повече  newsm78  и мама чух вече ама само като се уплаква за нещо или ще плаче  Laughing и въпреки че знам , чее неосъзнато много мило ми става  Heart Eyes
От питката на бъдни вечер паричката беше за Рая много се зарадвах.От баницата на мен ми се падна здравето, а на таткото люлка с юначе  Laughing и той каза, че било за миналата година ! Аз записах Рая на ясла още преди 2 месеца за есента на 2009 и не ме обнадеждиха много, но тук е така  #Cussing out направо не ми се мисли... за кухня тук е след 7 месеца, но кой знае дали ще ни дойде реда  Thinking
 asq82, неприятно е това с тока дано няма последствия и ние сме на ток и от това винаги съм се притеснявала.
 Yoya, явно детето е с влечение към градинарството за сега  Joy
Чоко,  малката принцеса е красива с обичките и много и отиват.Браво за смелостта, ние имаме от раждането, но аз не се осмелявам още
Тед, да ви оздравява таткото и малкия да е спокоен вече
Детрикса, честито озъбване  newsm47
Кикиричка   добре дошла Flowers Bouquet
Хайде , че пак се забравих Лека вечер

# 157
Забравих да ви кажа, че вчера по новините BTV  чух , чe записването на ясли в София ще става по интернет  от 1 февруари в 9:00 часа

# 158
elfy ние сме с такива мерки въпреки,че сме по-големи от вас .Така ,че май аз трябва да се притеснявам не ти.

# 159
добро утро, макар че отново беше...., но няма да се оплаквам
Какво е това нещо за ясли още от сега, вярно че трудно се записва дете в ясли и в детска градина ама децата са ни на по 6-7 месеца newsm78
Я дайте повече инфо тези които знаят

# 160
Хехе, тук за ясла записват още неродените си деца. От 7ми месец на бременността  Wink Зле е положението, но и аз засега искам да я гледам до 3г. Hug

# 161
Добро утро и от мен. Малкия заспа , баткото гледа детско,  а аз пия кафенце.Вчера като ви четох , че някой са почнали да дават от детската кухня , се замислих и аз да започна да взимам като навършим 7 м. Дано да хареса бебчо манджите , батко му до голям ги ядеше. Ще пробвам и аз със супа първоначално и десерт сигурно, ще видим. Ние на 11 сме на консултация и ще се мерим , ваксините ги превършихме . Ще се отчетем тогава колко сме пораснали.
 Георги ми казва да ставам от стола , че е негов ред да сяда и да играе игри. Чао ви от мен.

# 162
ПЪРВО - ЗА МНОГО ГОДИНИ МИЛИ МИ СМЕХУРКОВЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ, ПО - ЗДРАВИ, ПО - ОБИЧАНИ И ПО - ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ 2008! ДА СЕ РАДВАТЕ НА ВСЕКИ ДЕН С МИЛИТЕ НИ ЮНЧЕТА И ТЕХНИТЕ ТАТКОВЦИ!
Честити месечинки на СТИВИ и АЛИС! Да растат здрави и послушни деца!

И ние я посрещнахме новата година и макар и доста по - семпло от други пъти, поне бяхме тримата (и майка ми)  Mr. Green Катринката заспа в 1.30 и дори спа с баба си в една стая. И като изключим едно кърмене в 3ч, иначе съквартиранството им мина без инциденти. После ме извикаха за хранене чак в 9 Wink Дори се учудих при всичките тези гърмежи, как не се събуди, но вероятно е имало значение и колко алкохол пийна мама  Joy
Сега да пусна и аз няколко снимчици....

- две джуджета

- на тати пържолата..

- много била вкусна...

- първо НАЗДРАВЕ  Joy

После пак ще се включа да използвам, че Катринката спи и да измия чиниите..

# 163
Момичета имам един въпрос към вас- Колко АМ давате вечер на вашите бебоци?
Знам че за всеки е строго индивидуално , но все пак аз даван 150мг. дали не му е малко и за това да мрънка нощно време  newsm78 за това питам, нещо почвам пак да се шашкам и започвам за лудвам  #Crazy

# 164
ЧЕСТИТА 2008-А ГОДИНА!!!!
НЕКА СМЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ,НЕКА СЕ ОБИЧАМЕ И ВЯРВАМЕ!!!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕДНА УСПЕШНА И ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ ГОДИНА!

отивам да ви попрочета,че за първи път през новата година влизам в форума Grinning

Общи условия

Активация на акаунт