Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 748
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАКСИ, ЛЮБА, ЕММА, АНИМИР И ЖАКЛИН!!!

Kikiri4ka, добре дошла!
            Надявам се да сте изкарали весело празниците! Ние бяхме решили да празнуваме с наши приятели, но точно преди да тръгнем Марти на 2 пъти се събуди и опищя всичко.Едва го успокоих и се отказахме да ходим. Догодина ще празнуваме и за тази.Важно е детето да е добре и да е спокойно.
  Сега да се похвалим  Laughing- Марти  вече се изправя самичък в креватчето!  newsm44  И като заклати тази решетка ... страшна работа! 1crib
    Днес си направихме голяма разходка, стояхме почти 1 час навън,въпреки обилния сняг и виелицата.
    Момичета, чета,че сте започнали да ги слагате малчовците на гърне. smile3501 Това е много хубаво, ама как успявате да ги задържите седнали на едно място толкова време? newsm12 Аз се боря с Марти да го сложа да седне да играе, но той не признава никакви играчки,а как да го науча да седи в гърнето?!  newsm78 Иска да стои прав, попитах педито за проходилката, но тя каза, че е още рано.  Вие какво мислите?
 С какво си играят вашите бебчета?(нашите играчки са лъжици, цедки, чаши и др.такива глупости; на нормалните играчки не обръща никакво внимание!)
 Хайде , спокоен ден!

# 136
аз успях да дремна днес заедно с дребния около час и сега съм по добре. Бихме ваксината, но от тогава мрънкаме здраво честно казано вече не знам на какво да го отдавам това мрънкаме. Сега е на бънджито и по-щастлив от него няма и от майка му де. А за кухнята и аз мисля да се записваме ама от другата седмица и ще вземаме само супа на първо време, като гледам какъв е сняг май ще използвам услугата която предлагат- разнос по домовете.
Снегът който е навалял е само за децата ама да могат да ходят а не за нашите брамбъзаци Laughing

# 137
Здравейте, дружки!  Grinning
Ей че много месечинки днес!
Да са живи и здрави Емма, Любо, Макси, Анимир и Жаклин!   bouquet
Добре дошла, Кикиричка! Моят Максим също е на 24-ти, а големият ми син е януарче. Wink
Сега ви оставям,  че отиваме на гости!  Grinning

# 138
ЧЕСТИТА НОВА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА 2008 ГОДИНА мили момичета и вкусни бебешори!!!
Пожелавам всичкото здраве на света на вас, сладкишите и целите семейства!  Hug Hug Hug
Мисля че проблема с публикуването на постовете ми премина ама така и не разбрах как стана номера  newsm78 имам си една теория нооооо все тая  Joy
Честити месечинки и снежинки и партинки - само при нас вали един дъъъъъжд  #Cussing out дано и при нас малко да понатрупа та детенцето да види малко снежец  Shocked да я видим как ще реагира хихиихии
Да ви се похваля днес захранихме с месце за първи път - заешко с моркови  Sick аз не бих го яла ама то нямаше и вкус на заешко с квото там  Crazy
Дано Мирката го понесе добре. Хей Анту какво стана със захранването на Макси - какво му даде да похапне  Party
Хайде че се олях! Весели почивни дни  Hug
А да и на мен ми се падна нова работа и повишение на работното място на двете баници - така че може и да се сбъдне!  Praynig
  bouquet

# 139
Анту, ти ли беше питала, дали нямам близначка?! Thinking Имам сестра, но не си приличаме много. Да нямам някой таен двойник?
Цигарке, капамата ни беше чудесна, но не знам мъжът ми по каква рецепта и технология я беше правил.
Благодаря за поздравленията за седмия месец. Леле, как лети времето! Grinning

# 140
Привет и от мен.Ама голяма съм патка писах,писах и накрая взех че го изтрих без да искам и сега отново.На Нова година си бях сама с децата,та баницата я правих на 1 януари.На мен ми се падна семейно щастие и големи печалби,а на Калоян здравето и сладко бебе Wink.След това Димитър поля обилно баницата с Кока кола и не ставаше повече за ядене. Mr. GreenОткакто сме в Стара Загора за първи път имаме такава зима,днес не спирало да вали сняг.Много е красиво,но не е за хора навън,ходих на зъболекар и едва си прибрах премръзналите кокали.
Честити месечинки на всички,да са живи и здрави и послушни деца!  bouquet
Тед,бързо оздравяване на татито и малкия да е по- спокоен Peace
Чоко,честити обички на малката Симона!Ама много е сладка на снимката чак да я изпапкаш!
Аничкабраво че сте се разминали с АБ,сега бързичко да оздравявате Hug
Детрикса,честито ви зъбче toothДругите да излизат без проблем!
Щък,браво дано все така да им хресва манджите. 
Кикиричка welcome
Хайде че дълго стана после пак

# 141
  • Варна
Детрикса, честито ви зъбче!

Щък, че ти кога успя да въведеш всички месца, та и на кухня го записа. Между другото на мен много ми харесваха манджите и даже си ги доизяждах, че бая слагаха в кухнята-майка до Мак-драйв.  Mr. Green. Ама нали съм доброто прасе  Embarassed. Само рибата беше гадна, особено с бял сос  Sick. Между другото на Коледа от баницата ми се падна "Малко юначе в люлката ще плаче", ама моята теория е, че то си е за старата година  Mr. Green. Иначе на Нова година ми се падна щастие.

И тук взе да натрупва снегът. Май ще се пързаляме със шейната за пръв път  Laughing newsm44.

# 142
Баничке,месце почнах да давам на синковеца от 5 месец след 8 дена ставаме на 7 месеца,а как минава времето нали  Mr. Green при нас моми4ета до утре може и бедствено положение да обявят,отиваме сега да пробваме кисел4ето на дятито

# 143
  • Варна
Ехе, Щъче, бравос! Наистина как минава времето  Heart Eyes. Те май първа група наблягаха на пилешкото и телешкото.

# 144
Честити месечинки на сладките юнчета!
Добре дошла на Кикиричка!  Hug
При нас снега натрупа до колене. Много е красиво. Цял ден вали и не е спирало. Казаха, че така щe да продължи поне до петък и снежната покривка щяла да стигне 80см. Ако се окаже вярно – не мърдам от нас
Чоко, честити ви обички. И ние си имаме, но не не съм се престрашила да й пробия ушите все още.
Тед, дано малкият да ти е по-спокоен. А и татито да оздравява.
И аз май ще се връщам на работа. Поне така твърди баницата с късметите  Laughing Че и любов ми се падна. Само не разбрах дали е нова  newsm78 Според Ванина се е паднала на нея, просто е била в моето парче  Joy 
Детрикса, честито зъбче. Хубаво начало на новата година
Ние имаме известен успех с храненето. Не било страх от лъжичката. Просто предпочитания във вкусовете  Mr. Green
И продължава активно да се интересува от цветята. Вече ги накъса здраво(откакто се сдоби с проходилка) И имаме още една гътната саксия. Ето я и палавницата:

# 145
  • Варна
Ох, днес ще ви досдя със 130 поста, ама забравих да кажа, че днес подадохме молба в яслата и сме № 24 (благодарение на баба, за което и благодаря), така че сме вътре. Далечко е и не знам как ще се организираме, но има време до есента да мислим. Хич не ми се връща на работа, но... с тези космически майчински няма как. Айде, че то през пост все розовото ми прасенце  Laughing.

# 146
  • Варна
Докато стигна компютъра ще мине годината  Crazy

ЗА МНОГО ГОДИНИ, ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И НЕПРИЛИЧНО ЩАСТЛИВИ  Hug

И да ви споделя едно пожелание, което ми е фаворит:
ВАШАТА СМЕТКА ТОКУ ЩО БЕ ЗАВЕРЕНА С 366 ДНИ ЧАСТИЕ. ДА СИ ГИ ХАРЧИТЕ СЪС ЗДРАВЕ!
 Laughing

# 147
  • FRANCE
Здравейте пак от нас!

напражо ви завиждам за снега. Тук такова животно няма.
За нова година, ами проспахме я със малкият звяр.  Embarassed Тя беше много превъсбудена от толкова много неща и аз я гушнах на тъмно на леглото... и се събудих в 1 часа. Скъпият дошъл да ме търси и като ни видял гушнати и не ни и събудил.
Иначе от баницата ми се паднаха жсе пари, къщи  Joy

Леле колко сте напреднали със захранването. Ние само сме пробжали зелен боб, тиква и картофи, плодовите направо не ги признава. Та всъщност сме на едно пуре на обяд и цица на поискване, вкл и нощем (ми аз вече сам безработна  Mr. Green)

приятна вечер

# 148
Светли, много е свежо пожеланието.
Ето и още едно такова:
Честито! Вие току-що спечелихте една чисто нова година, модел 2008, гаранция 12 месеца. Да си я карате със здраве и късмет!  Simple Smile

# 149
  • Пловдив
Ехооо и аз да се разпиша набързо. Ние вчера се прибрахме в къщи от Пловдив и днес по стечение на обстоятелствата отново сме тук. През ноща към 2 часа спря тока и не дойде до обяд. Понеже се отопляваме на ток, къщата изстина за бързо време. Аварията е била сериозна и нямаше надежда тока да дойда. Събрах багажа набързо и айде към Пловдив. Вики мисля, че е по - добре /да не чуя дявола/. Пием яко сиропи, капим капки и такааа.. аз съм добре определено. А колко сняг има просто не ми се говори, нещо ужасно е и на всичкото от горе ние сме с летни гуми  #Cussing out. Тези дни ще се купуват гуми, то се видя ...  Такива работи при нас...
Кикиричка добре дошла !
Yoya   големи красавици сте ! Пу сладкишка.
4око честити ви обички. Ама голяма е сладуранка тази бонбонка !
Хайде до скоро   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт