Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 746
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета  Laughing.Добре дошла Кикиричка разбирасе че те приемаме  Wink.Честити месечинки на Емма на Любослав на Максим на Анимир и Жаклин да за здрави весели и умни деца гордост за родителите си  Tada  bigdance2

# 121
Ето ме пак вече мога да се включа повече  Crazy.Не мога да спра да се радвам на снега  newsm68 толкова е красиво навън направо ми идва да изляза и да се търкалям в него  Joy ама няма кой да ми гледа детето.Момичета как прекарахте имаше ли препили  Wink аз си пийнах малко винце с мярка да не взема да опианя и Симона  hahaha. иначе ни беше весело за мое учудване малката не се събуди от пиратките и гърмежите а само подскачаше милото ми то  Heart Eyes.А пък вчера баща й беше купил суровачка и ни суровака всички под ред така я хареса че не искаше да я пуска откъсна и всички възможни лъскави неща и миряса тогава  Crazy.Айде че Симона ме вика да си играем по късно пак ще се включа  Hug.

# 122
добро утро момичета, докато исках майка де си ходи че лигави Младен, тази нощ исках да  е тук.
Да се оплача от 3ч като се почна през 40мин се събужда кога с рев кога с мрънкане и за капак на всичко вечерта към 23ч татито вдигна температура. Сега гледам  #Crazy като наркоман. Чакам баща ми да дойде да ни закара до лекарката да ни бие ваксината -хепатит ние изоставаме с ваксините ама това е заради пустия Пентаксим, карай да сме живи и здрави. За сега е това ако се по осеферя после ще пиша още Hug Hug Hug

# 123
  • София
Здравейте!

Честити месечинки на ЛЮБОСЛАВ на мама Лионес, МАКСИМ на мама Ивчето, АНИМИР на мама Ели_Ок2 и ЖАКЛИН на мама Мадлена! Да са много здрави и щастливи!

Много се чудя дали днес или утре да отида до доки за консултацията. Нещо хич не ми се излиза.

Добре дошли на кикиричка и бебе Калина!
Чоко, аз на снега му се радвам само от вкъщи, въобще не ми се показва носа на вън. И Елена вчера сурвака с моя помощ, ама не й беше много интресно.
Тед, и на нас на тази консултация ще ни бият хепатитната, не сме изостанали много. Дано половинката бързо се оправи.

# 124
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте, малки, големи и още по-големи момичета и момчета!
Честита Нова година!
Мирна, спорна и щастлива, здраве и късмет да има!
Да я посрещнем с радост, да я изживеем в щастие и да я изпратим със здраве!

Надявам се всичко лошо да е зад гърба ви, и болестите да са останали в старата година!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Няма ли да разкажете за посрещането на 2008?
А Ммм и Шоши ще споделят ли дали са се справили с капамата?

Гери, аз също "издържам" Ники над гърнето от време на време. Почнах още преди 1-2 месеца. Всеки път се изпишква, а усетя ли го, че почва да се напъва свалям бързо памперса и момчето си свършва работата, а мама е доволна.  Sick Че иначе що кърпи ми трябват  #Crazy
Ето на 31 сутринта, докато си пийваше млекцето, се пръцна скромно 1-2 пъти, а като го съблякох за преобуване  Sick щях да падна. Това от месеци не беше се случвало излязло от памперса и хукнало да ме търси по бодито и пижамката  ooooh! Мддааа.
Хайде, че ме вика  Hug
П.С. Вижте какъв фестивал си имаме ние на 1 януари всяка година, цивилните са Ник и тати.

# 125
Гери то и аз от вкъщи му се радвам ама много ми се излиза довечера мъжът ми като се прибере ще му оставя Симона и ще изляза малко на въздух че в къщи вече полудявам  Crazy.О момичета забравих да ви се похваля Симона вече има обеци за коледа й подариха и й пробихме ушите плака малко но до 1 минута й мина и сега няма никакви проблеми все едно ги няма ще изчакам да мине един месец и ще махна медицинските да й сложа нейните си.А ето ви и една снимчица с пробити уши  Laughing.

# 126
Ехо ето ни и нас  Hug

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МАМИ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО щАСТИЕ И КЪСМЕТ В СЕМЕЙСТВАТА НА ВСИЧКИ ВИ.ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,УМНИ И БЕЗГРИЖНИ НАшИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИщА, ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ С НЕЗАГЛЪХВАщ ДЕТСКИ СМЯХ ДОМОВЕТЕ НИ.
 newsm51 Two Hearts newsm67 baloni
Честити месечинки на всички,които пропуснах тези дни, честити рожденни дни на патерица и честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 127
  • Варна
Ха здравейте и от нас!

Честити месечинки на Емма, Любо, Макси, Анимир и Жаклин! Да растат много здрави и щастливи.

Кикиричке, добре си ни дошла   bouquet. Никога не отказваме още една мама в отбора  Wink.

Елзче, появи се най-накрая   bouquet. Вече се затъжих за вас  Hug. Ама големи сурвакари имате при вас  Mr. Green. Осурвака ли хубаво родата сладкия Ники?

Чоко, много е хубава Симонка, пу-пу! Двете с Теди на Ании_та съм ги признала за бебките с най-изразителни очи  Peace. Браво на теб за смелостта. На Вики и пробихме ушите на 11 месеца. Май докато са малки по не усещат. Не бързай да и махаш медицинските обеци, изчакай хубаво да зарастнат ушичките. От опит го казвам   bouquet.

Тед, бързо оздравяване на мъжа ти и дано не ви зарази  Peace.

Ние пропуснахме сурвакането, защото Вики вдигна температура на връх Нова година. Така че вирусът ни вече има успеваемост 100 %. Но ще си наваксаме по-късно, важното е да наложим гърбините на баби и дядовци  Laughing. Дано болестите са останали в миналата година. Иначе Ели вече е добре. Овладяхме разстройството, което най-много ме притесняваше. Този път се разминахме без АБ, защото майка и е упорита коза  Mr. Green.
При нас заваля един хубав сняг, но не знам дали ще натрупа.

# 128
Здравейте момичета и за много години Hug
Искрено ви завиждам за снега,тук за съжаление си нямаме и няма такива изгледи.
Изкарахме си много добре на нова година и снощи на имен ден,само дето малката ми принцеса не искаше никой и все в мама се гушкаше Crazy
Днес сутринта ми извика мама,много съм щастлива  Heart Eyes
Отивам да готвя,докато всички спат и по-късно пак Wink
Ето и една снимка от вчерашният празник

# 129
 Привет момичета !!!

Надявам се да сте получили толко много подаръци ,че още да се занимавате с разопаковането им и подреждането.А ако не , то поне сте получили доста парички и сега ще си направите едно готино пазаруване.

Ние имахме една добра нощ.Мики се буди само 3 пъти и в два от тах сам си заспа и после хапна в 6.00 и ме остави да дремна до 8.00.
 Днес ще ходим да ни бият Хепатитната ваксина и дано да не плаче много хубавеца.

Елз , няпараво имаш много готини мъже  Joy .Ама няма какво да говорим в хубавия ви край има разкошни традиции и веселби.Ех , носталгия голяма.
 Добре дошли на всички нови бебчета и техните майчета.
 Е това е от нас за сега.Отивам да му приготвям пюрето на малкия каприз.
 приятен ден и много усмивки.

# 130
Здравейте  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Успях да ви изчета и да се включа и аз  Simple Smile

Честити месечки и рожденници и именници на всички, които съм пропуснала   bouquet  bouquet  bouquet

Ние бяхме на вила за 30, 31 и 1 и беше много хубаво - 8 възрастни (аз, мъж ми, сестра ми с нейния мъж, кумът ни с неговата приятелка и едно семейство, на което сестра ми е кума) како и Симона и дъщерята на кумицата на сестра ми - Дарина на 3 години. Беше малка лудница  Crazy
Дарина се изживяваше като кака и само искаше да храни бебето и да го преоблича и преобува, като междувременно я имитираше и се глезеше  Flutter
Аз видях горе долу какво би било да имам 2 деца, а родителите на Дарина - и те да видят дали искат още едно  Laughing Трябва да си призная, че не се уплаших много, но още един ден с тях щеше да ми е в повече  Wink
Симона беше много доволна, защото имаше нон стоп кой да я гушка и забавлява, но и тя се умори и днес цял ден си се забавлява сама в кошарата на спокойствие  Joy Joy Joy
Щях да забравя да се похваля - пожелах й зъбче за нова година и то вярно взе че проби  Crazy
Иначе с голям кеф си похапва пюретата (до тук картоф, морков, тиква, тиквички и зелена чушка), а на крушата следобед (вече два дена) колко се радва  baby_neutral но и резултата от крушата не беше чакан дълго  hahaha
Такива са нещата при нас - започнахме годината здрави, щастливи и доволни, с приятели и семейство, в очакване на много още по-хубави емоции (да ставам леля), с прекрасната ни дъщеря и мисълта за още по-голямо семейство. Надявам се така да продължаваме и го пожелавам и от все сърце и на вас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Ей мълчите си значи не казвате ко ви се падна от баницата!На косьо се падна, че ще наследи къща,на татко му кола а на майка му Парата и почивка  Mr. Green
Днес за сефте ядохме храна от кухня,много му хареса ПУ ПУ
А времето във варна е ад!Докато отида до кухнята и се върна щеше да ме отвее.Да не говорим,че и вали.Ади,че малкия ме зове

# 132
Здравейте мамчета!Още съм заредена положително от празниците,надявам се всички да се чувстват така!Чоко честити обички на Симонка пу-пу да я нацелуваш Мери голяма бонбонка ,какви бузки самоооо да ги щипкаш и целуваш до безкрай! Честити месечинки на бебчовци днес  Любослав,Жаклин, Анимир,Макси и Емма!!!Да са живи и здрави и мноооого щастливи деца!!! Щъкна мен от късметите ми се падна люлка  Joy ,на татито нова кола ,а имаме нужда и на бебка късмета паричката много съм доволна,макар да ми се вижда раничко за още едно бебе

# 133
Здравейте мамчета!Още съм заредена положително от празниците,надявам се всички да се чувстват така!Чоко честити обички на Симонка пу-пу да я нацелуваш Мери голяма бонбонка ,какви бузки самоооо да ги щипкаш и целуваш до безкрай! Честити месечинки на бебчовци днес  Любослав,Жаклин, Анимир,Макси и Емма!!!Да са живи и здрави и мноооого щастливи деца!!! Щъкна мен от късметите ми се падна люлка  Joy ,на татито нова кола ,а имаме нужда и на бебка късмета паричката много съм доволна,макар да ми се вижда раничко за още едно бебеОпс  това съм аз нещо грешка стана ,неможах да си влезна с ника  hahaha

# 134
Здравейте и от мен.Как прекарахте настъпването на 2008г? Ние изкарахме Екстра купон, от който още не мога да се наспя . На сутринта , като отидохме да си взимаме децата ни сурвакаха и двамата  Simple Smile .
 Децата са по-добре , но още не са напълно здрави , още имат сополки и ще се лекуваме още няколко дни. Тази  Нова Година 2008 направихме 10 г. от както сме заедно с мъжо / от както започна връзката ни / и получех изненада - златни обици и пръстен , да си призная не очаквах чак такъв подарък , но останах очарована, че ми ги подари точно като удари 12 ч.
 На вън е зимна приказка и е много студено , но пък е много красиво , жалко че само от прозореца гледам и не можем да излезнем.
 Ted дано малкия се оправи бързо и да не ти създава повече проблеми.
 Това е от мен. Чао на всички и лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт