Манастирски ливади

• 50 746
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Привет Дами,

как се записвате за тези ясли?  Shocked Rolling Eyes #Crazy

Аз като гледам сега са класиранията, а записването може от март,когато има обявени свободни места?
Или бъкам нещо?  #Crazy newsm78
На сайта изобщо не виждам възможност за запис и избо на ясла, иначе сме регистриани и влизаме в системата и после нищо?!?!?
 #2gunfire #Crazy newsm78

пускам и две клипчета от малкия Wink))

Само Левски
Бебешон се забавлява

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 10:47 от a.l.e.n.a

# 571
  • София
момичета, почерпете се по едно за наше здраве  newsm38  party023  cook
днес Тото става на цели 2 месеца!!!

# 572
  • София, Манастирски ливади
Честити цели две месечинки на Тото   bigdance2
Как си минава само времето....
Алена, мисля, че ще може да го запишеш след нова година. Така или иначе, кога точно е записан няма никакво значение за крайното класиране. Калоян колко точки събира?
Днес бяхме със съседче ни на нашия етаж до яслата на Белмекен. Той е приет след като татко му е чакал 12 часа в началото на годината. Преслав на Моник също беше приет, но няма да го пускат, защото ако го пусне сега ще вземе много ниско майчинство с второто бебче живот и здраве. Такава глупава работа с това майчинство, че чак не ми се вярва, че може да е истина, но ...факт.
Александър естествено през интернет записването не е приет и няма и да бъде и не знам какво ще правим. Аз мисля да си го гледам до 2 годинки, но след това....То не, че има много варианти всъщност. Или и ние трябва да спим пред яслата или да го даваме на частна.
Кеky, мина ли сондажа? Мис Денис къде се затрихте и вие с Кари?

Целувки на всички  Hug

# 573
  • в 1001-та нощ
и аз искам в яслата на Белмекен, а за точките не знам - нали зависи и за коя ясла-ощене се кандидатствали, за да излязат, а и аз не съм гледала как се смятат...но няма да са много - нямаме по-голямо дете в същата ясла и не работим наоколо  Tired  ...единственият плюс е, че и двамата живеем в района и работим newsm78   друго не се сещам

ако не може да влезе в ясла - ще мислим зачастна или жена в къщи  Tired Tired Tired

П.П. какво общо има чакането 12 часа и приема?
има ли значение как се кандидатства?
мислех, че по нета или на място - няма значение?

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 15:21 от a.l.e.n.a

# 574
  • София, Манастирски ливади
По интернет може да се кандидатства само в ОДЗ, което на разбираем език е ясла+детска градина. А за тези, които са само ясли както е въпросната на Белмекен се кандидатства само на място на принципа "кой превари, той завари" и те не са включени в интернет списъците. Тъпа работа общо взето...

# 575
  • в 1001-та нощ
басси тъпотията, наистина

дай да се върнем в джунглата и да се замятаме със сопите

извинявам се за гневния изблик, ама направо не се въздържах....

.............

ЧРМ на Тошето  Two Hearts newsm30  ura newsm38 Gift  party002 Tada  party041 newsm18  Party Time  bigdance2 dazzler1 dance  costumed034 Tada

# 576
  • София
алена, благодаря!
ние няма да ходим на ясла - направо на градина, пък в коя градина ... ще видим като му дойде времето
днес бяхме на преглед в ортопедията; на Тото ставите са идеални, развиват се прекрасно; вече трябва да почна да го слагам да посяда и мога да го нося изправен в кенгуруто

# 577
Здравейте и от мен.

Да са ви здрави и щастливи малките бебоци.

Втренди, много отрано вече е започнало сядането на бебето.Нещо ново научих. Преди 3 години, започнах да го слагам да седи от шестия месец натам. Тогава беше 6 месеца при момченцата и от 4 месец при момиченцата.

Ние бяхме отново на море в края на август и след това ходих до турските комшии на концерт. И съм много хепи.

# 578
  • София
Ин, ти си ходила на U2 ........... лелееееееееееееее, как ти завидяяяяяяяяяяяяяяяяяях не е истина; сигурно е било превъзходно, нали? мммммммммммммм, това ми е мечта .............

# 579
 Mr. Green

Ю2 бяха невероятни. И Атина, и Истанбул ни бяха близо. За два дни трябваше да оставиш бебето и да хукнеш по концерти. Малеее, колко грозно звучи - да оставиш бебето. Sunglasses

Според мен, на следващото турне в Европа, ще дойдат в БГ.

# 580
  • София
тази година пропуснах всичките концерти, добре че миналата година бях на AC-DC в Атина, но много ме беше яд за Елтън Джон, ама нямаше как - бях вече в 9ти месец, сакън да не тръгна да раждам на стадиона  Grinning трябваше да го кръщавам Елтън хихи
а да оставя бебчо и дума не става; даже в края на септември ми предстои командировка - взимам си бебето и мъжа с мен, няма лабаво
а дано да дойдат, че само U2 са ми останали като меломанска мечта - и Депеш, и Мадона, и Металика, и ДС, всички съм ги слушала на живо, само U2........

айде, да не спамим темата

# 581
  • в 1001-та нощ
аааа, не е спам - говорим си за нещата от живота;)))), аз най-много се ядосвах за Рамщайн, хем вече бях родила, но мъжът ми изпитваше ужас, нямкой да не ме смачка, мислихме вариант за "лична охрана", но в крайна сметка се отказхахме с идеята, че пак ще дойдат

а най-голямото ми приключение в това отношение бе концерта на Мадона в Будва - Черна гора - тръгнахме 4 безумно смели мацки - сами с моята колаи минахме през ада...(е заобиколихме Косово, все пак)....беше феноменално преживяване и абсолютен концерт  Peace

# 582
В нашата група имаше едно бъдещо майче - 7-8 месец.  Laughing

Някой ще ходи ли на Scorpions другия месец?

# 583
  • в 1001-та нощ
къде ще пеят?

# 584
  • София
аз бях на концерта им миналата година на Каварна, беше готино, ама край морето винаги е готино .....

Общи условия

Активация на акаунт