Манастирски ливади

• 50 741
  • 734
  •   1
Отговори
# 585

Стадион Академик.  Sunglasses Това им е прощално турне. Освен ако всичко не е пи ар, разбира се.

# 586
Привет мами,
Аз съм ви съкварталка и мама на малка бебка. Живея в горната част на Манастирски ливади, по-близо до последната спирка на тролея, отколкото до колелото на трамвая. Улиците в нашата част имат имена на майстори.
Радвам се, че има такава тема. Ако се събирате в някоя градинка, бих наминала да се запознаем.
Попаднах на темата случайно, когато търсех в чичко Гугъл зъболекар в квартала. Вие знаете ли добър зъболекар тук? Когато се разхождаме наоколо съм виждала доста табели и знам, че има кабинети, но не съм чувала отзиви дали някой от тях става или не. Ще съм много благодарна, ако споделите някакво инфо!

# 587
  • в 1001-та нощ
мога да препоръчам много добър зъболекар, когото и децата боготворят и всички със страх от това - млад (около 35г.), развиващ се човек Wink)) с гъвкаво работно време Wink))

колко голямо  е твоето детенце?

# 588
Моника е на девет месеца и три дни. Виждам от лентичката ти, че Калоян е съвсем мъничък. На тази възраст Моничка беше голяма ревла... Но вече заприлича на човече Simple Smile
Не съм ходила на зъболекар от началните месеци на бременността ми, а до преди седмица кърмех. Но сега я отбих и е време да се отивам бързо, че кой знае колко работа ще има...

# 589
  • в 1001-та нощ
утре ще ти пусна номера му Wink))
браво, че си успяла да кърмиш до сега Wink)) и ние се кърмим Wink)
много не разбрах къде живееш  Blush

# 590
Оки, мерси, ще чакам.
Амии и аз се чудя как точно да обясня Simple Smile.  Да кажем на 300 метра зад църквата по права линия навътре в квартала.
Освен да си напиша адреса, друго не се сещам Simple Smile

# 591
Здравейте мили мами!
От грижите покрай децата нямам много време да се ровя в нета.
Първо да поздравя всички и да приветствам Nista,  и след това да кажа, че гого е добре. За сега се въздържам от сондирането. Доста прочетох и се уверих, че няма 100 % гаранция, че сондирането ще бъде успешно. Ще изчакам да видим какво ще се случи, дано се отпуши от самосебе си.
Аленка, и аз се интересувам много от темата за градините, пиши на скайпа ако останеш свободна.
Поздрави на всички!
ЦУНКИ ПО МУЦУНКИ!  Laughing Hug  bouquet

# 592
Ехооо, Добро утро на всички!
Как сте?
Къде изчезнахте?
Желая приятни, топли и много слънчеви почивни дни на всички!
Поздрави!
 Hug

# 593
  • в 1001-та нощ
Привет,

в последните топли дни бягахмепод Слънцето да си уловим лъчи    Hug - Кеки - такава лудница ме беше завъртяла, че все се канех да ти пиша и ......все не се докопвах на спокойствие   Hug

на ден сме минавали по над 10 км - ходене, ходене, ходене ....из чудните местенца по Красно село и надолу към Хиподрума, Борово.....

после заминахме на пътешествие из страна и Гърция - оходихме каво ли не - през всякакви селаи паланки Wink))) много хубав плаж си направихме  Hug

утре мислим да отскочим до Сапарева баня за ден - отворили реновирана банята и ббило супер - изгодно - така и така ще сме без преспиване, а аз съм СПА маниак Wink))

Кеки - при вас как е положението с Гошко?

# 594
  • София
здравейте, мацки, как сте?
или по-точно - къде сте?
друнде, моник, мис денис? никакви ви няма.....

# 595
  • София
Леле, забравихме се Hug Hug
Ниста, добре дошла HugВиждам, че си имам адашка Grinning GrinningКак е малката сладуранка? Peace И аз живея на един от "майсторите" Hug, няма начин да не сме се засичали Peace
Втреди, представям си вече колко е пораснал твоя бонбон Тото
В нашата група имаше едно бъдещо майче - 7-8 месец.  Laughing
мдааааа седми  Grinning
Аленка, добро пътешествие сте си спретнали Hug
Кекy, голям си герой Hug
Дребният ще тръгва на ясла от ноември-в Мила-частната тук в квартала. Някой да има отзиви за нея? Аз чух доста противоречиви мнения, но на мен лично персоналът много ми допадна и на първо мнение и условията ми се сториха добри GrinningНай-важното е, Преслав да се чувства добре Sunglasses
Целувки Heart Eyes

# 596
В нашата група имаше едно бъдещо майче - 7-8 месец.  Laughing
мдааааа седми  Grinning

Ама това ти ли си била?  Shocked Моник, трябваше да се запознаем.  bowuu

# 597
  • в 1001-та нощ
еййй, малко остава Wink)) значи го чакаме през ноември?
намислихте ли име?

# 598
Здравейте момичета, отдавна не съм се появявала  bouquet, ама лятото бяхме все в движение. Ходихме и на море с малката, топнахмея и нея във водата,ама тя беше супер топла и нямаше начин да пропуснем  Mr. Green Иначе сме добре,растем подобаващо вече сме 6200 и 65см и ни предстой захранване Party
Nista добре дошла и ние сме на един от майсторите
monick леко добременяване Hug
Майчетата на по-големите деца взимали ли са храна от ДК на Белмекен, доволни ли сте? Аз подадох документи евентуално като навърши 10 месеца да я пробваме, но съответно е пак едно чакане на ред #Crazy А направо не ми се мисли какво ще правим с тези детски ясли и градини,като в нашия район са кът Whistling
 Hug

# 599
  • в 1001-та нощ
за детска кухня - аз видях, че има и в токуда - и пак с доставка или взимане от пунктове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт