Манастирски ливади

• 50 732
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
здравейте, момичета. Включвам се в темата ви, въпреки че не живея точно в Манастирски ливади, а малко по- надолу - в Борово.
През януари живот и здраве очакваме първото си бебче и исках да ви питам - можете ли да ми препоръчате педиатър в някое от ДКЦ-тата 20 и 29 или пък може и някой с частен кабинет, но да работи по здравна каса   bouquet  bouquet  bouquet

# 601
  • в 1001-та нощ
над Дел Соле приема д-р Евгения Попова - спокойна жена, била в педиатрията - целия си стаж - сега на практика; има отделна стая за бебетата; при нужда вечер идва лично, не те праща някъде,; часовете се спазват;няма тълпи пациенти, не държи да ги трупа с хиляди; нас ни позава по име и ако пропуснем се обажда

ако те интересува ще дам координати

# 602
alena Hug, супер- аз живея на родопски извор. изпрати ми ги като имаш време на лични. а тя нали работи по здравна каса, колко струва платения преглед  newsm78

# 603
  • в 1001-та нощ
да, разбира се, че по каса работи; за 1 преглед - платения - не си спомням, но мисля 30 лв;

ние с мъжа ми също се записахме при нея - д-р Евгения Попова - 0896337341 958-96-05

ако искаш кажи, че майката на Калоян те е насочила

мястото - блокът е на буквата "Г" точно над ДелСол в посока Каблешков; кабинетът е на самия ъгъл- нова кооперация с ПВС дограма на партера, мисля, че на стъклата пише или на вратата - ще се ориентираш;
входът е от към Родопски извор  Peace

# 604
  • София
Момичета мили, благодаря за пожеланията Hug
Ин, да няма да е лошо да се запознаем, даже с всички тук от квартала Hug
Деска,  за кухнята на Белмекен съм с добри впечатления - добре готвят, единствено ми се вижда малко разправия с тези бурканчета и с купоните, но няма как, мисля че за тази цена храната си струва-винаги е топла и ми се струва вкусна
look_at_me, май бебетата ни се очакват почти по едно също време Grinning Аз също записах д-р Попова за личен лекар и за педиатър за баткото, но нямам много впечатления още, защото съм я посещавала едва 2 пъти. Четох добри отзиви и затова я избрах Hug Желая ти оставаща много много лека и безпроблемна бременност Hug
 Аленка, не знаех, че и ти си при д-р Попва Hug
Друнде, много ни лиспвате със Саше, но не само тук във форума Hug Hug
На всички  Hug Hug

# 605
Ехооо мацки какви ги вършите???

Ние окончателно се завърнахме в София след моренце, планина и Кюстендил. Вече ме хваща носталгията за топлите, слънчеви дни Sad , но какво да се први и зимата има своите предимства.... пък и миналата зима не карах ски, така че се готвя да си наваксвам.
Карито е добре, станала е много интересна, вече се заиграва продължително време и постоянно иска да ходи ханала ме за две ръце ( не питайте как ми е кръста ).
С повечето мацки от форума се запознах, време е вече и с другите да се видим.

За кухнята- записала съм Карина като беше на 5 месеца и очаквам следващия месец да ни се обадят, но мисля да взимам храната от пункта в Борово, че ми е по-близо, пък дали ще я яде храната- нямам представа. Ако не я хареса, ще ползвам частните кухни.Много близо до Дел Сол-а има пункт, където доставят храна на три вида кухни- Ян Бибиян, Ози и Хер бебе. С колкото и майки да съм говорила, всяка си има предпочитания към една от тях, така, че явно трябва да се пробва.

За детска градина Мила- и аз съм си я харесала и мисля да я записвам Кари февруари живот и здраве. Малко е тясна, но пък персонала ми се вижда мил, а пък и за тия пари ме устройва. Моник, ще чакам ти да споделиш впечатления:)

# 606
  • София
ехааа, най-накрая да ви видя да се раздвижите малко из форума;
мис денис, добре дошла! как беше на морето? как издържахте без карина?
моник, леле как бързо минава времето .... кога ни съобщи хубавата вест, кога влезе в 7ми месец!!!!! не е истина просто! как ти минава бременността? снахата ритка ли вече?
друнде, къде си бре жена, никаква те няма
на всички останали  Hug  Hug

# 607
Привет момичета,
Радвам се, че имам съседки наоколо.
Моник, мойта Моника е добре, но е много щура. Не знам с името ли върви това или със зодията Simple Smile.
Ние сме записани за кухнята на Белмекен, но  още не ни е дошъл реда. Засега й готвя аз, разни супички и по-прости манджички, ама си е ангажимент...
За детските градини наоколо още не съм правила проучване, но чух хубави неща за Каса де бамбини на Българска легия.
Какво правите с децата, когато времето е лошо? Аз, един ден, когато валеше, отидох в един парти клуб Ментов носорог, та да си поиграе Моника с деца и .. познайте... бяхме сами вътре, нямаше никккой Simple Smile

# 608
vtrendy, на морето изкарахме супер, смъжо си обърнахме внимание малко повече, от което и двамата имахме нужда, нооооо Кари ни залипсва още на втория ден, едва изкарахме 5 дни и газ към Кюстендил да си я вземем от бабите, а оттам на боровец. Уцелихме последните топли дни , а на планината беше чудно. Кари я качихме с лифта до ястребец, а служителите от лифта все повтаряха, че тя им е най- малкия турист за деня. Беше забавно, отдадохме се на спорт, туризъм и почивка.

Я кажи сега как е Тодор, почна ли да гука, как са коликите ?

Nista, мисля че те познавам от декемврийската отчетна.Кари е януарско декемврийче, термина ми беше на 01.01, но бях убедена, че ще родя през декември... е не познах. Аз пишех от време на време, но желанието ми се изпари. Много злоба се изля там напоследък. Нищо, ние тук ще си понаписваме стеб Simple Smile . Ментов носорог е този клуб на пирин ако не се лъжа  newsm78 . Хайде тия дни да си чукнем една срещичка там с теб и с другите майчета ако са свободни.

Момичета, да ви напомня,че този месец е термина на Петя, та скоро ще се появи и най- малкото ни съкварталче.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 09:08 от miss_denise

# 609
  • София, Манастирски ливади
Здравейте момичета,
добре дошли на новите съседки  Hug
Ей момичета много съм несериозна, амааа многоооо. Влизам чета, ако някой е писал нещо и си викам ей сегичка и аз ще пиша и то какво станеее или забравя или малкия разбойник се събуди.
Ние сме добре. Александър е станал един истински голям калпазанчо. Къде що има някаква техника, копчета, кабелче, всичко трябва да се провери дали има възможност да се счупи. Сега много му харесват копчетат на лаптопа и само ги чопли и две веча са счупени  ooooh! Опитва се да говори разни неща, като любимите думи естествено са "Няма" и "Не"  Mr. Green
Nista,  Каса де бамбини е само детска градина без ясла до колкото знам аз. А в Мила ще ходят май всички дечица от квартала, които не са приети в държавната ясла  Mr. Green До тук знам за 3 дечица
Ние също ходихме веднъж в Ментов носорог да си поиграят децата и пак бяхме само аз и другото детенце, с което отидохме. На мен обаче супер много ми хареса, защото си седнахме вътре в залата при децата, пийнахме си кафенце, те си поиграха едно хубавичко и беше много спокойно. Аз всеки ден ходя до там да му взимам на Сашун храната, така че може да се разберем за някой ден. А ходихме и един ден в едно друго клубче, което се намира на долната пресечка...под Пирин, сигурно Казбек се води. Имаше една супер любезна женичка вътре, но самото клубче не ми хареса. Ами то всичко на всичко имаше една пързалка с топки, една къщичка и едноо странно нещо дето се въртеше без никакви други играчки и то на децата бързо, бързо им омръзна. Другото ни забавление в това лошо време е да си ходих на гости с другите дечица и то като се извъртим по един път и седмицата минала.
Стискам палци на Петя и другите бременни мацки всичко да е наред Hug
Мис Денси и vtrendy  специални целувки за вас и разбира се на Кари и Тото   bouquet

# 610
  • София
ооо, мацки, за първи път ми се случва - "Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор", лелеееей, голямо стълпотворение, голяма работа  Laughing

Петя, стискаме палци всичко да мине леко и бързо! Аз не мога да се сетя, кога беше терминът?

Друнде, хехеее, Няма и Не, а? звучи прекрасно, направо. Да ти е жив и здрав, пък нека и да казва Няма.

Мис Денис, много се радвам, че сте хванали хубаво време. На Боровец сигурно е било прекрасно. Аз обожавам този курорт, голям кеф е там.

Nista, добре дошла!

Да ви се отчета и аз. Ние вече сме на 3 м! Тото гука и аука активно, раздава усмивки и се смее с глас. Коликите .... мммммм ...... ами, ние сме имали само две три вечери, в които да е плакал няколко часа, като по книгите., а и отдавна не се е случвало. За сметка на това, все още при акане от време на време се напъва, свива крачета, плаче, все едно ще ака камъни. Като се изака, се усмихва и е щастлив. В тези случаи инфакол му помага. Така че сигурно и това са колики  newsm78 Но вече е само от време на време. Иначе, както докторката каза, Тото наддава бурно на ръст и тегло. На 2 м беше 6,200. Сега във вторник сме на преглед, сигурно е минал 7 кг, ще видим. Но дрехите за 3 месечни му малеят нещо  Laughing Да ми е жив и здрав, пък ако ще и 2 метра да стане!

Хайде, оставям ви сега

# 611
Привет момичета,
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile
Мис Денис, по обясними причини не ми се приказва за декемврийската отчетна... Ще пишем тук, съгласна съм Simple Smile Много хубава идея е тази за срещата. Аз утре имам ангажимент, но ако искате вторник, сряда и т.н. който ви е удобен ден, да се разберем и да се видим.
Стискам палци на Петя за лесно раждане на най-новото съкварталче!
За детските градини - тук недалече от Мила, има една Маргаритка, минавам покрай нея като ходя на разходка. За нея знаете ли нещо? И дали имат ясла?
Втренди, имам чувството, че Моника никога не е била на 3 месеца, толкова отдавна ми се струва, че е било Simple Smile
Друнда, и аз имам същия проблем с  копчетата на лаптопа... Мислех си,че Моника е бебе, пък като порасне (колкото Сашко) ще разбира и ще мога да й се карам, когато прави бели, но явно не е така Simple Smile
Алена, как сте, ходите ли на разходки до Красно село?
От няколко дни търся зимно яке на Моника, но не мога да й харесам нищо. Ако ми хареса на външен вид или ще й е тясно в раменете или ще е 140 лв или няма да има нашия размер. Луднах вече, детето ходи облечено с 2 жилетки... Обиколих доста магазини в квартала, малечко, вис виталис и мола на цариградско и не мога да намеря разумен компромис между външен вид, качество и цена. Дайте идеи за магазин с по-богат асортимент, ако се сещате, моля. Пропуснах да спомена, че не искам розово на цвят яке и това много стеснява диапазона Simple Smile

# 612
  • в 1001-та нощ
не ходим - и защото е и студено и мокро (до скоро) и защото от 2 седмици ходим наедни масажи в Токуда през ден и денят си отива ..... остват още 2 седмици

какво е това яке 140 лв? то моето не струва толкова?

в джъмбо имаше якета Wink)))

# 613
Добро утро момичета,

днес и аз съм заета, ще ходя до офиса.Хайде утре ще вали и без това, ако искате да се видим в ментов носорог?
Карина също е в групата на хакерите. Много е смешна, като види лаптопа отворен така му се спуска все едно е видяла най-великото чудо на света, чак и възкликва и почва или да удря с двете ръце едновременно по клавиятурата, или да чопли копчетата.Веднъж извади едно, но все ще не е успяла да счупи някое Simple Smile

Nista, аз якенца две много хубави й взех от чиполино, но ги взех в началото на септември.Уникални са- едното е по-тъничко, сиво-зелено на цвят, а другото е по-дебело, бяло на цвят. Бяха намалени на половина, т.е. бяха по 20 лв. Сега незнам какви якенца има там, но обикновенно имат хубави дрешки на една холандска фирма Dirкje.Доста неща съм й взела от тази марка, качествени са и много красиви, но бързо се изчерпват. А розовия цвят и на мен ми е втръснал.

# 614
  • в 1001-та нощ
аз също съм много навита за среща на закрито Wink)))
за утре ли става въпрос? 13ч?

Общи условия

Активация на акаунт