Нашите " специални" деца с ДЦП-2!

• 49 688
  • 343
  •   1
Отговори
# 300
Габи също не ползва ръцете си. Спомням си, че когато предположиха че проблема с ръцете ще е по-сериозен от този в крачетата почуствах един вид облекчение. Изобщо не се замислих, че това е по-лошия вариант. Та нали за да се научи да пази равновесие, да проходи евентуално и ред други неща да не кажа всичко, е необходимо да може да се подпира, да хваща и ... абе в последно време само си повтарям да е жива и здрава пък кавото е. Много ми е мъчно като чета за дечицата, които вече са ангелчета, направо сърцето ми плаче. Гушнете децата те са нашия живот.
и аз така мисля, да са живи и здрави, и да са между нас, а пък каквото ни е писано.
Джули от два дена се задържа сама седнала на дивана без да се подпира никъде естествено е за кратко ,ама мен и това ме радва Peace

# 301
Нели това което пишеш много ме радва.
Пожелавам ти всеки ден да е един малък- голям успех за теб.

# 302
Ехеее ми ще те радва разбира се ! Ха честито  Laughing да я щипнеш по хубавите бузки

# 303
Знаете от личен опит всяко малко постижение за нас е огромно Peace
А и на градинката и се отразява добре,вече си е създала сама режим.

# 304
 Ох как ви завиждам, че имате градини такива там . Тук във Варна няма и изгледи скоро да има не съществуват. Скоро имаше пак среща в Общината и резултата е нулев. Изобщо болен въпрос за майките на дечица с физически увреждания.

# 305
Ох как ви завиждам, че имате градини такива там . Тук във Варна няма и изгледи скоро да има не съществуват. Скоро имаше пак среща в Общината и резултата е нулев. Изобщо болен въпрос за майките на дечица с физически увреждания.
тъжно е не само за нас,но и за децата.Вместо държавата да мисли за тези дечица ,да имат всякакви удобства #Cussing outДнес ходих до социалните и ми казаха,че са и спрели парите за транспорт-8лв.,не че за мен са нещо ,ама мисля,че не е редно и на кола нямат право децата ,на винетки също еми на гърба си ли ще го нося това дете #2gunfire

# 306
Как така са спрели парите за транспорт.Аз още не съм проверила какво са ни превели този месец. То големите пари.Ама ми писна да се подиграват с нас.

# 307
Как така са спрели парите за транспорт.Аз още не съм проверила какво са ни превели този месец. То големите пари.Ама ми писна да се подиграват с нас.
ами то и аз незнаех,ама отидох да питам  за детските и тя ми вика спряха транспортните от този месец.То и аз още не съм проверявала парите за този месец ,е нали вдигнаха детските #Cussing outстигани толкова #2gunfire

# 308
ей, отдавна никой не е писал тук, явно липсват новини, а липсата на новини е добра новина, нали? аз се мотая на работа, не че нямам какво да правя, ама точно пък днес ли? Whistling

# 309
Новини не липсват за съжаление, поне при нас.Анди беше болна цял месец.Аха да се оправи и пак температура,кашлица,гърла.....С баба и си "прехвърляха топката" взаимно.Сега е добре, даже днес беше на фитнес LaughingДано останалите сте добре и дечицата да са здрави. Hug

# 310
  • Бургас
Здравейте ,
някой посещавал ли е този рехабилитационен център  "Детска Специализирана Болница за Рехабилитация гр. Котел" http://www.dsbr-kotel.com/bg/index.html и имате ли мнения за него.

# 311
а ние днес спряхме фитнеса. ходихме на лекар. кашлица хрема...уф. и тия капки не помагат, пък антибиотик не бива...дано се закрепи до понеделник, да почне пак физическото...

# 312
Здравейте всички.Знае ли някой къде е Любознателна. И как е Наталия.Скора не е писала тук и взех да ги мисля .Дали са добре.

# 313
и на скайпа я няма
ще взема да й звънна на домашния

# 314
Поздравия от мен,кажи и че ни липсва. Темата е празна без нея.

Общи условия

Активация на акаунт