Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Как мога да направя безплатен разговор с България от чужбина?
Как мога да направя плащане за безплатно обаждане до България от чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Как мога да направя безплатен разговор с България от чужбина?
Можете да направите безплатен разговор с България от чужбина, като се присъедините към програма, която предлага 4 месеца безплатно говорене до определени страни. Първо трябва да предоставите банкова сметка и да преведете определена сума. След това можете да се регистрирате и имате право на 1 или 2 безплатни пробни разговора.
-
Как мога да направя плащане за безплатно обаждане до България от чужбина?
-
Как мога да намаля влажността в дома си?
-
Как мога да направя плащане за обаждане в Skype?

Ама брат ми все се сърдеше, че татко ми "пуска" 
Добре,че беше от към градината и няма пострадали.

А овесените ядки са ми любими и на мен.Обожавам ги с натурално к.мляко,ленено семе и нарязан плод!Разкошно е и понякога го хапвам към 17 ч. и това ми е вечерята.
До скоро!
Майсторлък ще е да издържим до март Слава богу че къщата ни е с двойни стени на съседите да не мисля че и ние сме мръзнали по квартири
и сестра ми по този воип! ама безплатно, нали съм хакерка! а и не знам как да си платя, като оттука не се изпраща валута и нищо валутно не излиза от тунис, ако нямаш право и пак си е проблем!много е трудно като трябва да се плаща нещо в европа, вси4ко става 4рез тукашни, които са там,а ние плащаме на ръка на семействата им! баси системата, затуй ми е стрес пак като трябва да пращам! 
4 кг сладурски неща за линда и мене! как да не се вкисне 4овек! има ли някой да му е бавен пове4е от месец?
но днес беше добре, аз се подстригах и се разо4аровах от себе си, много съм ка4ила пак по нова година, не знам какво ще правя, но ве4е съм извън контрол явно! дано ми влезе баланса скоро в норми!определно не пия вода изобщо! 
И аз вчера слънчасвах одеалата на тавана а днес е ужас от дъжд
Наистина е много влага!Само лазя по стените като Спидерман с парцал!

имам рожден ден днес
.