mishlence и Дарис имаше такъв период дето нищо не му помагаше при Т,сваляше я само с хладка баня и то за час,два и отново я вдигаше.Пробвай и ти,ефекта е моментален,поне при нас.Случвало се е и за 24ч да го вкрвам в банята по 10 пъти.И аз като Росита имам фобия ,само,че от Т.След като лятото направи гърч
от по 40-41 градуса.Мислех,че термометъра нещо не отмерва точно,но купих още два и резултата е същия
.Тук една дружка като и препоръчах това,тя беше много учудена и отказа категорично да го приложи,нея баба и я загрявала когато имала Т 
Vili4ka дано се прибере супругът ти днес,много кофти
.Дес как са малките прицеси?На теб шапка ти свалям,как успяваш с две деца ,толкова малки и на работа да идеш

Това е за сега от нас,добре сме ,Дарис почти не говори
Момичета относно списъка с януарчета 2006,аз имам едно предложение и само не ме изяждайте
,а ако не сте съгласни си кажете мнението.Има такива майки които никога не са писали,само са се разписали за да ги включиме в списъка и толкова.Не,че аз съм нмого редовна в последно време,но съм била и болшинството от вас ме знае.Мисълта ми е тези които не са писали да ги махнете от списъка.Гледам сега по списък колко сме ,ми да ви кажа честно 60% не ги знам.И не само аз ,прдполагам и вие.Вие какво ще кажете
?
Е кажете ми това безобразие на какво прилича????
Ако имам шанс обаче ще ти пиша задължително
Така май почва този вирус дето и ние го изкарахме - с температура.Ох дано всичко отшуми по бързо и безболезнено при вас
Затова бях много благодарна , когато накрая се осигури необходимата кръв 
на Ути и спечели първото място.Наградата беше 300 лв ваучери за BILLA,които днес сполочливо похарчихме дори доплатихме че не стигнаха
.Като погледнеш не сме взели кой знае какво,а хвръкнаха 300лв
.Реагирах така,че сме били толкова много майчета,а сега сме толкова малко