Отговори
# 255
честит рожден ден на алекс,мъри,стефания и дейвид!желая им най-прекрасното детство на земята,щастие и най-вече здраве!поздравявам и всичµки рожденници,които съм пропуснала,просто не успявам да се разписвам всеки ден.

mishlence и Дарис имаше такъв период дето нищо не му помагаше при Т,сваляше я само с хладка баня и то за час,два и отново я вдигаше.Пробвай и ти,ефекта е моментален,поне при нас.Случвало се е и за 24ч да го вкрвам в банята по 10 пъти.И аз като Росита имам фобия ,само,че от Т.След като лятото направи гърч Confused от висока Т.Сега като видя,че е по висока от 38 и вече съм изпаднала в истерия,защото Дарис вдига много бързо и все едни температури  ooooh! от по 40-41 градуса.Мислех,че термометъра нещо не отмерва точно,но купих още два и резултата е същия Confused.Пробвай с хладката баня,няма начин да не помогне Peace.Тук една дружка като и препоръчах това,тя беше много учудена и отказа категорично да го приложи,нея баба и я загрявала когато имала Т ooooh!

Vili4ka дано се прибере супругът ти днес,много кофти Confused.А ти защо не пътуваш понякога с него?Можем да си организираме някоя среща Simple Smile.
Дес как са малките прицеси?На теб шапка ти свалям,как успяваш с две деца ,толкова малки и на работа да идеш Peace

Това е за сега от нас,добре сме ,Дарис почти не говори Confused.Скоро му смятах колко думички казва,еми 36 и то половината само аз и мъж ми им знаем значението.

Момичета относно списъка с януарчета 2006,аз имам едно предложение и само не ме изяждайте Stop,а ако не сте съгласни си кажете мнението.Има такива майки които никога не са писали,само са се разписали за да ги включиме в списъка и толкова.Не,че аз съм нмого редовна в последно време,но съм била и болшинството от вас ме знае.Мисълта ми е тези които не са писали да ги махнете от списъка.Гледам сега по списък колко сме ,ми да ви кажа честно 60% не ги знам.И не само аз ,прдполагам и вие.Вие какво ще кажете newsm78?

# 256
Благодаря ви, момичета, ще опитам и белтъка ooooh!

# 257
Току що говорих с "летището" - полетът на мъжа ми и днес е анулиран.И то не заради мъглата (излитат и кацат самолети без проблем) ами защото България Еър нямала самолет да го изпълни този полет  Sick #Crazy Crazy Е кажете ми това безобразие на какво прилича????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лиске, с удоволствие, но нямаме финансовата възможност и аз да отида  Blush Ако имам шанс обаче ще ти пиша задължително  Hug

# 258
Честит Втори Рожден Ден на Алекс и Мъри!Мили дечица бъдете здравички и добрички!Радавайте мама и тати с умивките си и бъдете големи късметлии!

Мишленце,дано сте оправили Т на Ники вече Praynig Така май почва този вирус дето и ние го изкарахме - с температура.Ох дано всичко отшуми по бързо и безболезнено при вас Hug

Момичета относно списъка с януарчета 2006,аз имам едно предложение и само не ме изяждайте Stop,а ако не сте съгласни си кажете мнението.Има такива майки които никога не са писали,само са се разписали за да ги включиме в списъка и толкова.Не,че аз съм нмого редовна в последно време,но съм била и болшинството от вас ме знае.Мисълта ми е тези които не са писали да ги махнете от списъка.Гледам сега по списък колко сме ,ми да ви кажа честно 60% не ги знам.И не само аз ,прдполагам и вие.Вие какво ще кажете newsm78?
Аз отдавна го мисля това.Даже скоро броих.Хората които пишем тук са около 30 плюс минус 5-6,хайде и 40 да са,а списъка е оогромен.Има такива които нито веднъж не са писали.И на мен мисе струва редно да го поредуцираме Thinking

# 259
Иначе браво за ентусиазма, ще ми се повече хора да разсъждават като теб  Hug а не като мъжа ми например, според когото "не може на всички да помогнем". Rolling Eyes Аз му казвам, че не, на всички не можем, но ако дори на един можем - направили сме каквото трябва. Ама да не се отплесвам... Embarassed
Хубаво е , че има хора които искат да помогнат на нуждаещите се от кръвопреливане  Hug За тях това е жизненоважно, а не винаги имат близки и роднини които могат да дадат кръв за тях... Когато баща ми го оперираха и му трябваше кръв , казаха да намерим хора които да дадат за него кръв, двама  дадоха кръв за него Hug Но после казаха , че е нужно някой да даде , но от кръвна група В + , защото нямало налична точно от тази кръвна група...а другите желаещи не са тази кръвна група и се чудехме какво да правим Защото аз исках да давам кръв(аз съм В+) , но отказаха да ми вземат ... нямала съм 50 килограма  Naughty  #Cussing out Затова бях много благодарна , когато накрая се осигури необходимата кръв  Hug Hug Hug

# 260
Мишленце, а какво причинява тази Т? Мисля, че преди всичко трябва да се бори причинителя на температурата, за да спре да я вдига. Иначе за самото сваляне - ти си направила кажи-речи всичко. Чорапите с оцет и вода на нас не са ни помагали никога. Единствено чаршафът. Жестоко е, но сваля Т безотказно! Peace А Ники как се държи, когато е с Т? Отпаднал ли е, спи ли му се, плаче ли или си е в нормално състояние? Хайде успех и дано скоро се похвалиш с добри новини!  Praynig
Вили, лелеее, направо не мога да повярвам че България Еър се излагат така! На мен това ми беше доскоро любимата авиокомпания (от всички 6-7, които съм "пробвала"), но явно и те се дънят и то точно, когато е най-напечено. ОК, самолети нямат, възможно е, обаче нали имат бизнес-отношения със сума ти други компании, що не го прекачат човека за някъде и да си пристигне в България поне преди рождения ден на дъщеря си! #2gunfire Дори и смотани авиокомпании като Алиталия го правят!

# 261
Вили, лелеее, направо не мога да повярвам че България Еър се излагат така! На мен това ми беше доскоро любимата авиокомпания (от всички 6-7, които съм "пробвала"), но явно и те се дънят и то точно, когато е най-напечено. ОК, самолети нямат, възможно е, обаче нали имат бизнес-отношения със сума ти други компании, що не го прекачат човека за някъде и да си пристигне в България поне преди рождения ден на дъщеря си! #2gunfire Дори и смотани авиокомпании като Алиталия го правят!

Абе моля ти се , толкова съм бясна че направоооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 262
Момичета, здравейте, включвам е набързо, да ви питам имал ли е някой подобен проблем  температурата. Ники от вчера следобяд непрекъснато вдига Т и едвам я сваляме, нито панадол помага, нито нурофен, само хексалгина я сваля и то времетто. Температурата се движи между 38,7 и 39,4. Ей досега се мъчих да я сваля пак, та едвам до 38,2 успях да  я сваля. Слагам и чорапи с оцет и вода, но за разлика от друг път изобщо не помагат. Просто не знам какво да правя вече, а четох някъде назад, че сте коментирали за Т-рите, но нямам време да чета задълбочено. Ще съм ви много благодарна за съвети Praynig Cry

И ние - снощи цяла нощ сме сваляли температура(Нурофен , после Хексалгин..) и сме хленчили  Confused тази сутрин като свалихме с 1/4 прахче Нимезил , после цял ден не е вдигнала , и е спокойна , но вечерта може би пак ще вдигне... ама днес купихме още 2 прахчета да си имаме за всеки случай Температурата ни през нощта се движеше между 38-до 39 градуса ... След Хексалгина - бързо спадна и се изпоти , преобличахме се , и после спа 2 часа предиобеден сън...
Ама не мога да давам съвет , щото само 3 пъти съм давала Нимезил засега...
За Нимезила докторката ми е казала - при нужда - като вдигне много висока температура , но най много 2 пъти в денонощието - на 12 часа по четвъртинка от прахчето (в малко водичка) По-бавно смъквал температурата , но действието му било по-продължително
А инъче аз и от Хексалгина съм си много доволна - бързо сваля температурата Peace
Пожелавам на всички боледуващи дечица - бързо да се оправят и пак да лудуват  Hug
дано тази нощ никой да не ползва термометъра...
Колкото до тези които не влизоат да драснат един ред , а имената им само пълнят списъка на първата страничка - и аз съм на мнение , че трабва да се поразчистят , но все пак ако наистина отдавна не саписали... може да са се отказали... Но ако пак се появят ,  ще ги върнем в списъка , нали така  Hug може да са имали извинителни причини  Outta Joint newsm78 Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 17:37 от Мимито & Светла

# 263
Във връзка с желанието да намалим списъка, показвам имената, които според мен не се вясват при нас   Mr. Green Ако имате забележки - моля, свиркайте Simple Smile

salai - Веселина - 1980гр, 43см
tani07 - Ивет-3170гр, 49см
аз - Мила - 3380гр, 50см
dodi - Калин - 2400гр, 49см
mamma Di - Габриела - 3000гр,50см
shannia - Юлия - 3000гр, 49см
grisha_81 - Никола - 3400гр, 51см
tanq_83_ - Maрия - Тереса
Зарче - Кристиан - 4650гр, 56см
MamaChrisi - Александър
xxubavka - Силвия - 3300гр, 50см
mamavassi - Петър - 4150гр, 53 см
nathalie - Даниел - 2800гр, 49см
Mama Titi - Георги 3850 гр, 53см
casiopeiya - Кристиян - 2800гр, 48см
Stefania - Натали - 3050гр, 52см
Lauretta - Мартин
emmy - Виктор -  3050гр, 50 см
zori_d - Калина - 3330гр, 52см
ditka ta83 - Рали - 3000гр, 49см
kotkaaa - Янислав - 3380гр, 48см
palindrom - Надежда  -  3050гр, 49 см
zaicheto - Никола - 3200гр, 52см
dididaskalova - Теодор - 3050 гр, 48 см
pozor - Венцислав - 1850 гр, 43 см
balerinkata - Стефания - 3650гр
d_velinova - Кристиян - 3600гр, 53 см
desiii - Дейвид - 3500гр
anjelina - Матю - 3300гр
de4e - Кристиан - 3650гр, 50 см
Tedo - Никола - 3700гр, 52см
usmivka - Виктор - 3300гр, 51см
yanica - Георги - 3520гр, 51см
ira_ic - Ники - 4100гр, 52см
karmen{} - Пламен
Гаргамелчо - Викториа - 3108гр, 52 см
Sonja - Али Йосеф - 3740гр,53 см
Конче - Полина -  2600гр, 50 см
мишонка - Ния - 3600гр, 50см
NinaMG - Никола - 3050гр, 51см
Ал Бънди - София - 4050гр, 52 см
tony_nm - Дияна -  2600гр
Анелче - Мирослав - 3300гр, 51см
Uoanina - Ивайла - 2860гр, 48см
mai4ence - Ани - 3200гр, 49см
didun4o - Димитър – 3450гр, 51см
muzunka - момиченце – 2950 гр, 50 см
desislava69 - Радислава – 3200гр, 48 см
Maria23  - Михаил – 3100гр, 51см
frina - Никола – 3300гр, 52 см
delga - Гергана –  3200гр, 48см
makaui daniela - Фатима –  3690гр, 50см
Nasinda - Александра
curly - Джаклин –  3422гр, 53см
tanq_ovnarova - Габриела –  2940гр, 47см
nellykoyo - Иван – 4350гр, 54 см
surfline - Симона – 3400гр, 53.5 см
didish - Мариян - 3130гр, 51см
brambar4e - Емма – 4000гр, 50 см
fanita - Гого – 3200гр, 50 см
mi6onka - Деа – 4050 гр, 50 см
зайка- Нино - 3,400гр, 54см
krasii - Пламена – 3200 гр, 49 см
liliq velikova - Бетина - 3550гр, 52см
petia3339 - Пламен - 3300гр, 51см
Furia - Евелина - 3450гр, 52см
Lati - Виктор – 4400гр, 56см.
dreshkata - Димана - 3500гр, 52см
pepita78 - Георги – 3600гр, 53см
v.ivanova - Ивона
Mi6leto - Симона – 3700гр, 52см.
malvina74 - Моника – 3650гр, 51 см
tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см
my_litlle_princess_loreta /мама Ева/ - Лорета

# 264
  • София/Овча купел 2
Малеее,че дълъг списък.То и аз не се вясвам много,но се радвам че ме няма в него Mr. Green.
Мими вече е по-добре след като започнаха да лекуват каквото трябва.Още е в при нашите и ние вече много страдаме с мъж ми Cry.Надявам се,че тази седмица вече ще си дойде стига да не завали някой сняг Praynig.
Да ви се похваля,мъжът ми участва в състезанието за   chef на Ути и спечели първото място.Наградата беше 300 лв ваучери за BILLA,които днес сполочливо похарчихме дори доплатихме че не стигнаха hahaha.Като погледнеш не сме взели кой знае какво,а хвръкнаха 300лв #Crazy.Предаването ще го излъчват на 25.01.08г от 17,30ч,ако някой иска да го гледа.Моята гордост е готвачът Динко Mr. Green.

# 265
Малеее,че дълъг списък.То и аз не се вясвам много,но се радвам че ме няма в него Mr. Green.

Ей, знаех си , че не трябва да пускам такъв списък и че ще има такива коментари  Rolling Eyes

Иначе - радвам се, че Мими вече е по-добре.А за кулинарния спец - ще гледаме Simple Smile

# 266
  • София/Овча купел 2
Vili4ka,ни най-малко исках да те обидя  bouquet.Реагирах така,че сме били толкова много майчета,а сега сме толкова малко Rolling Eyes.Да не говорим колко има,които само са се записали в темата и не са писали повече.

# 267
Vili4ka,ни най-малко исках да те обидя  bouquet.Реагирах така,че сме били толкова много майчета,а сега сме толкова малко Rolling Eyes.Да не говорим колко има,които само са се записали в темата и не са писали повече.

Да, има доста такива.  Rolling Eyes Но какво пък - когато желаят пак ще се присъединят  Mr. Green

# 268
  • София/Овча купел 2
Честит Втори Рожден Ден на Алекс и Мариян!Да растат здрави,весели,щастливи!

Да, има доста такива.  Rolling Eyes Но какво пък - когато желаят пак ще се присъединят  Mr. Green

newsm10

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 19:52 от niunia

# 269
 И аз да поздравя днешните рожденнии:

Честит Втори Рожден Ден на Алекс и Мариян! Много весело и безгрижно детство, здраве, късмет и много да радватблизките си!

Ей, тоя вирус е отвратителен - дано бързо се оправят болните ни мъничета  Praynig Hug

И нас ние е повалил нянакъв вирус - слава богу Коко не вдига Т от два дни (а преди това вдигаше, но до 38.2). Сега се сополивим и двамата (аз повече - носа ми вече е като камба  ooooh!) и почти не кашляме. Днес се разходихме до Витоша - то времето няма нищо общо със София - слънце, топличко....

Виличка, дано мъжа ти утре да излети - казаха че мъглите ще се вдигат и дано тая авиокомпания си намери самолет  Crossing Arms

niunia, ще гледаме мъжлето ти  Peace И без това Ути е един от любимците на Калоян  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт