Отговори
# 30
  • София
Честита нова година, момичета! Hug

# 31
  • Бургас
И мен ме интересува за зъбите всичко: паста за зъби каква? четка за зъби каква?, кога ги миете, как бе всичко, за което се сетите, че аз нищо не правя, а отдавна е време мисля

Нещо Пешеходката ми липсва?!  newsm78

Честита племеничка на Шемета и честити ходещи крачета на Стефи - леко и  безаварийно....  bouquet

# 32
http://vbox7.com/play:2fd24fb3 ето ни новото клипче а и новите ни снимки почват от тази натам http://www.papiros.snimka.bg/album.php?album_id=136741&photo=119

# 33
  • София
Никки, продава се бебешка паста за зъби в аптеките. за деца над 6 месеца. има вътре силиконов накрайник за пръста ти. отгоре е като мека четка. и четкам там колкото мога. кислородната вода - 3 процента, на малко марля и ги бърша отвътре пак колкото мога, щото голяма борба пада.  хапане също. май се престаравам много, ама тоя черен налеп ме стресна много. вече го няма, ама аз пак продължавам. Peace

# 34
  • София
ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА!

Пожелавам ви усмихнати дечица и послушни татковци! Grinning

алексатор - чибуратор, ти да не й даваш на малката сладуранка да пие много сокчета и чайчета? Виждала съм такъв черен налеп по зъбките на дечица, които ги приспиват със сок или чай, а също и през деня им дават да пият за успокоение, вместо биберон-залъгалка например.

# 35
  • София
алексатор - чибуратор, ти да не й даваш на малката сладуранка да пие много сокчета и чайчета? Виждала съм такъв черен налеп по зъбките на дечица, които ги приспиват със сок или чай, а също и през деня им дават да пият за успокоение, вместо биберон-залъгалка например.
не. даже хич.  пие по 30-40 гр сок наведнъж и това е. чайовете хич не ги уважава.

# 36
  • София
Честита нова година и от нас!

Честити ходещи краченца на Стефи!  Hug

Честита племенница на Шемета!

# 37
Нещо Пешеходката ми липсва?!  newsm78

Пешеходката моторизирано беше на вилата. Остави първородния си син да вършее из къщи. Пързаля се с шейна и яде като невидела -наготово... На 31 -и се прибра да подготви купона на синето и се изнесе у кумовете. Резултати - нямам полилей /или както там се пише/, 5-6 чаши са гушнали букета, и ... щастлив тийнейджър! Ние същи си прекарахме добре, само дето кума го викнаха в 12.30 да оперира по спешност, та се отпочнахме чак къде 4 часа...но пък - наваксахме яко Grinning!
Да е честита новата година, на всички рожденници, именници и пр.!

Вержи, миличка, в какво се забърка!? Чакай, че още не съм чела... Ти си ми надеждата, душо, да ти е честито!!!

# 38
Честити ходещи крачета на Стефи и честита племеничка на Шеметчето!
За зъбките и аз имам накрайник,ама пастата за зъби -незнам как се действа!ако някой го прави да  сподели./само на накрайника слагам и търкам,без да се отмива ли??? newsm78

А за яслите,много съм объркана в информацията. #CrazyНавсякъде пише за детските градини как ще се записва по електронен път.Да обаче нищо не се споменава за яслите.Аз твърдо съм решила да запиша Лори на ясла.Но има и друго нещо.Защо ще се кандидатства само по електронен път.Като знам какъв съм кърък,пак ще имам проблем и няма да получат моя имейл.И кво правим тогава............./така останах без храна,при първата ми поръчка от кухни Ози.Просто имали проблем със сървъра и така не получили имейла ми за записване..... Confused/

# 39
  • СОФИЯ
Инче и аз събирам инфо за  детските ясли .. Mr. Green Записване от 4.02 се отнася и за яслена група към ОДЗ,а само за ясла записването е от днес Wink  Може да подадеш молба и в самото ОДЗ,но пак те вкарват в системата,така че по добре да си я пуснеш сама. Ще се молим само да имаме нет,да не ни блокира компютъра и т.н,че тогава ще стане интересно. Да си пожелаем успех!

# 40
Та така я споделете опита си в миенето на зъбките-тези които го имат де!
Аз нямам никакъв, а сериозно се замислям да започвам. Виждала съм детска паста за зъби ама винаги съм си мислела че детето трябва да се научи да пие вода от чаша, да жабурка и да плюе после водата, ама се зачетох из нета и доста противоречиви мнения срещнах. Та се сетих вас да попитам!

Честити ходещи крачета на Стефи!  smile3539
Честита племеничка  Шемет!!  ylinfant

# 41
И аз се замислих за миенето на зъбките.Ще ходя да проверя в аптеката за пастата и ще почваме.Представям се какво хапане ще падне Laughing Crazy

# 42
Ползваме четка за зъби (не накрайник) и детска паста от доста време. Ние сме с 8 зъбчета и май още две на път.
Венета е болна - втори ден с температура. Нощес луди ни направи, кисела, ревяща и почти не спа, ние също. Болеше я коремче, защото пръцкаше. Не спря да се мята цяла нощ и напред-назад по креватите. Сутринта също беше зле, даже се чудех дали да не отиваме в болница. Но после се пооправи. Сега си е весела, но температура още има. Също и хрема. Дано ни мине до събота за бебешкия ни купон! Praynig
Честити ходещи крачета на Стефи и племенница на Шемета!

# 43
Вколко часът беше купонааааа?и точният адрес ме интересува Praynig Praynig

# 44
ЧЕСТИТА НОВА  2008 ГОДИНА!!!!
Много здраве за всички, късмет и само прекрасни неща да се случват през нея!

Вержи, честито мила, смела майче! Hug
Целуваме всички ви с Томи! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт