Ноемврийчета 2005 №8

• 14 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • София-там нейде в западната част
малеее, и твоят финал дойде. не е истина как върви времето...
... много е гадно само да се гуши детето ти в ръцете и да мрънка...
по тоя въпрос мога само да кажа, че 2 да ти се гушат и да мрънкат е по-гадно. в един момент почваш дори да им се дразниш  Mr. Green
така е майче и нас това ни чака  Mr. Green купона е близо  Grinning
*MILADY* хубаво ми дойде твоя разказ,подробен че чак си преставих нещата в детайли ... радвам се че добре сте си изкарали ... а това с Нана ми прилича историята с Емата откакто се прибрахме следколедно от Бели Искър тя почна да вдига Т до 39,5 като я прегледаха имаше и ужасно червено гърло,така близо седмица,пускахме кръв и снимка правихме че педито се съмняваше за пневмония - но беше всичко ОК ... след като премина това й се появи кашлица,ходихме всеки ден да слушат гърдите но са чисти,пие Мукоплант и вече нещата поутихват
висчи болнички да оздравяват бързо  Grinning

# 121
Милейди, вие от Рая сте се озовали в Ада! Но лошото се забравя, ще ви останат незабравими приятни спомени от Турция, нали  Hug Чакам с голямо любопитство снимките от Турция, защото и ние натам сме се запътили за ваканция  Grinning

# 122
Милейди ,гадните спомени ще избледнеят с времето ,но хубавите ще си припомняте често покрай снимките ,които сте направили, и покрай другите ви пътувания .А Новотела в Пловдив е ужасно място -соц. хотел с претенции.

Олгарита, мисля ,че в Свиленград ще ви хареса,защото е чисто и  зелено ,но не е място ,в което ще искате да  се установите за постоянно .Този край ми е познат и зная ,че много от младите хора ,след като завършат образованието си,бързат за някъде другаде. Свиленград е град ,в който  няма нищо случайно и хората  се познават.

Майче ,Алекс през лятото беше с такъв вирус ,но я държа 10 дни ,макар лекарят отначало да ме успокои ,че ще трае само два дни. После се разболяхме всички в къщи ,но най- леко  го изкарах аз-оправих се за ден. Номерът е да не  ядеш нищо и да пиеш възможно най-малко вода.

Доминика , както каза една моя съученичка преди години ,след като  офъка по ужасен начин друга  съученичка - "недей рева ,за отрязана коса не се реве ,само за отрязан нос".Ще имаш по-хубави коли в бъдеще .А иначе случката е неприятна- още повече че касае вещ ,която за мен  в известен смисъл е сакрална ,щото дава свобода.  

На болничките дечица -скорошно оздравяване.

# 123
  • София
Здравейте!
Явно по Коледа и Нова Година и имало доста неприятности при повечето ни.Дано да останат в старата година и тази от тук нататък да ни носи само хубави моменти.
Александра и по-добре, вече не вдига толкова висока температура.Вчера бяхме на контролен преглед и ни казаха да продължим лечението до събота и че нямало нужда да ходим пак на преглед.
Бързо оздравяване на всички болнички  bouquet

# 124
някакъв агент Тенев, хаха Simple Smile някакъв Новотел, хаха Simple Smile много се забавлявах с разказа. Всъщност в Пловдив съм отсядала само в "Марица" и останах много доволна. Сега, мече, ако бъдеш така добра да кажеш и авиокомпанията.... Simple Smile

Доминика, представих си просто как е изглеждала колата ти - пред вас, така ли - не в Русе? Аз сигурно щях да получа разрив на сърцето, ако видя колата така, все едно танк е минавал край нея  ooooh!

девойки, който е болен, да оздравява, аз само прелитам оттук и тичам по задачи, тези дни ще се появя за по-дълго.

# 125
да, тити, на тихата и спокойна уличка пред нас ми блъснаха колата  ooooh! Вече попреодолях стреса и сега вече мисля как по най-бързия начин да си я оправя!

Лек и уютен ден на всички  Hug

# 126
Да се обадя и ази...
desytka и ние го минахме този вирус с Т, но при нас Т(39,8)беше за един ден, но не можах да я сваля от сутринта, че чак до вечерта Rolling Eyes...много гадна работа, детето ми беше като парцалче, иска да стане надига се и пак ляга, не може горката, спа подщи цял ден, което за мен беше  Shockedтова се случи към 22.12, гърлото и беше огън червено, но не ми изкашля нито веднъж, а чак сега започна да кашля, напрви си сметка след колко време Shocked... лошото е, че и аз съм на работа, преди бях само аниматор, а сега съм и декоратор-време нямам! Cry
И от тук искам да те питам нещо, ти забелязала ли си след Т да я боли главичката, вече изпадам в паника, когато се събуди (вече по-рядко го прави, но все пак го прави) се държи за главичката и не знам защо?
Записала съм и час за спец.неролог още за 03.01, но тогава тук се заснежи и човека не дойде на работа, и сега си търся пролуки за да мога да я заведа, поръчах на лелката в яслата да я наблюдават, дали го прави и да ми докладват, дано да отшуми Rolling Eyes, но въпреки това пак ще си я заведа при нервито, че да ми е спокойничко..
а за вашия проблем, за кашлянето де, пробвала ли си Цяр(чай), аз това й давам, чая е в зелена кутия и е за бронхит или червено гърло в комбинация с хубав  билков мед - прави чудеса!!
Това е от мен за сега, че трябва да работя Wink
Дано всички грипозни наборчета да се оправят по-бързо! Mr. Green Heart Eyes

# 127
Добро утро! Много гадно с този вирус, явно почти никой няма да го подмине  Confused И при нас беше много висока температура, която нямаше сваляне почти два дни, а и до днес все още е с температура, но поне по- ниска. Сега пък кашля като магаре и носът и е запушен. Дано скоро всички да оздравеем и да имаме по- приятни теми за разговори  Heart Eyes Цяр дали е подходящ за деца?

Тити, аз винаги съм много добра и отзивчива, така че казвам веднага- летяхме с Onurair- турска авио компания. Беше чартър от Астрал.  Wink

aneleto, стискаме силно палци всичко да е наред!!! Ще чакаме да кажеш добри новини  Heart Eyes

Доминика, много неприятно с колата  Confused Дано поне бързо ти я оправят, че без возило си е лоша работа!

Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204965 - bsuc

# 128
  • Пловдив
Милейди, радвам се, че Нана е по - добре Simple Smile Снимките са много хубави; личи си , че сте прекарали добре , а като гледам и времето - струва ми се като пролет; много бях впечатлена от сладките  bouquet

Резултатът още го чакам Confused

# 129
Милейди много добре изглежда мястото. Бях много впечатлена от декорацията на залата за нова година. Много красиво.
Страхотни сладки си направила, аз все още не съм се престрашила да се пробвам с рисуване по сладките.

Минахме в посолството. Визите ще са тук след някой друг ден. Купихме чаршафи и хавлии. Довечера чинии, чаши и джунджурии.

# 130
а кога ще ходите там, еххо?
братът на мъжа ми живее в САЩ, но аз съм убедена, че няма да мина никакво интервю в посолството  hahaha обикновено съм бременна или с малко дете и трайно безработна. такива са твърде подозрителни Simple Smile

много съм възмутена, точно 6 вида фаянс и теракот, които си харесах, не могат да ми доставят, защото нямат количества. Могат, ама след месец примерно.....сякаш ще обзавеждам хангар, да им се не види. Миналия месец половината магазини в София не можаха да ми доставят 800 грама прежда от един цвят. Аз ли нещо не съм наред, или никой не си гледа бизнеса като хората?
това по повод, че вчера бяхме принудени да си изберем баня за един смесител Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 131
Привет Grinning
Милейди, много хубави снимки. Тази баница там страшно много ме изкуши и сега започвам да кроя планове за направата на нещо такова. Сладките и те изглеждат чудесно. Нана е много красива в дегизировката си на принцеса Heart Eyes
А ето тази снимка много ми хареса http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4815720 - страхотна семейна снимка! И Нана е като малко снежно човече с тази сладка пухкава, розова шапка.
Анеле, предполагам, че резултатите ти ще са добри Flutter
Еххо, честити ви визи. Party
Аз пък май от снощи съм с конюнктивит на едното око и сега като пират се взирам с едно око в екрана, пък болното  е с компрес.
Никики, дано и няма нищо на малката.
Тити и вие ли ще обзавеждате баня?

# 132
Поля, направо ме е страх да го кажа, ама май настъпи моментът след около месец да започнем с довършителните работи по апартамента. Споменатата баня, разбира се, е толкова малка, че в нея могат да влязат мивка, тоалетна чиния и душ само с клизма. мястото, предвидено за душ-кабина, например е широко около 60 сантиметра  ooooh! а мястото, предвидено за тоалетна чиния, е 80 сантиметра и е по средата на банята/тя е дълга и тясна/, така че като сложиш 66 см чиния, остават едни 14 см примерно, през които да се промъкнеш до душ-кабината. Почти съм сигурна, че архитект няма да се справи  Joy

Милейди, забравих да похваля хотела. малко прилича на онзи, в който ние сме ходили, на който не помня името, но вашата улица с палмите , а и самата новогодишна вечер са един връх на сладоледа.  Само че от снимките не разбрах  какво правихте вие - само бабата ли празнува, или все пак и вие закачихте нещо в новогодишната нощ? Исках да кажа - къде си ти, в пълния си блясък?

# 133
Тити 26 Април-10 Май. Къде живее той? Що пък да не ти дадат виза? Мъж ти си има добра работа, имате поне 1 имот на ваше име. Имате и рода там. Особено ако са официално пребиваващи просто не виждам проблем. Майка ми вече 3 пъти минава и бяхме много притеснени първия път като се явяваше на интервю, но и дадоха виза.
Добре, че Поля попита за банята та се  Shocked за каква баня су писала. Отивам да те чета.
Хихихи, аз вече се примирих, че за всяко нещо трябва да чакам 1-1,5 месеца и вече не се впечатлявам
В тази връзка бясна съм на нашите архитекти. Все още ми липсват вратички в хола и разни довършителни работи по кухнята. В детската мебелите не са готови и не знам кога ще са. Просто думи нямам. Хората за 3 месеца от апартамент на шпакловка и замазка се нанасят да живеят, аз такъв си го забих с тези хора не е истина....Бай дъ уей, Боровец в края на другата седмица ще е готов....знаех си аз, че там ще стане по бързо

# 134
Еххо, ама вие колко имота стягате в момента? Ти освен да се преквалифицираш и да им биеш един шут на тези архитекти.
Тити, ти ако знаеш първият месец, когато пристигнахме тук, какъв апартамент наехме Crazy Тоалетната беше толкова къса, че мъжът ми нали е много висок, като сядаше, не можеше да затвори вратата - сигурно коленете му излизаха с 5 см извън тоалетната. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт