Много е хубаво, че Роската вече има апетит, след 2-3 дни ще сте забравили премеждията!микки, като ти гледам лентичката и все се сещам как без грам признаци за раждане родих за 3 часа в началото на 39 г.с.
Много е хубаво, че Роската вече има апетит, след 2-3 дни ще сте забравили премеждията!

Дано са останали в изминалата година. 

Понеже пушенето вече е забранено раздаваха близалки.
Заглавието в превод от френски е "Аз съм легенда".
Разглези се ужасно, тръшка се за щяло и нещяло, след което свеки обяви, че бил разглезен, невъзможен и щял да ни се качи на главите. Но пък синът и хубаво ме впечатли като и каза да не прибързва със заключенията, и че у нас е съвсем различен
). Май не си хареса много френската баба, защото не искаше да я прегръща и целува. 
.

Дано са останали в изминалата година. 

Поло също не успя да се иплъзне от болестите. Веднага му потече носа, взе да кашля като дърт пушач. Водихме го на лекар там, но той пък 75 годишен и му предписа някакъв сироп за суха кашлица, която никак не беше суха. Следващата седмица смятам да звънна на педиатърката да го полгедне, че кашлицата продължава, макар хремата да е почти овладяна.
Понеже пушенето вече е забранено раздаваха близалки.
Заглавието в превод от френски е "Аз съм легенда".
Разглези се ужасно, тръшка се за щяло и нещяло, след което свеки обяви, че бил разглезен, невъзможен и щял да ни се качи на главите. Но пък синът и хубаво ме впечатли като и каза да не прибързва със заключенията и че у нас е съвсем различен
). Май не си хареса много френската баба, защото не искаше да я прегръща и целува. Наиграха се с братовчедка му(на 4 г.), която е много красиво, жизнерадостно и приятно дете. Научи се да танцува, реди пъзели и брои до 12 
.

ние ви мислихме още на излитане, когато имаше отменен полет за Анталия, .....сигурно с джипа щяхте по-бързо да се приберете......
в понеделник започвам телефонен тормоз 

Ще се постарая да се появявам по - честичко
, с два компютъра сме, ама за мен все няма място
..много ми е приятно
и при всяка възможност ще се разписвам тук! 
.И моя термин не беше на 19-ти, а на 5.12, но тя все бърза, още в 8-я месец ме вкараха за задържане, но издържах!!