Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 57 971
  • 941
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Благодаря на всички, които ми отговориха за Тотала.   bouquet

Иля, казваш, че го ползваш с НС на Ести, но на мен ми се ще някакъв друг хидратиращ. Нещо или на Клиник, или на Биотерм. Нещо добро тяхно да ми препоръчате?

# 856
Nadia79, аз днес си получих пакетчето, въпреки че нямах известие, а в сайта на БГ пощи пишеше само че е тръгнало от София. (аз съм в Бургас)
Получих ето това: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=27242
но мирише на гадно, като на лекарство. Проверих срока на годност и ми даде 2002-05, но пишеше, че може да не е коректно. Моля, някой ако го има, да ми каже как мирише... Не знам какво да го правя, дали да пиша на Ягодка. Аз поръчвам чрез Фема, дали първо на тях не трябва да пиша?
Получих и ето това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13191&goChar=C. Някой питаше в какви опаковки се получават тези Premium price due to weight/shipping cost. Шишенцето беше опаковано в онези найлончета, с мехурчетата.  Laughing

Някога съм я ползвала пудрата на Диор и си миришеше на лекарство - имам останало още и мога да проверя в къщи за по-сигурно.
тази пудра на Диор за матиране Т-зоната на лицето ли е и ефикасна ли е?
а другото на Клиник за почистване на грим ли е?

Да, биваше си я, защото може и върху грим да се полага. Единствено да се внимава с количеството, защото ако се сложи много ще ти белее/сивее носа - не много, но се получава различен нюанс от останалата част на лицето.

От Клиник нямам впечатления.

# 857
а другото на Клиник за почистване на грим ли е?
Другото е 2-та стъпка от 3-те стъпки на Клиник  bouquet

# 858
Получих и ето това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13191&goChar=C. Някой питаше в какви опаковки се получават тези Premium price due to weight/shipping cost. Шишенцето беше опаковано в онези найлончета, с мехурчетата.  Laughing
Лосионите по принцип нямат кутии, така че и без да е "Premium price due to weight/shipping cost" пак така се опаковат.

# 859
  • Бургас
Лосионите по принцип нямат кутии, така че и без да е "Premium price due to weight/shipping cost" пак така се опаковат.

Мда, просто някой питаше преди, та затова писах.

Bastet, би ли проверила дали наистина така мирише? А не знам все пак дали тази дата на производство, която ми показа сайта, е реална...  newsm78

# 860

Мда, просто някой питаше преди, та затова писах.

Bastet, би ли проверила дали наистина така мирише? А не знам все пак дали тази дата на производство, която ми показа сайта, е реална...  newsm78

Няма проблем, ще проверя.

# 861
Момичета искам да питам дали някоя от вас е имала проблем с непристигнала пратка от ягодка и по точно как разбирате дали е на митницата - пращат ли известие? Имам една пратка още от 7-ми декември и не надхвърля нито теглото нито цената за да е задържана на митница, а и на сайта на български пощи пише че е пристигнала , но я няма в клона. Мина повече от месец и съм сериозно притеснена Sad

# 862
Мимита, помирисах я току-що въпросната пудра Йод на Диор и мирише на болница, на формалдехид ми мирише - явно това си е миризмата, защото това чудо съм го купувала от Виена.

# 863
Момичета искам да питам дали някоя от вас е имала проблем с непристигнала пратка от ягодка и по точно как разбирате дали е на митницата - пращат ли известие? Имам една пратка още от 7-ми декември и не надхвърля нито теглото нито цената за да е задържана на митница, а и на сайта на български пощи пише че е пристигнала , но я няма в клона. Мина повече от месец и съм сериозно притеснена Sad

Може да е в друг пощенски клон, на сайта на БГ пощите има телефон за жалби, обади се там да провериш къде е.

# 864
Пак ще попитам, поръчката ми е напуснала Русия в четвъртък или в петък, но още ги няма в България, нормално ли е?

# 865
кьм кой клон си?

# 866
  • София
Пак ще попитам, поръчката ми е напуснала Русия в четвъртък или в петък, но още ги няма в България, нормално ли е?

Ще ти се появи тези дни, споко....все пак не е минало кой знае колко много време  Peace

# 867
Благодаря на всички, които ми отговориха за Тотала.   bouquet

Иля, казваш, че го ползваш с НС на Ести, но на мен ми се ще някакъв друг хидратиращ. Нещо или на Клиник, или на Биотерм. Нещо добро тяхно да ми препоръчате?
Moisture surge na Clinique

# 868
  • София, България
Ако ви кажа в Клона на пощите на Красно село какъв е ужас  ooooh! ooooh!
Незнам дали е практика, но лелката твърдеше 20 мин 4е пакет няма и сигурно е върнат  Shocked
Направо накрая я заподозрях че иска да си го приватизира.
След като разбра че оттам без ДИОР-а не мърдам, го изрови Rolling Eyes

# 869
Ако ви кажа в Клона на пощите на Красно село какъв е ужас  ooooh! ooooh!
Незнам дали е практика, но лелката твърдеше 20 мин 4е пакет няма и сигурно е върнат  Shocked
Направо накрая я заподозрях че иска да си го приватизира.
След като разбра че оттам без ДИОР-а не мърдам, го изрови Rolling Eyes
лелелле много са нагли станали #Crazy не ги е срам  #2gunfire  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт