Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 366
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Честита малка принцеса на Рали82!!!
До колкото си спомням lidij.dimitrova днес трябва да е станала мама!!!
Беше споменала, че е планирано секцио. Дано всичко е минало нормално и се възстановява бързо!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4845465   
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4845467
Това е нашето легълце!

# 91
  • София
Рали82 `Честито!
Аничката,много сладко кътче сте спретнали:)

Момичета,имате ли представа колко време се седи в реанимация преди да те преместят в стая?На кой час след операцията носят бебето?

# 92
Рали да ти е жива и здрава бебката,много хубава дата-и аз съм родена на 22.12 newsm03

# 93
  • София
Рали82, честито и от мен!

Аз се връщам от консултация - бебока е добре; правиха му и запис, че плацентата ми била попрезряла  Simple Smile Следваща проверка - на 11.01. и евентуално секцио, ако тогава всичко е наред - на 15 - 16.01. Още две седмици ще си ходя като хипопотамка  Laughing

# 94
slan4ogled, по принцип около 24 часа, показват ти го веднага след като го изкарат, ако не си с пълна упойка. И след това на другия ден отиваш да си го вземеш за кърмене. Има си определени часове. Някъде ти го докарват в стаята. Зависи от болницата.

rali_82, Честито бебче. Много хубаво име. Да ти е жива и здрава.

ani4kata86, Хубаво легълце. И ние като наредихме нашето, питах мъжа ми дали е било така и минали път. Стори ми се много високо това ниво.  Като расте едно детенце и направо се забравя каква буболечка е било в началото.

# 95
  • София
[b]Честита радост на Рали! Много щастие и късмет[/b]!

smile3525

Ани, много е хубаво легълцето. Ние така и не можахме да се подредим. Мъжът беше болен от грип до вчера , а аз утре влизам в болницата. Ще трябва сам да избира нещата. дано се справи добре!
Не оставяйте нещата за последния момент като мен! smile3524

# 96
Ето ви и 2 снимчици Wink
едната е на бъдещия тати как си чисти пред и около гаража :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171501&photo=6

а това се вижда от терасата, много е красиво, само незнам защо са станали толкова тъмни снимките,  newsm78 иначе си е светло навън!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171501&photo=7
И аз днес снимах нашия тати как чисти снега! LaughingГолям сняг!Качих и няколко семейни снимчици и 2 на баткото-как се радва на днешния сняг-в Семейните снимки на албумчето Wink

# 97
Честито на Рали за сладкия бебок  bouquet

# 98
Честито бебче на Рали!
от два дни и аз имам силни болки под корема и ту се засилват, ту стихват и незнам какво да правя. моето бебе е разположено с главата надолу и предполагам че това което ме свива са контракции, обаче не съм сигурна, а термина ми е за 22 януари. и за капак във Варна заваля невероятен сняг, а аз съм сама на вилата ни на Златни пясъци а мъжа ми от 3 часа се опитва да стигне до мен обаче пътя бил задръстен, тока постоянно спира, телефоните ми нямат батерия и нямам зарядно, а бе изпаднах в пълен ужас и моля се само дано моето бебче да не реши да излиза че  просто не знам как ще стигна до болницата.   сори че Ви занимавам с моите проблеми ама много ме е страх, сама съм в огромна вила, постоянно ширя етажите с тоя корем не ме свърта на едно място, а това бебе не ме остава на мира.

# 99
  • София
rali_82, честито бебче! Да сте живи и здрави!!!

И аз нищо не съм спретнала. Отидох в магазина, харесах всичко, капарирахме го и когато се появи бебо мъжът ми и сие ще взимат, перат, нареждат и тн. Надявам се да се справят. Само как ще изсъхнат олекотените завивки и обиколниците ...

# 100
  • София
taila, по-добре си легни. Дано да дойде бързо таткото.

# 101
Здравейте на всички мамчета. От доста време не съм писала по уважителни причини Simple Smile На 28.12 родих момиченце Янита 3400 50 см. Честито на всички мамчета няма как да изброя имената че нямам време да чета. Прегръщам ви силно всички и ще пиша повече когато имам време.

# 102
Здравейте на всички мамчета. От доста време не съм писала по уважителни причини Simple Smile На 28.12 родих момиченце Янита 3400 50 см. Честито на всички мамчета няма как да изброя имената че нямам време да чета. Прегръщам ви силно всички и ще пиша повече когато имам време.
Да ти е жива и здрава Янита!!!

# 103
не ми се ляга, не ме свърта. а сега пък се сетих че и родителите на мъжа ми трябва довечера  да си дойдат от чужбина,а  летищата май са ги затворили. а и имаме болно куче на което трябваше преди час да му се бие инжекция но не ми се рискува да излизам навън, абе пълен ужас.
 относно приготовленията за бебчото, аз дори  не съм си избрала още кошарка, нищо не съм купила а и не давам на бабите да взимат каквото и да е. но живот и здраве утре ако можем да стигнем до града, отивам и избирам и капарирам всичко, че като гледам какво става много ме хвана страх че съм много неподготвена.

# 104

Мелиса,да ти е жива и здрава Янита!!!
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт