за мамите от Пловдив 12

• 20 275
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив, но иначе от Бургас
kъде се изгубихте Simple Smile
дайте да направя каса
ще ми изпрати ли някой от тези листовки или както там се нари4ат, ако имате готови още по добре и даите да измислим някакъв текст
Доника предполагам 4е ще помогнеш, нали беше обещала за мартенския постери  Praynig

# 241
  • Пловдив
kъде се изгубихте Simple Smile
дайте да направя каса
ще ми изпрати ли някой от тези листовки или както там се нари4ат, ако имате готови още по добре и даите да измислим някакъв текст
Доника предполагам 4е ще помогнеш, нали беше обещала за мартенския постери  Praynig
Тука сме Hug
Аз имам от брошурите на движението, но мисля че няма да ти свършат работа. Мисля, че Джони имаше файла на логото на движението, по добре да го изпрати и Доника ако може да направи нещо по него.
 Като стана дума, ще трябва да се мисли и някаква реклама за
Мартенския базар.

# 242
  • Пловдив
Вчера ходих до Асеновград, занесох последните кашони с кроасани. 4 кашона с мини кроасани, 4 кашона от големите и една чанта с дрехи. Повечето деца ги нямаше. Още не се бяха прибрали. В двора имаше няколко момчета от големите. Вратата беше заключена, че някой искал да бяга, така поне ми казаха децата. Възпитателката която ми отвори за първи път е виждам, явно е нова и не може да се справя. А иначе малките: Зинка, Минка и Любчо бяха седнали от зад на цимента, там където спираме колите. Като ме видяха на скачаха, не можах да паркирам, спрях на право на входа. Grinning

# 243
  • Пловдив
Няма никакъв  проблем за постери, изберете снимка и текст и веднага ги пускам да се печатат!
За какви листовки става дума, че нещо не съм в час?
Организирайте една среща да се уточнят тези и други неща! Peace
Мили, попитай сестра ти от къде може да купим малки целофанови пликчета за мартениците Rolling Eyes

# 244
целоф плик аз купих от търговиите 250 бр
а едва ли ще направя толкова мартеници
дайте наистина да направим 1 среща
аз съм свободна през деня, така 4е да казват работещите

# 245
  • Пловдив
За среща съм съгласна, ама с мойте тренировка, мога вторник и четвъртък след 18.30ч., само сряда евентуално по рано. Ако не е проблем да е от по късно срещата, може да си запазим маса някъде на по тихо местенце, та да си чуем приказката.

# 246
  • Пловдив
Мили аз и предишния път ви казах - нямам нищо на компа от ДБМ, всичко замина с преинсталацията. Cry Така, че не мога да помогна.
Що не се обади, че ще ходиш в Асеновград - при мен има 4 чанти с дрехи от Тейлор за тях? Имай предвид за следващия път. Peace

# 247
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕ МИЛИ МОИ МАМИ ОТ ПЛОВДИВ!!! Laughing
 Hug   bouquet  Hug

Не съм писала скоро, че имах разни мисии да изпълнявам, ходих до общината в приемни дни за работата по моя Клуб.

Действам и за подновяване ТЕЛК-а на Гери...

Скоро от областна дирекция соц. подпомагане ми попадна списък на Специализирани институции за деца в област Пловдив с адреси, директори и телефони /и мобилни/. Запазила съм си го заради Вас, дано ви бъдат полезни.

Мисля си за Вас, аз така и не успях да се видя с Мили и да си купя нещо мило и красиво Embarassed ooooh!

Ще имате ли среща скоро?

Поздрави!

# 248
И аз съм за среща. Дано успея да се включа.

# 249
  • Пловдив
Джони , това за преинсталацията нещо съм го пропуснала Embarassed, но ще попитам kiro дали при нея няма нещо. За Асеновград стана много инцидентно. Всъщност ходихме семейно до Бачковския манастир и го комбинирах с носенето на кроасаните.

Rossoneri , идва Мартенски базар, все ще си купиш нещичко, не се притеснявай. Grinning

polinbg , то ние с теб сме със страшно работно време.
Но ако се измисли срещичката да е примерно в четвъртък от 19ч. , стига другите да могат, за нас ще е добре.
Какво ще кажете?

# 250
среща   4ЕТВЪРТЪК 19 4АСА[/co
а къде
и кой запазва

# 251
Да, на мартенския базар ще го направя обезателно! А къде ще бъде, имате ли някакви идеи или вече сте го измислили?
Една майка от Клуба ни прави мартенички, ако се съгласи, може да предостави продукция, нали пак ще е от майките, от нас?
Явно задавам много въпроси... и ще имам нужда от среща, но зависи къде... Thinking

# 252
  • Пловдив
mom4i , не знам къде, предлагайте. Само да е по тихо място да се чуваме. Някоя пицария или ресторант, може и кафене, предложете нещо и на който му е удобно ще отиде да запази маса.

Rossoneri , мартеничките отново ще се изработват от нас. Пуснала съм тема в Хоби:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262996.0

# 253
даите да видим ще се съберем ли
КОЙ ЩЕ ДОИДЕ 4ВЕТВЪРТЪК:
АЗ

# 254
  • Пловдив
даите да видим ще се съберем ли
КОЙ ЩЕ ДОИДЕ 4ВЕТВЪРТЪК:
АЗ

АЗ Peace