Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 459
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Може ли някой да ми обясни защо не мога да сложа снимка в мнението си.
Уж правя всичко както е описано  в Качване на снимка в мнение
Качвам си снимка в мултиплей , щракам с десен бутон на нея, избирам Properties ,маркирам URL адреса, копирам и поставям в мнението между двата тага за изображение но не се получава. До колкото разбрах от прочетеното за да е действителен адреса трябва да  започва с http и да завъшва на jpg  png или нещо подобно но моят адрес завършва с някъкви цифри
 Снимката отговаря на изискванията за размер

# 271
# 272
  • Варна
Хайде да се включа с нещо, че да има материал за коментиране като станете сутринта.... Grinning

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 10:08 от Румка

# 273
Лекси,аз също се зачудих за прасето. А ако това е твоето момиченце е много сладкя
Румка,Мирелка е такъв сладур ,зща си я закрила така в десния долен ъгъл.Аз бих преместила снимката по наляво .И златните елементи не ми се връзват със стила.

А аз съм в дупка.Нищо не ми се пръква отръки.Беше ме обляла една коледна треска и още ме тресе,но нямам какво вече да правя.На Алекс албума го приключих.Но още изпадам в умиление при вид на снежинки,елхилчи и т.н. Mr. Green

# 274
Хайде да приемете още един начинаещ  Mr. Green

# 275
jujavka -бРАВО-ЧУДЕСНА РАМКА.Може леко да подпъхнеш долния край на снимкаталевия/ под картончето
Румка-стихчето е добре да е по голямо и по наляво
Florina-най вероятно не копираш целия адрес/задръж мишката малко за да копнеш и това което не се вижда от адреса-дългичък е
Лекси -синия фон е много ярък а снимката няма достатъчно контраст за него.Пооправи малко самата снимка-дай и повечко контраст ,засили и черния цвят,направи я по изразителна.Друго нещо-увеличи прасенцето,както ти е казала вейдър
mimival -определено си състарила снимката-но опитай да я направиш така -още по реалистично да стане

Блонди_24 -заключила си албумчето и не мога да го видя Cry

# 276
Добро утро, Grinning
jujavka много ми харесва, но наистина май ще е по-добре да пъхнеш долният ляв край под картона. Peace
ani69 направо ми четеш мислите. Laughing  Днес си мислих да намеря рамка от едно времешните- къдравките/дано да успея, ако някой има да я дава  Praynig/ и да направя същото, което си направила и ти, но да пожълтя малко рамката сякаш е пожълтяла с времето.

# 277
Готово!

Аз не мога да реша кое от двете ми харесва повече newsm78

# 278
  • София
Румка, на мен много ми харесва. И е в малко по-различен стил от останалите.
mimival, дано ти свърши работа:
http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/223/1
jujavka, харесва ми, но мъничко ме дразни сравнително голямата част от тъмния фон на снимката. Дали не можеш да изкараш някоя от заврънтулките върху нея или са част от фона?

# 279
сега забелязвам и нещо друго.Сянката на листчето с надписа има много голяма сянка ,а самото листче се намира под снимката/която също има сянка,но доста по малка.Ако идеята е била листчето да хвърчи във въздуха ,не се е получило,защото тогава сянката трябва да намалява почти до нула в горния си край.Може да постигнеш този ефект,като дублираш листчето сложиш го отдолу и му зададеш сянка каквато искаш /на горното листче махаш сянката/После с гумата може да изтъниш сянката от долното листче,така,че да намалява в горния край

# 280
Лекси, това със заврънкулките го пробвах, но не стои добре.
Ани, идеята е листа с рецептата и снимката да са хванати с най- горното листче с надпис. Може би трябва да увелича въженцето с което са хванати newsm78

# 281
  • Варна
Лекси,аз също се зачудих за прасето. А ако това е твоето момиченце е много сладкя
Румка,Мирелка е такъв сладур ,зща си я закрила така в десния долен ъгъл.Аз бих преместила снимката по наляво .И златните елементи не ми се връзват със стила.

Ами не мога нищо да я направя снимката, защото е отрязана от друга снимка и преправена, ако я изместя просто стои отрязана, защото и оригинала е такъв Mr. Green, а елементите не са златни, цветът им е зелен newsm78

# 282
бравос  на вас Peace какви красоти сте правили, мен ме удари музата в другата ми крайност

# 283
  • София
Знам, че имате конкурс вече, но искам да ви поканя  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256017.0

# 284
Знам, че имате конкурс вече, но искам да ви поканя  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256017.0
То нашето е контролно, Дам Wink Ние пък каним всички като оценчици на финала Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт