Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 443
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
bushkata , добре е. Само сложи сенки.
На снимките ли?

# 121
bushkata , добре е. Само сложи сенки.
На снимките ли?
На елементите.

# 122
  • Плевен
bushkata ,благодаря ти  bouquet вчера най-малко 10 пъти се опитвах и не стана,а сега от първия път.

# 123
Искам и аз във вашата група. Дали това ще е възможно или да чакам до година С група. Знам, че много има да чета , но се старая. Искам, искам Simple Smile

# 124
  • Варна
Искам и аз във вашата група. Дали това ще е възможно или да чакам до година С група. Знам, че много има да чета , но се старая. Искам, искам Simple Smile
Добре дошла щом искаш! Hug  bouquet

# 125
Moни, добре дошла и от мен.

Ето 2 варианта:
сенки под елементите:

сенки И под снимките.

Имам обаче питане: задавам сянка по отделно за всеки елемент, но те се синхронизират по посока. другите неща могат да бъдат различни: разстояние, плътност, но посоката на един елемент, не може да е ралзична от другите. Разбирам, че има логика в това, но все пак има ли начин да не е така и да се задава отделна посока за всеки?

# 126
Нали светлината идва от една посока

# 127
Тъй де, ясно, ама все пак да питам.  Mr. Green

# 128
Ето и последното ми произведение.Неочаквано бързо го направих и на мен много ми харесва.
Казвайте сега вие.

# 129
  • София
Можеш да променяш посоката, като въртиш стрелката в кръгчето с градусите.

# 130
Можеш да променяш посоката, като въртиш стрелката в кръгчето с градусите.

Тя иска посоката на няколко да е различна Rolling Eyes

# 131
  • София
да, вярно се променят и другиете... А защо тогава има копи лайер стайл, като са навързани така... Спомням си, че някой беше сложил сенки в различни посоки на отделните елементи и му писаха да ги оправи с копи лайер стайл. Може и да бъркам...

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 09:04 от Лекси

# 132
скачат-free, ПИША КОДА,СЛЕД ТОВА НАТИСКАМ БУТОНА И СЕ СВАЛЯ И СИ ГО РАЗАРХИВИРАМ В ПАПКАТА КОЯТО СЪМ СИ ИЗБРАЛА.

bushkata,ИЗПРЕВАРИ МЕ С ПОСТА,НО ТИ ДОСТА ПО ДОБРЕ СИ ГО ОБЯСНИЛА.
При мен не се получава нищо подобно. Натискам там където пише СКАЧИТ и ми се отваря прозорец    Добавяне на нов файл за сваляне  пиша си в коя папка да се свали и натискам ОК и готово свалям го но после немога да го разархивирам. Коя програма за сваляне и разархивиране ползвате?

# 133
Коя програма за сваляне и разархивиране ползвате?
За сваляне използвам вградената програма на Мозилата.Настройвам си я ЗИП файловете само да ми ги отваря,без да се записват някъде.А файловете разархивирам с WINRAR.Нямам проблеми.

# 134
  • на село

Хубава е , но ми се струва че снимката е твърде наклонена  newsm78. Имам чувството че всеки момент ще се свлечете в единия ъгъл  Laughing Сложи и малко сенки  Peace

Да се запиша и аз с нещо простичко

Ще има ли ново контролно?

Общи условия

Активация на акаунт