Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 504
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,защо не искате да коментирате моите произведения?
За последното само Татяна написа коментар.
А другите?
Дори и да не ви харесва,кажете ми.

# 151
  • Бургас
Медовинка рамката ми харесва, но снимката е лоша, тъмна и размазана, ако можеш я пооправи, поне малко я изсветли. А това, че сме те пропуснали не го приемай лично   bouquet В бързината да зададем въпросите си и да намерим отговорите си се случва понякога.
val_stef много свежа, харесва ми.
mimival и твоята морската ми харесва, но много ми синее. Ще ми се в морските рамки да има малкоо повече цвят. Колажчето е супер. И двете рамчици са много красиви, свежи и цветни, не бих могла да избера от тях по-хубавата.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 22:45 от Никки

# 152
благодаря   bouquet

аз честно казано нямам смелост да коментирам рамките и си мълча. пък и всички ми изглеждат на светлинни години напред пред моите скромни опити  Blush

# 153
val_stef 

Тази бонбона с тези изписани вежди, така грабва, че човек забравя да гледа рамката!

А аз като новобранец ще съм наблюдател, щото всички правите такива красоти....А и малкото свободно време което имам ще ми отиде за хвалби.

Искам да се извиня ако задам въпрос, на който е отговаряно, но както казах още не съм изчела тазииии огромна фото шопска тема, но все пак тези красоти вадите ли си ги? И как точно- като рамки или като снимки?

# 154
  • София
Момичета,защо не искате да коментирате моите произведения?
Медовинка и аз това се питам. За първи път не получавам нито един коментар, а аз почти винаги коментирам. Затова спрях. Всеки се измъква с това, че е новак.

# 155
Добро утро на всички. Grinning
Обещавам да коментирам, но без да ми се сърдите, тъй като и аз съм начинаеща. Peace
val_stef много хубава рамчица, а детенцето ти е страшно сладичко, за очичките му нямам думи. Поздравления за картичката и най-вече за прекрасната щерка.  bouquet
Никки съгласна съм с теб и на мен ми е много синя, но не се сещам как да я преправя. Ще се пробвам с нова морска, по-весела.
Пожелавам ви весел и ползотворен ден.  bouquet

# 156
  • София
Лекси, Медовинка не се сърдете.
Правите страхотни рамки и винаги намирате време за добра дума
за всеки. Аз бях позадремала малко, Mr. Green но ей ме на.

Медовинка, тази със семейството ми харесва, но наистина снимката е доста наклонена. Аз лично бих пробвало с малко по-пъстри цветове.

Лекси от двата варианта, които си дала ми харесва първия, но някак си много размито ми се струва поседналото момиченце. И тези розови сърчица отгоре не ми се връзват с общите цветове на творбата.

val_stef много ми хареса идеята с ябълките, а и детенцето е невероятно красиво Да ти е живо и здраво! Единственото ,което някак си ми е  много завъртяни са клоните на дръвчето горе в дясно.
На пиленцето ако дадеш малко по-ярко жълто дали няма да стане по-добре!?

mimival, стопли ми душичката с тази морска феерия.
Рамката е семпла, но красива.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 09:39 от muzka1

# 157
Медовинка - харесва ми рамката, само може на самата снимка да добавиш бяла рамко и малко да я завъртиш че е много наклонена.  Peace
Татяна - много ми допадна рамката ти. mimival - в стремежа си да направиш по-изчистена и семпла рамка, нещо май липсва.  Thinking val_stef - много идейна и хубава рамка.

Добре дошли на всички новозаписали се момичета в темата.

Аз ви следя девойки, само че вече доста рядко правя рамки,  в момента умуват над какво контролно да се потите.  Mr. Green
Тъй като идва Св. Валентин - мисля да е нещо в тая посока. Миналата година си направихме такъв конкурс * темата беше колаж, картичка. Сега се чудя да се повторим ли /макар че не е български празник/.

# 158
  • София
Свети Валентин го одобрявам, щото на същия ден се празнува и
Трифон Зарезан. Mr. Green
Само, че ние за контролно ли говорим или за конкурс!? Ако е конкурс, май ще се въздържа...

# 159
Медовинка, и аз съм те прескочила, за което съжалявам  Embarassed  не че разбирам ама давах коментари само на рамките от последната страничка   Blush Рамката ти ми харесва, но ако бях аз бих изрязала още от фона над главите ви, за да се увеличат още повече лицата на щастливото ви семейство  Hug И не мога да преценя, но на цветенцата май липсва сянка, но не съм сигурна  Grinning

Лекси, пък на теб какво да ти кажа, ти си толкова задобряла, че нямам думи   bouquet

Много ви благодаря за комплиментите за дъщеричката ми  Heart Eyes
Радвам се, че покрай нея рамката ми не е от особено значение  Mr. Green Joy  /шегувам се естествено  Hug/
muzka1, клонките са готови рисунки на Olga Unger /много и харесвам нещата и често ги използвам/. А за птичето май си права, аз го бутах и му наситих цветовете, то си беше по ярко  Rolling Eyes

# 160
  • София
Добре, де не се сърдя Laughing Обаче мисля, че има значение дали някой работи с готов фон или си го прави сам, както и ефектите и похватите, които използва. По-пипкаво и трудоемко нещо не бях правила от този колаж. Рядко обръщаме внимание на сложнастта и използваните ефекти, а и това има значение. Вярно е, че често една готова или леко преправена рамка е много по-ефектна от самоделка, но пък и много по-лесно се прави и по-малко се влага в нея. Това са последните два вариант и повече няма да го мъча:
http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/208/1
http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/211/1

От последните неща най-много ми харесва рамката на val_stef Peace

Идеята за контролно на тема "св. Валентин" е много добра Grinning тъкмо може и някоя половинка да видим Mr. Green

# 161
Лекси зимната рамка много ми харесва, но 2-та файла нещо не ми допадат особенно, не се сърди. Praynig
Ето и поредната ми морска рамка.

Имам чувството, че нещо и липсва, но незнам какво. newsm78

# 162
  • София
mimival, харесва ми Grinning. Може би липсва само рамка, която да "върже" всички елементи и подчертнае снимката Grinning В момента нямам подходяща, но нещо такова /и да изкараш пеликана над рамката/: http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/212/1

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 10:27 от Лекси

# 163
здравейте момичета
Дяволинка ме е изпреварила за свети валентин.Аз даже елементи съм събрала за да ви е по лесно.
Предлагам да има няколко теми:
1-рамка за снимка или картичка за Свети Валентин
2-излизане на обект от снимка
3-състаряване или обезцветяване на част от снимка
4-за по напредналите колаж от този вид-поставяне на ваше/може и да не сте вие/ изображение в картина

Това мисля,че обединява всичко ,което сме учили до сега и могат да се включат и по напреднали и по начинаещи,кой където може.
Ако сте съгласни да пускаме нова тема

# 164
Идеята за "валентинско" контролно приветствам много! Може да са няколко теми и да имаме повече време за направа.
Лекси, първия много ми харесва, една идея по-жълта ще ми стои по-добре или поне детенце да не е толкова обезцветено. Втория  - някак двете неща не се връзват... може би да изсветлиш и вдигнеш контраста на фона... или пък пипни детенце... А за зимната нямам думи!

ани69 smile3521

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 10:50 от Maktub

Общи условия

Активация на акаунт