Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
-
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
-
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
-
Какви са обичаите за посрещане на Нова година в Испания?
-
Къде мога да слушам българска музика в дискотека?

Вал,много усмивки и късмет!Честит Рожден Ден! 

Днес ще се опитам да замеся венеца за Рейовете...дано илезе успешен първият ми опит...до сега все сме купували готов...И да не забравите утре през ноща да оставите лакомства за кралете и вода за камилите,както казва Саби.Те в замяна ще оставят подаръчета за дечицата,ако са слушкали много!

, дано след Рейес да утихнат нещата, че ми писна вече
.
!Сега се отдавай на почивка и зареждай батериите за после,че знам колко е трудно да влезеш отново в ритъм.И да снимаш Плевен,нали?
Момичета,я помогнете,моля ви!Порових се в страницата на ZARA ,но не открих адреси в страната и не мога да разбера има ли го магазинът в Куенка или не.Имам 2 суитшърта на тази фирма и много ми харесва,а искам да видя и за детски дрехи.Ако знаете в коя др. страница мога да проверя,моля ви дайте линк 
!
.
.Куенка,Мадрид...имаш голям избор.Между другото,ти също не си в списъка ни,нека Вес да те добави-още една Кастеяно-Манчега