Alfaparf

• 114 443
  • 388
  •   1
Отговори
# 315
А каква е актуалната цена на кристалите с ленено семе? Днес си ги купих от моя салон на "дистрибуторска" цена 20 лв... Laughing

Ами виж в сайта на Christian Of Roma, има каталог и там са посочени всички цени, те са вносители на Алфа Парф и цените са значително по-ниски. Аз си пазарувам от представителството им в Пловдив и съм много доволна. По салоните цените са завишени.

# 316
Според мен не е нищо особено също. Tired
Мдаа,за съжаление Tired
Наблюдение върху маските за коса имаш ли?

Аз имам, ползвам маската за коса от серията Диамант и съм доволна. Маската е много гъста и в голяма опаковка, не съм забелязала дали има по-малки разфасовки маски, но тази определено е ок, а ако съчетаеш с други продукти от същата серия ефекта е още по-добър  newsm10

# 317
Другия път и аз ще пробвам тази с диаманта Peace

# 318
А каква е актуалната цена на кристалите с ленено семе? Днес си ги купих от моя салон на "дистрибуторска" цена 20 лв... Laughing

Ами виж в сайта на Christian Of Roma, има каталог и там са посочени всички цени, те са вносители на Алфа Парф и цените са значително по-ниски. Аз си пазарувам от представителството им в Пловдив и съм много доволна. По салоните цените са завишени.

Аз имам каталог ама без цените... Ще може ли каталог с цени?  Embarassed

# 319

Аз имам каталог ама без цените... Ще може ли каталог с цени?  Embarassed
Сега им погледнах новия каталог, но е без цени. В стария всички продукти са с актуални цени, ако искаш ми пиши едно ЛС и ще ти го изпратя, защото не го намирам в сайта, а компанията направи изявление, че няма да си прменя цените за 2009 г така че предният каталог ще ти е по-полезен, а и аз си пазарувам от тях и това са цените.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 12:03 от frogger

# 320
От 3 години, 4е може и повече да са, ползвам кристалите на Alfaparf ...но въпреки това косата ми пак цъфти....сега си закупих на Лореал, които според фризьорката ми са по-добри....

# 321
 PeaceКои точно на Лореал си взе?

# 322
PeaceКои точно на Лореал си взе?

Ето тези http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=581 ...води се серум, но като консистенция е също мазно и гъсто като кристалите на Alfaparf ....

# 323
 PeaceСупер-тъкмо бях в чуденка-а в един салон ми предложиха и един нов продукт,кото не открих в каталога обаче-"нощна грижа" като крем без отмиване ,който се слага всяка вечер по върховете.Ще вървя до представителния им магазин тук в Пловдив да го търся  Hug

# 324
Някакви впечатления да имате от термозащитните продукти? Аз съм се спряла на Изправящия крем и Стилизиращ спрей от Диамантената серия.. и от магазина в Пловдив може ли да се пазарува на дребно?

# 325
  • Варна
На предната и на по-предната страница е обсъждана Диамантената серия. Чети.

# 326
момичета- за тези, които са от варна, до колкото знам дистрибуторът на alfaparf  се намира на генералите(под медицинския универститет), срещу варна медика! но не винаги има човек там, иначе мисля, че работното време е до 17.30 ако не се лъжа!
исках също да ви попитам-тези, които се изрусяват с алфапарф, устойчив ли ви е цветът на косата Rolling Eyes при мен след второто измиване и 2 маски със стимуланта на икаров и започва да оранжевее.. нормално ли е това Shocked Shocked

# 327
Аз имам изправящия крем от серията "Диаманте" и мога да кажа,че не е нищо особено, дори мисля, че си дадох парите напразно, но поне го пробвах.

# 328
Аз за сега съм доста разочарована от новите покупки ... крема за изправяне и течен лак за блясък

# 329
zdraveite kajete mi molia vi ot kade da si vzema tezi ampyli na alfaparf sini4kite koito sa s leneno seme.molia vi v sofia neznam kade da gi nameria Cry Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт