Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 80 077
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 225
какво си похапвахте през бременността и какъв беше резолтата след това
Резултатът от похапването обикновено има един и същи вид, цвят и консистенция... Но в случая авторката се интересува от друго:
Здравейте искам да ви попитам каква храна предпочитахте да хапвате докато бяхте бременна -кисело и солено или сладко и шоколади и и какво бебе имахте след това в смисъл момче или момиче
Боже, а аз си мислех, че полът се определя от хромозомите.

# 226
Дона, от толкова цигари започваш да се объркаваш  hahaha

# 227
  • Стара Загора
Бууууууууу пюрето от картофки пръскат , а мамите от пръски се отръсват    - горките мами  bowuu

# 228
Картини рисувани с бой върху платно

Приех го буквално и дори си го представих.
После осъзнах, че не е бой, а бои  Grinning

# 229
  • Майничка
По кое време на денонощието се извършва изневярата? - м/у 2 и 4 следобед, ако не се нарушава спокойствието на съседите.

# 230
  • София
Виждам,че и една моя тема е тук, но пък спазвах правилата на форума.  Simple Smile. Сега се оказва, че и това не е правилно. newsm78.
Цитат
5. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата.

# 231
  • София
Томас и приятели - за влакчето филчето??? Едно заглавие на тема и от мен.

# 232
Виждам,че и една моя тема е тук, но пък спазвах правилата на форума.  Simple Smile. Сега се оказва, че и това не е правилно. newsm78.
Цитат
5. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата.

Виж, никой не казва, че цитираните теми са против правилата. Просто събуждат смешни асоциации у четящите ги, които споделяме тук.  Peace

ПП Не знам коя е твоята тема, ако съм я пуснала аз, извинявай.  Grinning

# 233
  • София
Цитат

Виж, никой не казва, че цитираните теми са против правилата. Просто събуждат смешни асоциации у четящите ги, които споделяме тук.  Peace

ПП Не знам коя е твоята тема, ако съм я пуснала аз, извинявай.  Grinning
Няма защо да се извиняваш, не помня кой я е пуснал.А пък и тогава доста се чудих как да го формулирам заглавието, та да му обърнат внимание. Всъщност едва  днес реших да видя какво се пише тук, дори не знаех за какво се отнася тази тема.Сега вече ще поглеждам и тук. Харесва ми.

# 234
  • София
По кое време на денонощието се извършва изневярата? - уместен въпрос, ако знаем точно кога, ще я издебнем още в зародиш и ще я предотвратим.

# 235
Отказва ябълков сок - а сега накъде?
Тест за бременност със ЖАБА?

# 236
Предложете хубаво мъжко име с Г!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -  Г!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!юро,  Г!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ошо,     Г!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!анчо
Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята
Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига - каква ли ще е следващата стъпка на тва Януарче  newsm78
Отказва ябълков сок - а сега накъде? - към карнобатска гроздова  Mr. Green

# 237
Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята
Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига - каква ли ще е следващата стъпка на тва Януарче  newsm78
Да си направи корнфлейкс примерно Mr. Green Смешно,или не си е чиста истина Naughty Laughing Ако искаш ела вкъщи и виж за какво иде реч Mr. Green

# 238
Патка със ...? С кестени? С портокали?
Заглавието си е ок, просто ми прозвуча петъчно  Grinning

# 239
  • Sofia
Как ще се кандидатства в ясли от тази година? - с български и математика

Общи условия

Активация на акаунт