ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 945
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
този филм наистина е много хубав,струваси да се гледа Peace

# 226
Момичета и Еми е с кашлица и съм с две ръце за смяна на датата. Мисля , че 17.02 е добре  Hug

# 227
Здравейте момичета!
Толкова много искам да се срещнем,а срещата все се отлага. На най-важното е децата да са здрави,така че когата кажете съм съгласна. Аз преди ви предлагах един клуб срещу Втора градска болница. Съвсем нов е и е много приятен. Предлагам ви го защото ми е близко и мога да се ангажирам да проверя и евентуално да уговоря резервации. Разбира се нямам нищо против и за клуба,които вие предложихте.
Пожелавам скорошно оздравяване на всички малчовци и мами!

# 228
Айде още една сополона в отбора - 4 дни ясла и сополите текат като реки  ooooh!
Оф, аман от тези болести  #2gunfire
Аз пак казвам, че съм ОК за който ден кажете и където кажете.
Има и вариант Б - да направим среща за обмяна на болести и бацили (то обикновено болните са повече от здравите, така че ще се съберем повече хора  Mr. Green)
Янич, що така, бе, жена, не потръгна ли яслата на Жоро?
Зеч, то бива нощен живот, ама това твоето на нищо не прилича вече...
Днес се сетих и за Сани, какво ли става с нея и Инес?
Хриси, радвам се за сетра ти  Peace
МС, абсолютно те разбирам за състоянието по време на грипа, и аз го изкарах на НГ и беше отвратително. На теб много ти се събра последните месеци. Дано излезеш от тази черна серия  Praynig Hug
Яни, Кари, с по две деца, пък и филми успявате да гледате  newsm78 Егати, аз ли съм най-неорганизирания човек на земята  newsm78
Весин Ивко си е вече мъж и половина  smile3501 (сега се сетих, че преди няколко дни гледах снимки)
Кари, какво ги излъга тези социални, че са толкова щедри?  Joy
Айде бързо оздравяване на всички   bouquet

# 229
  • София
Здравейте Hug.
И за мен е все едно, кога ще е срещата. Важното е да се съберем.
Както казва Пачи, че болните ще са повече от здравите е ясно, но поне ние да се видим, а децата да си поиграят.
На болните по - бързо оздравяване  bouquet.
Приятен ден на всички.

# 230
Ако са много болните, аз съм пас....съжалявам, просто не искам да минавам пак по този път!

Бързо оздравяване на всички!  Hug

Яни, аз мисля, че питах още вчера... но какво стана, защо Жорката тръгва за Ракитово? Разболя ли се в яслата, не свиква ли?  Hug Heart Eyes

Марина, дано да излезете от неприятностите! Горе главата! Кога ще се видим поне в квартала с теб. Знам, че и с Маргото(harmony brocken) се познаваш  Hug

Иля, дано и вие бързо се оправите!

За клуб нямам претенции, където кажете, там ще се донесем. Само датата, ако може да е някоя неделя, че съботите не винаги мога да се освободя!  Peace

Поздрави!!!

П.С. Петък, Петък!!!  newsm44

# 231
 Wine Glass cook cheers

Черпя ви за здравето на нашия именник!

# 232
  • Бг-мама
Честит имен ден на Трифон !Да расте здрав и силен !!!!!
Пачи стига с този нощен живот , че ще вземе да ти повярва някой , нема такова животно при мен .По скоро съм се сдухала от работа и добре че Ванката ми помага и то много (незнам той как успява да е свежарка като и той ходи на работа и гледа деца , че и в домакинството помага ) щото иначе ще се гръмна .Мамка им и пари все не стигат .Пък сега с тези намаления в Редутата толкова съм назад с парите , че не е истина  Embarassed.
Лек ви ден аз отивам на работа , днес съм дневна смяна , щото при нас са кукерите и ще ни побъркат днес .

# 233
Честит имен ден на Трифон! Жив и здрав!

Зеч,  Hug

# 234
Леле, големи сме заспи  Embarassed Embarassed
МТВ, да ти е здрав и усмихнат именика  Hug  bouquet
Зеч, звучиш много сдухано...  Cry Поне ще си напред с парцалките от Редута.  Mr. Green Аз се стисках цял декември да не си купя нищо, щото януари ще има намаления и през януари внезапно фалирахме  ooooh! И така. Дори не съм обикаляла да видя какво има по магазините.
Зубърът Зори нещо не се мярка насам напоследък...
хАмериканките - как сте?
Весенце, и ти зачезна...
Многодетните безработни (Кари, Марти, Хриси), само вашите отсъствия са извинени  Mr. Green Многодетните работещи имат възможност да пишат от работата - за тях това си е почивка (Зеч, да кажеш на шефа да ти пусне форума в работата)  Joy
Мимис, а ти къде се затри?

# 235
Благодаря за поздравите Hug
Зеч, напълно си права-и аз започвам работа за да си почивам Mr. Green Стартирам официално на 13.02 Laughing
Аз се охарчих в промод...чакам да видя дали съм си уцелила размера, че бая неща накупих Whistling

# 236
Тук сам.... Wink
Използваме хубавото време за разходки... Hug

# 237
  • София
Честит Имен Ден на Трифон!!! Със здраве и късмет да го носи!!!  Heart Eyes

Ама верно сме големи шматки...  ooooh!

Аз чета, Пачи, чета Wink

При нас нищо ново. Ходим по парка, използваме хубавото време и ние. Студентът е в сесия и се справя с променлив успех. Wink Каката сменя сроковете тези дни и се чудя да се радвам ли, да плача ли, че сега няма да ставам рано за алианс, ама пък всеки ден ще е първа смяна...   Sick

В понеделник в 8:55 съм в пълна бойна готовност за щурм.  Peace Успех на всички участници!!!

Поздрави и прекрасен уикенд!
Болничките да оздравяват!!!

bouquet

# 238
Здравейте,и ние още сме болни-по-добре са децата,но мен ме хвана грипа.Така,че и аз съм за смяна на датата.Но както кажете вие.
Съжалявам,че немога по-често да пиша,но напоследък не ми стига времето.Докато Иво беше с Т,не бях пипнала нищо и сега докато изрина кочината е ад,пък и ми е зле,гърлото така ме боли,че немога да преглъщам.
Ако мога утре пак ще ви пиша.
MTV-Жив и здрав да ти е именника и с гордост да си носи името!

# 239
  • София
Здравейте Hug.
Да драсна няколко реда (не, че има кой знае какво около нас), че напоследък пиша само в августувската тема  Embarassed.
Да ви кажа за "Острова на съкровищата". В събота бяхме на РД там, клубчето много хубаво, персонала много мил, обаче в залата за родителите се пуши, а няма вентилация ooooh!. Бяхме около 15 - ина родители и 2/3 пушеха, половин час по - късно стана толкова задимено, че се наложи на няколко пъти да излизам за глътка чист въздух. Накрая отидох при децата, че то не се издържаше. Така, че ако нашето парти е там от сега казвам, че аз ще съм третата какичка Mr. Green.
Иначе при нас все едно и също. Децата оздравяха, излизаме на разходки. В петък ги водихме в Южния парк и втори път с Дани аз не отивам Naughty, ще си играе тук в квартала. На всички въртележки се вози, а като спре въртележката започваше да пищи и да се тръшка, че искаме да го свалим от нея. Целия парк разбра, че ние сме там, а аз потънах в земята от срам Embarassed, всеки път като се разкрещи. Беше някакъв ужас.
Мимиска, ще се борим ли след час Mr. Green. Аз съм се заредила пред компютъра и броя минутите, че в едната предпочитана от нас детска градина местата са само 6 ooooh! и трябва много бързо да действам.
Стискайте ми палци системата да не блокира и да успея да запиша Дани, че като знам какъв карък съм може той да се окаже сред тези 3000 деца, които ще останат извън класацията Sad.
Отивам да пийна нещо и засядам да щурмувам Laughing.
Чао и приятен ден  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт