Френски мадами - 10

• 20 776
  • 296
  •   1
Отговори
# 60

mari_rus, не може то всичко така по желание да става  Whistling  Laughing...гледай да е здрава бебка, останалото е вятър работа....
[/quote]
Ами той в началото ми каза да си избера дата за тази седмица, и се бях настроила Laughing даже и към нумеролог се обърнахме , моят си взе почивка за тогава, но нещо после доки размисли  ни обърка плановете, за това му се бях ядосала.
Мистик, дано да се оправи слънчицето, аз помня като бях малка баба ми как ми лекуваше гърлото, мед, сода и лимон всичко се прави на каша и се яде, наистина има ефект но е гадничко и за много малко дете не го препоръчвам.

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Mama Strumpf,
желая ти много щастие и късмет

baloni

Да си кажа и аз за зъбите... Всичките си ги направих в България с металокерамични коронки и ми взеха по 100-150лв на зъб, като в тази цена влизаше лечение, обработка и т.н. Доволна съм, а ги имам от 4-5 години. И на мен цената във Франция ми се струва доста абсурдна  newsm78
Mei, не се притеснявай за пътя. Аз също живея в Бордо и първият път дъщеря ми беше на 3 месеца. Поплака, защото я заболяха ушите, но пилота ме извика и каза да й дам да пие вода или залъгалка (в по-късна възраст-дъвка). Следвам съветите му при всеки полет и вече нямам проблеми  Grinning А и стюардесите в Air France са много симпатични и ще ти помагат с каквото могат!!!
Желая хубав ден на всички  newsm03

# 62
Честит рожден ден на Mama Strumpf, много здраве и успехи!!!   bouquet

Аз от проблеми със зъбите не се оплаквам, но си имам близка добра зъболекарка в България и само тя ми пипа в устата от време на време. Дано и за в бъдеще да е всичко наред, но мъжът ми трябва да направи нещо за своите, а само се разсейва - да видим как ще го накарам  newsm78

Мари–рус още малко остана, на мен 14ти ми звучи готина дата, пък и важното е всичко да мине безпроблемно!   Praynig

# 63
Здравейте Френски Мадами  Simple Smile   bouquet
Извинявам се, че нахълтвам в прекрасната Ви темичка. Искам да Ви попитам, какви данъци се плащат за куче във Франция, и по-конкретно за Пит Бул?!
Предварително Благодаря!  bouquet

# 64
Щрумфи, хайде наздраве  Grinning Много щастие и не забравяй да мечтаеш!

# 65
  4естит Рожден Ден , Мамо Щрумф ,
пожеланията ти ги пожелах ли4но ,сега ти пожелавам весел и незабравим РД!!!
!

# 66
Имаме си рожденчка  bouquet
Да си жива и здрава много обичана и обичаща мамо Щрумф Hug

# 67
Щрумфи,Честит Рожден Ден

И да почерпя виртуално и с леко закъснение-Калоян също има имен ден на Ивановден  Wink Цар Калоян,на когото е кръстен,всъщност се е казвал Йоан,което си е форма на Иван...А "кало" идва от гръцки и означава хубав.Така са го наричали гъркините,защото е бил хубав мъж ,пък и ги "уважавал" легендарно...Така че останал в историята с прякора си  Калоян-Хубавия Иван  Laughing

Мистик-можеш да даваш на малката гранулки  allium cepa -по три сутрин и вечер-така лекувах бебчо от настинка + хрема,а и себе си...И да й намажеш гърбът с мед.Маже се преди сън-до нивото на сърцето и се залепя парцал отгоре.До сутринта медът попива в кожата и много помага.
Сега се сетих,че беше питала в една тема за пълния член-има една хитринка-пълен член се пише ,тогава когато можеш да замениш думата с "той/тя".

Клео-не можеш да се разболееш от хомеопатия-просто не си разчела правилно симптомите на малката и си лекувала друго място

Мей-аз летях с България ер-успях да взема две малки бутилки вода.Никой не ми е ровил сака-само питаха имам ли си всичко необходимо за бебето- WinkТой тогава още не пиеше вода.
Даже можеш да помолиш стюардесите да ти стоплят вода,за да приготвиш млякото.Да,препоръчително е детето да смуче нещо при излитане и кацане,за да се избегне болката в ушите,но моят син не усети такава. 

Клео-цените на коронките са някъде там,наистина.А в БГ са между 60 и 100 лв.Мютюела рамборсира в зависимост на кой точно зъб е коронката.Една приятелка ми е казвала,но забравих как беше точно  Embarassed

Попова-нямам никаква идея,но май точно тази порода е забранена за отглеждане в домашни условия.

Мари-погледни от веселата страна-бебка ще е точно на един месец на празника на влюбените   bouquet

# 68
  • на езерото
   Честит Рожден Ден , мама Щрумф, пожелавам ти радост, щастие и много любов  bouquet
  Мистик, бързо оздравяване на малката сладурана Praynig, рецептата която ти е дала Мари-рус е много ефикасна за гърло, прилагала съм я на Ники и има ефект Peace Peace
  Мари-рус успех мила , не съм раждала тук но предполагам ,че всичко ще мине много добре, ще чакаме да ни покажеш после снимки на принцесата Hug

# 69
Шоме, кога съм питала за пълен и непълен член бе душа? Как ще питам такова нещо като си го ползвам перфектно члена. Май ме бъркаш с някой  Wink
Аз тази рецепта с меда и лимона я знам. Само че се слага и ракия и се загрява.

Мари, за 14 ли остава сега последно? Какво му е лошото на деня, супер число  Wink

И аз не мога да помогна на Попова, съжалявам.
Ротса може да знае, тя знае всичко.

# 70
Честит празник, мама Щрумф! С пожелание за много здраве на теб и цялото семейство и много щастие и усмивки!   bouquet
Благодаря ви много за съветите! И за успокоението! И аз бях чула, че детето трябва да преглъща по време на излитане и кацане, за да не го болят ушенцата, но четох някъде и за някакви капки за уши, точно за тази цел. Знаете ли нещо по въпроса?
Иначе тези дни ще ходя да вадя европейска здравна карта на детето- не че има много смисъл от нея, аз нали имам такава, но все пак... Ваксинираха ни вече за първия месец, следващата ваксина ще я правим там, защото няма да е навършил 2 месеца преди да тръгнем, а не можело няколко дни по-рано да се направи.
Разбрах, че било сравнително топличко при вас  Grinning Аз, каквато съм зиморничава направо нямам търпение- аман от тия поледици и студове!!!
Приятен следобед на всички и весел рожден ден на мама Щрумф!  Hug

# 71
Мистик,мила,много сори   bouquet
Явно нещо те бъркам  Embarassed-то минаха 100 години от онази тема ,де.
Беше нещо за правописа и даскалското в мен проговори  Wink

# 72
Мистик, последно е на 14 , викат ме сутринта в 8 ч и предполагам че до обед ще сме приключили Simple Smile Нямам търпение вече да гушкам бебка Hug
Приятна вечер на всички Hug

# 73
Сега да ви кажа една отврат новина. Не става да се оженим както исках през април. Ами с документите, които ми скъсиха живота да ги събера, имаме право да сключим брак най-късно на 22 фавруари. Ако искаме по-късно - пубел и отново вадене на всичко. 6те месеца сиреч изтичат скоро.
Гадове недни, чумата да ги тръшне! Думи нямам. Сега ще се женим през февруари, а аз нито съм психически, нито материално, а още по-малко физически подготвена. Изпитвам ужас. Как ще организирам сватба за един месец, а искам да е перфектна. Или поне да отговаря на идеята ми за хубава сватба.
Късмет, че нямам нищо в стомаха ми ( лунна диета е днес ), иначе щях да повърна  Sick

# 74
Ле ле-е-е че бързо сте изписали вече темата   Laughing  докато се наканя да ( пиша пооо често  Wink )и вие вече нова ще започнете  Laughing ! Много се радвам че чакаме  бебета да се раждат и някой вече с второ бременият дажеее  Peace  честити да са  Hug   bouquet !
BON ANNIVERSAIR мама Щрумф! !   party023 Wine Glass

Ще ти съчувствам най искрено mystic и моята сватба нямаше нищо общо с представите ми де  Confused   точно за един месец организирахме всичко и точно поради тази причина документи   Crazy !

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 21:35 от sea-fr

Общи условия

Активация на акаунт