Френски мадами - 10

• 20 797
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, if_all!

Много лЮбов, здраве и щастие ти желая!!!

bouquet  bouquet  bouquet

На Ники оЩе утре да е здрав и весел!!

# 181

Честит рожден ден на симпатягата If_all!  bouquet 

А може би и на новото ни бебе вече? Дано всичко е минало леко, мислим те, Мари Рус! Heart Eyes

Надин, ти художничка ли си или просто си в такова "живописно" настроение? Grinning 

Мише, жалко че го нямах това антиповръщащо лекарство - бебка ми направи два гейзера(върху килима Cry ) в събота и така и не разбрах от какво е било, защото май не е гастро (чук-чук на дърво, заключ)

Мама Щрумф, ако искаш да промениш картата, ще трябва почти наново да я направиш - да я копираш и да напишеш новите имена с Фотошоп, например. Доколкото знам, обаче, май не може да се променя картата посред темата - ще трябва да изчакаме новата тема. Ако не ти се занимава, ще го направя до следващата тема, само ми кажете кого да включа още, да не забравя някого.

Аз ще си задам още веднъж въпроса за магистрала Тракия, че все още не съм разбрала, а ме тормози тая история, не мога да спя Grinning Значи - питам следното нещо: като се влезе откъм Казанлък в Стара Загора, в каква посока трябва да се върви, за да се стигне до магистралата - към Димитровград ли, към Чирпан ли, до кой град изобщо свършва тази магистрала... newsm78

Мистик, приятни приготовления за сватбата   Hug А ще има ли и сватбено пътешествие?

# 182
  • на езерото
 Честит Рожден Ден  If_all, много здраве и щастие и любов  bouquet
 Честит Рожден Ден и на принцесата на Мари, вероятно вече се родила, дано всичко е минало леко и успешно Peace
 Мишенце , бързо оздравяване на Ники, гастрото е много неприятно.
Надин , много ти е хубав авантара Peace
 Мистик, приятна подготовка на сватбата Peace

# 183
Привет и от мен Grinning

честит рожден ден на If_all!!!! И от мен здраве, щастие и късмет!!!!  bouquet
Марирус, стискаме палци!!! Simple Smile
Тук в никакъв случай Т° не е 20°С - едвам се качва до 11°С и е мрачно и неприятно.
Пък аз днес получих един дефектен суитчър от Есприт. Cry Много е хубав, но има 2 см дупка на ръкава - машината е пропуснала шева. Сега се чудя какво да правя. Вече им звъннах да се оплача и единствената алтерн,атива е да им го върна(безплатно), а те да ми върнат парите и чак тогава ако имало все още моя размер, да си го поръчам наново. Или пък заради рекламацията да ми добавят точки в картата.

# 184
Чумби, да видим дали мога да ти отговоря. От Стара Загора до Димитровград няма магистрала. Но пък за сметка на това от Стара Загора до Пловдив- да. И се минава през Чирпан.

Знам пътя от центъра на Стара, може пък и да се ориентираш.
Ако идваш от центъра на Стара Загора, минаваш гарата, която ти е вдясно. После едно OMV вдясно също, след това минаваш под един мост, друго OMV вляво и само напред. В един момент по пътя има Техномаркет. Ако продължиш по пътя направо, отиваш в Ямбол. А вдясно пише Д-град, Хасково и Пловдив. След тази отбивка е само напред и следваш пътя.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 12:06 от cleoven

# 185
Честит рожден ден, If_all!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Нека всеки твой ден да е изпълнен със слънчеви и весели моменти!
Аз питая много топли чувства към вас Козирозите, имам доста приятели от тази зодия - пък нали сме всички земни знаци Wink

# 186
Честит Рожден Ден, If_all !!!
Да си здрава, късметлива, влюбена и обичана!

Чумби, набави си го за следващия път. МНого е ефикасно, ефекта е бърз и е хомеопатично. Какво повече му трябва на човек.  Аз съм си взела 2 опаковки по 30 мл. , защото отворена опаковка има трайност 6 м. а то са капки и не свърша бързо.

# 187
Шомон, набави ли си колата за малкия? Във ВП са били по 25 евро само..сега погледнах.

4РД и от мен на if_all!
Пожелавам много дълги влюбени нощи и красиви изживявания...

# 188
Иха, днес е големият ден за Мари. Кураж и чакаме с нетърпение завръщането  Hug

Клео, ти от С.З. ли си? Чумби, така е да, преминаваш през цяла С.З. като следиш табелките Чирпан и Пловдив. Минаваш покрай опоменатите ОМВ, после покрай Била, Техномаркет, излизаш от града, следват 3,4 села и по някое време се стига до магистралата. Иначе другият подбалкански път е дупка до дупка и има ограничения 60км/ч на всеки 5км. Така че по-добре се върни назад през Стара Загора, но този половин час си го наваксваш доста бързо.

Сарко и Бруни се оляха бе хора! И на мен тя ми става много неприятна. Явно е много алчна и жадна за власт. Аривист, както му викат французите. И явно манипулира Сарко и го върти на пръста си. Аз не знаех, че на нея още от моделско време, прякорът и бил "черната вдовица". Понеже била известна като разбиваща бракове на известни мъже, както и на извънредно егоцентрична, която открито си казва в интервюта, че с беден мъв никога не би могла да пие и кафе. Егати тъпачката!
Та Сарко бил заслепен от нея, много влюбен, а медиите смятат, че тя не е особено влюбена, а има съвсем други цели.
А видяхте ли, че Саркото и купил абсолютно същия пръстен на Диор с  виолетов камък, като на бившата му? Такава безвкусица и цигания дори и от него не съм си представяла.
Все едно моят мъж да ми подари абсолютно същото бижу като на екс-жена му. Никога не бих го носила, камоли да го показвам на фотографите. Има нещо много перверзно в тази история. И да ви кажа, че началото на Сарковия край идва. Чувствам го. Карла ще му разкаже играта  Laughing

Дано Мамбата е кацнала, че и аз чух за летището. Супер летище София, което винаги е затворено. Липсвало им бил някакъв радар, нямали средства да си го закупят. От цяла Европа, само на Софийското летище липсват елементарни устройства за при мъгла и лошо време.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 14:35 от mystic

# 189
If-all -Честит Рожден Ден...Много щастие и любов ти желая

Клео-не ,не успях.В същия момент бях на другия край на града-RER A- Chatou,за да слушам лекция как се работи в смесени класове.Лектора-пенсиониран вече даскал е преподавал 38 години в малко село( около 100 жители) ,високо в планината в Швейцария.Работил е средно с 30-тина деца на възраст от 6 до 12 години в общ клас  Laughing...
Вечерта беше мнооогооо късно.Да портьорите са били много евтинки.Но аз реших утре да отида до магазин за детски играчки и да си избера лично.Така по картинките не ми става много ясно-все пак определящо не е само цената,а и качеството... Бях си харесала една количка,но попаднах на  мнения,че не е достатъчно стабилна...А моето момченце е едро и тежко-не искам кръглото му дупе все на земята да тупка  Laughing

Мари сигурно вече е родила?!  bouquet Хайде,мамче,дай ни нюз...

Подарявам на всички ви едно клипче http://video.proext.com/mishka/26/ ,но препоръчвам да се гледа с половинката,след като тамагочитата са по леглата си и дълбоко заспали  Wink

Мистик-и аз тая Бруни не я харесвам и бях написала защо-повредени хора..И без друго ми се виждаше цирк цялата работа...Тоя пък Сарко как за два месеца толкова се влюби  newsm78

# 190
Хайде, изтървахме го Сарко, Шомоне  Laughing Сложи си той таралеж в гащите. Били сключили онзи ден брак в Елисейския дворец. Поля пак накрая излезе права май.

# 191
Парижанки, ето една сине -идея за февруарската ваканция
http://www.forumdesimages.fr/fr/cycle.php?ccl_id=324
Искам да я направя синефилче моята Яна, за сега без успех. Дано вие успеете!

А Сарко, май наистина изпуши #CrazyНе знам каква е поредната дивотия, кяото ще имисли, а пет години на този ритъм не знам как ще издържи...
Мистик, как вървят приготовленията?

ПС:Ето какво преписах от темата на януарките, не ме сдържа любопитството:

Внимание, международна новина 

Mari_rus е родила момиченце Даная, днес в 12,43, 3040 гр., 49 см. Честито!

Да и е честита малката госпожица! Hug

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 23:27 от mariakara

# 192
Здравейте от снежна София  smile3535
Много ви благодаря за прекрасните пожелания! Изкарах страхотен рожден ден с прекрасен и пухкав сняг  newsm68
Честито на Марирус, да й е жива и здрава малката госпожица, много да я радва и да подхожда към всичко с чувство за хумор  newsm59
Мистик, желая ти да организираш сватбата такава, каквато искаш да я запомниш!!!
А за Саркози тук пише, че не само са се оженили, но и тя е бременна. И според моите критерии нещата са малко прибързани, но хора всякакви...
Желая на всички спокойна вечер и много положителни емоции

# 193
  • MERIGNAC, FRANCE
Мари, 4естита ти дъщери4ка!   bouquet
Нека малката Даная да расте здрава и щастлива!
  Hug

# 194
Надин ЧРД Честито и весел празник днес  Hug Heart Eyes

Мари Честита дъщеричка да здрава весела игрива  Hug Heart Eyes
if_all ЧРД н апатерици малко но от сърце   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт