Френски мадами - 10

• 20 797
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден Надин!
Желая преди всичко здраве и късмет, любов и много сбъднати мечти!
  smile3525

# 196
  • MERIGNAC, FRANCE
Честит рожден ден, Надин!
С пожелания за вси4ко най-добро!
Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Ехеее, много поводи за празнуване тук!

Мари_рус чакам да се завърне, за да я поздравя...

А на теб Надин, ти пожелавам много сбъднати мечти и силни реализации тази година!

Шомон, къде ги намираш тези масажи. То си беше повече от еротика...А аз очаквах да науча някой професионален жест  Mr. Green

# 198
Я колко много козички сме имали!  Grinning Да са ни живи и здрави всичките - много уважавам тази зодия, макар и да не я разбирам особено. И аз ще чакам новини от Мари Рус и Даная - какво хубаво име!

Какво му се чудите на Сарко - при него трябва темпо, движение да има, та с тази скорост, никак няма да се учудя, ако се разведат още преди края на годината Joy 

Разбрах вече за магистрала Тракия - благодаря на всички отзовали се на този толкова важен за моя сън въпрос Laughing Оказа се, че правилно сме хванали пътя, само че в  непочистения сняг,  15-те километра ми се видяха като 100  Sad 

Абе да няма някаква нова мода гастро, което кара на етапи? Нали ви разправях, че бейби повръща в събота, след което - нищо,  вчера пък е имала разстройство, после пак - нищо. Предпочитам го в този вид, все пак, но съм постоянно на тръни, да не се развихри всеки момент като истинското Rolling Eyes 

# 199
  • на езерото
   Честит Рожден Ден Надин  bouquetМного здраве,щастие ,любов Heart Eyes
 Честита малка принцеса на Мари  bouquetда расте, здрава, щастлива и много обичана от мама и тати Hug
 Браво на Сарко, явно бързо действа и брак и бебе ooooh!
 Вчера, бях на интервю за една докторантура, бр...много неприятно изживяване беше.Бая гадничко и надменно се държа единият професор, бях много въодушевена с голямо желание кандидатствах, да видим какво ще стане Tired

# 200
Честит рожден ден Надя!    bouquet

Пожеланията на живо и в специалната тема!

Честито и на Мари, да е жива и здрава Даная! Много се зарадвах като прочетох снощи Wink
Мерси на Мариакара за новината Simple Smile

# 201
Привет мацки Grinning

Мари, честита ти сладка бебка!!! Да е жива и здрава и със силен характер!!! (както са хората от тази зодия - харесват ми)
Надин, честит рожден ден и на теб!!! Пожелавам ти и аз хубава проф. реализация, здраве и сбъдване на желанията ти!!!  bouquet
Пинка, успех и на теб!!! Grinning
За Сарко, нямам отношение по въпроса - каквото иска, това да прави. Явно е включил на 5-та Laughing
Гастрото - много гадна работа. #2gunfire Що е толкова разпространено във Франция не знам. newsm78

# 202
Наде,Честит Рожден Ден!
                            Желая ти много щастливи мигове с двамата ти мъже-Митко и татко му,много любов да получиш и дадеш,болестите да те подминават,и франсетата накрая да ти дадат право на професионална изява

Мари-браво мамче!Добре дошло сред нас ,ангелче Даная!

А за останалите  Joy Joy Joy 

Клео-аз затова предупредих материалчето да се гледа по двойки  Laughing При нас имаше моментален и продължителен ефект  Mr. Green

Поля-а ,да не би случайно   епидемията от гастро да се дължи на факта,че почти не съм виждала фр да си мие ръцете след посещение във WC или преди хранене  newsm78 Хич не искам да се замислям за нивото на хигиена в кухните на рестотата   Sick

# 203

Le lifting de Cecilia Sarkozy !

Срамувам се   Embarassed Embarassed Embarassed от себе си,ама не мога да се въздържа  Mr. Green

# 204
Шомоне, нямаш срама, значи !!  Mr. Green Crazy

# 205
Ау лифтинг ефекта е поразителен  Twisted Evil Mr. Green

# 206
Ей, Шомон, голяма си!
Сега чак изгледах филмчето. Хареса ми, искам и аз такъв масаж, ама май само от мъжа ми  newsm78
Ще му го пусна като се прибере Wink

И картинките са готини  Laughing

# 207
Честито на Надин! Да си здрава и влюбена!

Браво на новата мама! Дано всичко да е минало безпоблемно.

Нас гастрото ни тресе здраво. Не ми се пише, реве ми се. Шомоне, хигиената е зеро, ама на вид го докарват и все  с много претенции.

На новото семеийство Гномови - всичко най-хубаво. Като се обичат младите, да се вземат. И много гномчета да си народят. И ако може повече да не ги виждам, че ми се повръща от тях. Толкова прекалена показност и лицемерие ми идва в повече. Аман вече.

# 208
  • пак на Рив Гош
Наде, честит рожден ден! Здраве, любов и работа ти пожелавам!

If_all, на патерици и тeбе честито! Много радост и любов!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

На Мари и аз ще й честитя като се появи Simple Smile Даная е чудно име!

Бързо оздравяване на болните от гастро. При мен всички колеги кихат и кашлят, разни вируси ми мятат.

Да ви се оплача, съседката явно тренира за следващата Star Ac' и "репетира" в спалнята им, която е точно до нашия хол... та от време на време се носи вой откъм стената. В неделя беше на вълна "Je suis malade" на Серж Лама (в тон с времето, явно  Grinning), тази вечер го извива едно по ориенталскому  Laughing.

Мариякара, за 24-ти април на летището, още не съм наясно, сигурно ще го решаваме през март Simple Smile.

Мистик, ще ходите ли на сватбено пътешествие? Другата седмица пак ще ходя в посолството, ще предавам поздрави на Скарлет Wink.

Шомоне, на мен от седмица само power point слайдoве с младоженците ми пращат... да се развличам на работа поне Laughing

# 209
Благодаря ви момичета, много ме зарадвахте с пожеланията. На мен мен май ще ми е двоен празник ама  Wink ще видим тези дни!!!
Черпя ви виртуално с торта и шампанско,а Парижката група и реално в събота Simple Smile))

На Мари,  честита принцеса!!!
Много щастие и пожелавам и бързо прибиране в къщи.

Шомоне разби ме с тези шегички Simple Smile)) и масажиSimple Smile)

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 22:22 от Nadin

Общи условия

Активация на акаунт