Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
-
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
При бременност без брак в Испания, жената има същите права като омъжена, а задълженията и правата се регулират съобразно испанското законодателство. Въпреки това е препоръчително да се консултират с компетентни лица или институции за конкретния случай. В Испания бременните жени имат право на безплатни стоматологични грижи както по време на бременността, така и след раждането. Това е част от социалните гаранции за бременни жени в страната. Важно е да се консултирате с местните власти и да се информирате за всички права и услуги, на които имате право като бременна жена в Испания.
-
Как се подава декларацията за раждане в Испания?
-
Какви са тархетите и какво е тяхното значение в контекста на разговор?

, че имам други по-належащи задачи за момента 
Уреди ли се всичко добре с момичето, което развеждаше?

Супер ! Ще ви чакам утре с нетърпение !
!!!
.Нистина с моя син си прили4аме,но има някои 4ерти на ба6та си вапреки 4е като се роди все едно се видях аз като бебе
. Но 6те се оправят не6тата, та аз съм една от първите която твърди 4е скоро няма намерение да се прибира към Бг и 4е там все о6те не може 4овек да живее нормално с заплатите, е разбира се има и изклиу4ения.

(нали разбираш от майтап)Нервите ги остави за после че ще ти трябват.

на цигарите!!!!