Френски мадами - 10

• 20 779
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Надин, честит рожден ден и от мен! Бъди много здрава, щастлива и късметлия в професионален план!  bouquet

# 211
Мари, прегръщам те! На теб и твоето семейство пожелавам всичко най-хубаво, радвайте се на малкия човек, на бъдещето и на живота! Добре дошла на малката Даная!!!!!!

Честит рожден ден на Надин и Иф! Много щастие, момичета!

# 212
Надин, ти художничка ли си или просто си в такова "живописно" настроение? Grinning 

chumbi, сега видях какво си ме питала Simple Smile, художник по душа Simple Smile)) съм.

А тези гастро вируси- нямат ли край #Cussing out, около мен непрекъснато има някой болен, дано бързо се оправят болните!!!
Аз съм давала смекта на Миташки, а  и аз съм я взимала и имаше ефект.

Много благодаря за пожеланията!!!

А аз вчера получих много готини подаръци да се похваля като децатаSimple Smile)):

# 213
Ееее кажи, кажи какви Party

# 214
 Mr. Green Да се похваля до край викаш, Pollia?  Laughing
Получих парфюм Жадор  Crazy от скъпия, кана за кафе от Ивенце и бъркачка за фрапе Simple Smile)), а и разбира се много виртуални картички и цветя Simple Smile))))

# 215
 Честит рожден ден, Надин!

Бъди много здрава и щастлива! Heart Eyes

още вчера те видях сред празнуващите, но темата ви беше потънала назад някъде  Sunglasses

Мари,
честито и на теб, да расте здрава и щастлива малката Даная

Смърфиетка
появи ли се от бг то? Днес ме хвърли в музиката, голяма изненада ми направи  Grinning  bouquet
Опасна е, да знаете  Mr. Green гн.Е. Поаро май й е близък роднина  Laughing

# 216
  • France,Mulhouse
HADIH,4estit POXDEH DEH I OT MEH
MARI,4ESTITA POJBA?DA TI E JIBA I ZDPABA

# 217
Момичета-имам въпрос свързан с администрацията и по-точно новите разпоредби за студентите...
Случаят е такъв:
Едно нашенско девойче дойде да учи тук от септември.Не искат да й дадат carte de séjour обаче.Според Префектурата-карта не й е необходима.Ако имала работодател,достатъчно било той да я декларира пред службите.Да,ама въпросният  работодател й изисква карта и разрешително за работа.
Та,ще ми е от полза малко инфо..Както и на нея,де  Laughing

Аз пък съм по стария режим и точно есента си подновявах картата,та новите разпоредби никак не са ми ясни.

# 218
Шомон , питах мъжа ми по твоя въпрос - той се произнесе така:
ако си студент не е нужно да имаш разрешително за работа. Това било 100 процента сигурно.  Имало обаче някакъв формуляр (във всяка префектура различен), който работодателят попълва и праща пак в префектурата 2 дни преди да започне студентът работа Wink
Но карта трябвало по принцип да и дадат. В закона било заложено, че ако пребиваваш постоянно ти трябва карта.

Това е от нас Simple Smile

# 219
Има ли именици тукааааа?
Сещам се за Тони на Мама Щрумф. Нека да расте много жизнен, щастлив и любознателен!

Наздраве!

Нов филм, който трябва да се види.

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 11:23 от cleoven

# 220
Айде, черпяяя! Днес се черпело най-вече за здраве! Дръжте се, девойки, не се давайте на разни гастрота и други вируси (аз имам един тръшнат в къщи) И да внимавате да не сготвите боб или леща днес!!

Честито и на малкото съименниче на Мама Щрумф!  Heart Eyes

# 221
МММ какво сиренце, че и винце Grinning

честито на всички именици!!!

Тук какво слънце е пекнало, не е истина дъждът СПРЯ!!! Shocked Ура!! 15°С - Ура!!! Grinning

# 222
Защо да не готвим боб или леща? Какво означава на този ден? Ех, много обичам българските поверия... Mr. Green за всеки ден, за всяко нещо има поверие Laughing
Суеверието е типична черта за Балканите..Не си слагай чантата на земята, не отваряй чадър вкъщи, не си скуби веждите или не си подстригвай косата преди изпит, черна котка да не ти мине пътя..ако пък го мине, завърти се три пъти в посока на часовниковата стрелка..гарван, ако грачи наблизо, не е на добре...кукумявка да не говорим...  Laughing Sunglasses

Забавно ми е всичко това.  Crazy Mr. Green

# 223
Клео, и аз сега го научих, но знае ли човек - може да има нещо вярно!  Wink  Не трябвало да се готви боб и леща днес, за да се предпазват хората, кой знае защо, от чума. http://calendar.dir.bg/inner.php?eid=7997

Не знам обаче какво не трябва да се готви, за да се предпазим от гастро...  Rolling Eyes  във всеки случай наблягането на червеното вино едва ли ще навреди Grinning

# 224
Честито на имащите имен ден! Сестра ми и баба ми празнуват днес и макар да са си в България и тук има празнично настроение Wink Наздраве!
А това за варивата ме изненада, не го бях чувала. Но ето ще си имам оправдание да не готвя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт