Френски мадами - 10

• 20 768
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
за Мишенце-не  мога да се въздържа-ама вие си знаете с какво слабо сърце съм  Laughing

# 256
 HugБлагодаря ви момичета Simple Smile
Кърмим се но имам чувството , че кърмата не ми е много, но пък акаме по четери пет пъти на ден и това само може да означава че стомахчето е пълно за да има какво да ака и с това малко се успокоявам Simple Smile
Ротса, секциото мина добре но вторият ден ми беше най тежък, обезболяваха ме с много слаби медикаменти заради кърменето и си понесох всички болки, но всичко мина и замина Grinning

# 257
  • MERIGNAC, FRANCE
Мари, 4естито отново   bouquet  За кърменето-не се притеснявай, лактацията се регулира около 15 дена. На едно новородено няколко лъжици на ден са му достатъ4ни  Grinning 

# 258
Добро утро и от мен! Аз съм днес на работа, до утре сутринта #Crazy, надявам се, да няма много тежки случаи...
Мари, честито отново! Защо мислиш, че не ти стига кърмата? Опитай да кърмиш на поискване първите дни, дори и да е на час-час и половина. Новородените сучат малко и бързо се засищат, но и бързо огладняват. Ако се опитваш да спазваш час (три например), нищо чудно да ти се струва , че малката е непрекъснато гладна. Слагай я често, макар че ще имаш чувството, че само това правиш, така ще се стимулира и лактацията.

# 259
Добре дошли на Мари-рус и на Даная! Heart Eyes Heart Eyes Мари, успешно кърмене! И се пазете от гастрото!

Мише, живи ли сте? Hug 

Мамба, присъединявам се към  #Cussing out за Ер Франс!  Няма да разказвам, само да се оплача, че "любимите" Алиталия, които и без това не са номер едно в списъка ми, но пък все до тях опираме, както може би знаете, са купени от Ер Франс Sad 

Шомон, много ми хареса тортата ти-карта - търсех безуспешно нещо подобно за картата ни на първа страница ( с вина, сирена... Laughing), та ако намерите нещо - свиркайте!  И понеже темата приближава към края си, май не е зле да се преброим? Помагайте Grinning 

Приятна седмица и дано всички болни се съвземат бързо!

# 260
Много симпатична тази Даная, все така послушна и красива Wink

Chaumont, с тая торта направо ми скри шапката, страхотна е!!! Айде дано и твоята - за рождения ден на Калоян да стане толкова добре.
Chumbi, аз съм готова да се преброя, ама нека почнат мадамите с по-голям стаж тук Simple Smile
Лека седмица на всички от мен  Hug

# 261
Честито, Мари_рус за тази красавица!
Нека е жива и здрава!

Чумби, Еър Франс може поне да сменят старите летящи боклуци на Алиталиа  Laughing Та да взема да се престраша и да летя директно от Нант през Милано.  Mr. Green  Аз пък чух за този самолет на Бритиш Еъруейс, който не улучил пистата на Хийтроу. Без жертви за щастие. И добра компания, не е никаква гаранция...да не го мислим.

# 262
Май намерих една по-симпатична карта на Франция
http://www.pilotelanguages.com/media/26-9-02/AboutFrance/mapFrance.gif

Как ви се струва? Само че като че ли трудно ще се съберем върху нея, особено парижанките. Може би за Париж и района ще трябва отделна? newsm78

# 263
Днес имам повече кърма и съм много щастлива Hug сега отиваме да се къпем Simple SmileОтново ви благодаря за пожеланията и съветите които ми давате че  съм новобранка все още Grinning С таткото сме много много щастливи Hug

# 264
Ку ку от Алпите. Оживяхме след вируса, не искам пак да преживявам подобна седмица.

Мари, свиркай на лични ако имаш въпроси за кърменето.Имам опит за споделяне колкото искаш, а желание за помощ по въпроса още повече. Минала съм през доста проблеми с баткото, и въпреки това го кърмих 15 месеца. С малкия още се кърмим и края не му се вижда.
А Даная е сладурана. Да ти е жива и здрава!

# 265
Мамита, кажете как да намеря овесени трици ? Как им е заглавието на френски? Няколко пъти се блещих в близкия Био магазин, ама...не намерих.

# 266
Добре завърнала се на Мари! Как върви майчинството?  Wink

Мише, за тоалетни трици ли питаш? Имам предвид за такива за лице. Или нещо за ядене? И в двата случая обаче не мога да ти дам инфо. Клео ги знае много тези неща. Викай силно към Нантес  Grinning

# 267
Радио Нантес отговорило: Mr. Green

Ако става въпрос за онези тоалентите трици за лице, които съм използвала преди преди много време в БГ, тук не съм ги виждала...
Ако пък става въпрос за хранене, моля за пояснение - за бебе ли става въпрос (bouillie de flocons) или за възрастен ?

# 268
Май намерих една по-симпатична карта на Франция
http://www.pilotelanguages.com/media/26-9-02/AboutFrance/mapFrance.gif

Как ви се струва? Само че като че ли трудно ще се съберем върху нея, особено парижанките. Може би за Париж и района ще трябва отделна? newsm78

Здравейте френски мами,
нас от Лил ще ни включите ли на новата карта, айде че знаете ли колко много станахме тук  Party

# 269
Ами покажете се де, защо се спотайвате! Хайде, приканвам всички, които ги няма на картата, а се чувстват като  мами от Франция, да се обадят (може и на лични, че да изненадаме света после Wink)

Общи условия

Активация на акаунт