Сняг се сипе на парцали,в Пазарджик през януари(17)

• 13 660
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • в Надежда-та
Ми ходя, къде ходя и пак при вас - няма мърдане Laughing
И аз дочух, че ще е хубаво времето ама ще видим. Вчера от 12-16.30ч бяхме на терасата Laughing

# 241
Ееее,вчера беше чудесно време,като се има предвид,че слънце не бяхме виждали има няма 10 дни

# 242
  • в Надежда-та
Забравих да ви се похваля от вчера гукаме Laughing също така се научихме да се плезим и да се плюнчим hahaha Joy Joy Joy

# 243
 smile3501 newsm30 браво на бебчето Simple Smile

# 244
Ейй, това време е направо #2gunfire
Честито ви плюнчене, ViFresh Heart Eyes

# 245
  • в Надежда-та
 Hug Hug Hug

Дамммм, няма да има излизане Tired

# 246
Момичета, не е толкова лошо времето. Смело излизайте. Мъглата леко заблуждава.

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЙОАНА!  bouquet със закъснение... Embarassed
Много здраве, късмет и безгрижно детство!

Ние пък сме болни.Вики е с бронхит, на антибиотици, сополива и кашля като магаре.Как стана като никъде не сме излизали не знам.За пръв и е, ама се държи, играе си и си кротува.Ще мине. Simple Smile

# 248
Ember,дано Вики се оправи бързо Praynig.
А вън е студеничко,но си свърших чудна работа с това излизане,сега ме сърбят ръцете да започвам да действам Simple Smile

# 249
Момичета, благодаря за пожеланията!   bouquet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

# 250
Ember за кашлицата на Вики,ако мислиш че е подходящо пробвай лъжица мед поръсена с щипка хардал/синапено семе/ при нас има ефект и бързо оздравяване на сладуранката  Peace

vivi75, вярно,мерака е голяма работа  Laughing

ViFresh,тепърва реки от плюнки ще се леят покрай вас  Heart Eyes

# 251
Сигурно ще ви дотегна с мойте тегоби с учителите на дъщеря ми, а пък и вие сте все с малки деца и сте далеч още от това, ама ще ви се оплача.... Confused

Днес, поредния тест по Английски език, за който пак Не са ги предупредили децата (доколкото знам вкараха закон, при който децата трябва да са уведомени предварителни кога по какво ще ги изпитват в т.ч. и тетсовете, ако греша ЗНАМ че Нели ще ме поправи)
Та както и да е - преглътнах че не са ги предупредили, щото си знам мойто гардже и и вярвам. До тук добре, обаче започва г-жата да им диктува думи, които не са учили.
 При забележка от класа, че не са ги взимали отговора е бил:
"Така ли? Ами това е така, а това онака"
Чисто нови непознати думи им дава превод от български на английски устно, като дори не им казава как се пишат.  Sick
Нищо. И това ще го преглътна.
Обаче.....след като теста е започнал на г-жата и звъни телефона и тя след едно "извинявайте" към класа си провежда разговор около 10мин. в който се обяснява как и кога ще вземе някой за частни уроци.  Sick
Ми добре - извинила се....
.....ама после разбрах от Никол, че това не е за първи път. В часа да си говори по GSM-a.
Както и да е....случва се....
Но когато 10 минути по рано ги пуска от час, защото закъснявала за среща и е дръпнала листа на детето ми преди то да си е довършило теста, ми се струва вече нередно.
И утре заради ненаписаните думи - Никол няма да бъде оценена коректно!

Та как мислите - заслужава ли си едно мини скандалче тази г-жа, вдигнат от принципна майка като мен?

Бясна съм....като не и се предава урок, ами да не работи тази професия. 
То всяка седмица задължително по един тест по английски, + поне още два или по математика/български или по Човек и общество/Човек и природа  - направо ги побъркват....

# 252
  • София
Хайде и аз като една даскалка по инглийзки да се включа. Confused
Това,което описваш е нечувано за педагог.
Мисля си,че ако това не е единичен случай и се повтаря, си в правото си да се обърнеш към дамите и господата от
РИО.
Като това е лицето,което трябва да се занимава с въпросната госпожа:
Веселка Боянова Боева -
 Старши експерт по чуждоез. обучение

Късмет и въобще не се притеснявай да спретнеш скандал,защото децата са най-важните,а ние трябва да се стараем да възпитаме любов към учението,а не да ги отблъскваме.
 Peace

# 253
  Не е лесно да си хлапе,но децата ни копират и се учат от самите нас на правилата в живота,ако смяташ,че учителката е некоректна спрямо децата поискай й обяснение,аз така бих постъпила.

# 254
Gwen благодаря ти за информацията - понеже не веднъж и два пъти съм искала обяснение за различни прояви на учителите от това снобско училище (извинявам се ако засегна някой, не ви слагам под общ знаменател, имам предвид някой персонално) си помислих че може би аз съм нещо не у ред, че моето е прекалено и хората просто така си вършат работата. Ще изчакам да им върнат тетсовете, ще си проверя за себе си, дали всички думи са им давани и тогава ще и поискам обяснение. Готова съм и до РИО да стигна.

Ама съм бясна  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт