Сняг се сипе на парцали,в Пазарджик през януари(17)

• 14 184
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Честит двоен празник на Нели   bouquet
Честит имен ден на Паликарова и Беладона   bouquet
И на всички , които съм пропуснала - бъдете здрави и усмихнати   bouquet
Честит имен ден и на една друга Пз мама, която все още не се престрашава да пише в нашия форум - kalipsobg - да ми жива и здрава  Heart Eyes

Тед навсякъде е така - освен по пешеходната зона - снощи бръмчаха с малки багерчета и чистеха около Тортата, Колоната....но за да стигнеш до там си е истинско изпитание  #Cussing out

п.с. трета поредна страница, все мои постинги  са първи - и нали си падам по знаковете на съдбата - що ли ще рече  newsm78

# 61
  • в Надежда-та
Ние за това на сигурно - на терасата.
Ники спи, ама на мен така ми брести слънцето, че нищо не виждам ( в монитора)

# 62
Здравейте и от нас!
Честит празник на всички именници и рожденници, да са здрави и засмени и смного късмет!
Моя Калоян и той днеска май имен ден, означавало "хубав Иван", така че ето една почерпка и от нас поднесена на морските вълни Grinning

Аз съм се захванала да си свалям Коледната украса, докато именника спи, че иначе иска само занимавка.
 Mr. Green
Тук пекна сега едно слънце и се чудя дали като Vi Fresh, да не го изкарам на терасата. newsm78

# 63
Честит рожден ден на Марио,много здраве и само шестици!
Честит имен ден на Йоана да бъде здраво и послушно дете!

Честит имен ден на Ива,здраве и да бъде отлична ученичка!
да се чувстват поздравени всички които днес празнуват!!!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 15:00 от ARIEL

# 64
малко ще ви "отвлеча" от празничната тема  Laughing и понеже с повечето от вас не се познаваме - та ще ми е интересно да ви опозная като мислене - така че ви каня в една друга тема - можете ли да си позволите да бъдете искрени  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254937.0

# 65
знае ли някой в Пазарджик дали и къде се продават такива кошове за играчки

# 66
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА НЕЛИ!  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КАЛОЯН!  bouquet

# 67
  • в Надежда-та
E бях виждала в Практикер, тук не съм ходила по магазините от доста време Tired

# 68
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА НЕЛИНА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
  • в Надежда-та
Само аз ли не знам какъв е двойния празник на Нелина, или нещо пропуснах newsm78

# 70
  • равна Тракия
Честит празник на всички празнуващи!

И ние излизаме на разходка. Времето тук е пролетно,няма слънце,но не е студено,можеш да ходиш по блуза.

# 71
  • в Надежда-та
jinа а вие къде сте newsm78

# 72
  • равна Тракия
В хАмериканско.Имаме си 4 сезона,също като в Бг и до преди няколко дена беше много студено и сега изведнъж - пролет.

# 73
Искам да ви се похваля от моята малка перла - гордостта на мама  Heart Eyes
Днес, първия учебен ден за новата година, са им върнали съчинения по КРУ (преди беше Развитие на речта, сега не зная как се тълкува въпросната абревиатура  newsm78 )
Та, в учебника по КРУ има разказ с начало, но без край  с 2-3 абзаца. Децата е трябвало да го допишат, като е имало в условието, задължително използване на определени глаголи, съществителни и прилагателни.
Аз съм втрещена и много горда от изказа, въображението и словореда на детето си. Много съм горда   Heart Eyes Искаше ми се да го споделя с някой. Татко и, който е много безкомпромисен, също каза,че е впечатлен.
Другото е, че рецензията на класната  за написаното от Никол е отлична, но пък и е казала: "Ако имах за какво да се хвана, щях да ти пиша, по-ниска оценка!" - т'ва пък как да си го тълкувам  newsm78
И друго -  класната и е имала цялата зимна ваканция да провери работите на 17 деца (толкова са децата в класа). но е проверила само на две деца - едното от които и на нашата госпожица. Днес им е дала на децата едно на друго да си ги проверят  #Crazy  в къщи  #Crazy и да си пишат едно на друго оценки  newsm78  - това ми е трудно да го понеса  Naughty

# 74
  • в Надежда-та
mother-of-pearl браво на твоята госпожица. Ама какво се учудваш аз в гимназията имах една преподавателка, която не разказваше уроците, а само казваше "И вижте сега какво пише в учебника..." и ни прочете целия урок Crazy

Общи условия

Активация на акаунт