Сняг се сипе на парцали,в Пазарджик през януари(17)

• 14 184
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Олллеееееееееее, не искам да изглеждам като злата майка. В никакъв случай, той се друсаше на бънджино но пусто бънджи изглежда му действа приспивателно, защото въпреки че е заспал така от пак се подрусваше. За разлика от дъщерята на кумовете ни където не иска да спи ние спим навсякъде. След тази снимка хайде в леглото и предрема 15 мин и се събуди изглежда там му е било по -удобно Laughing
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
[/color]

# 181
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

Добре дошла при нас на ANISHA04   bouquet

p.s. ANISHA04 - би ли помогнала на мен невежата  Heart Eyes ?  Какво е: Кор.15:31 

# 182
  soniamari  lovekiss

# 183
 Какво е: Кор.15:31 
Това е съкращение на книга от Новия Завет на Библията - Послание на св. Апосотол Павел до Коринтяни /християните от град Коринт/Коринт е град В Гърция

# 184
ANISHA     bouquet

# 185
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на Тано на Gwen!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Наско на Станя!

Да са живи и здрави  и да носят много радост в къщи
  bigdance2  ura Tada

# 186
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!  bouquet

# 187
  • София

Почерпете се!  Hug
Честит празник!

# 188

Весел празник на всички празнуващи днес!

# 189
 newsm67ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  ПРАЗНУВАЩИ!!!
Момичета,искам да ви благодаря на всички за пожеланията ,които сте написали за рождения ми ден  bouquet.
За съжаление това беше най-лошият рожден ден в живота ми.На 10.01.08 влязох в болница с Златимира,оказа се,че бронхоплевмонията е неизлекувана и се влоши постъпихме с 40,3 градуса.Тези 8 дни ме съсипаха ,Кристина в къщи с баща си-болна,аз  също се разболях Cry,но днес ни изписаха и вече сме по-добре.

# 190
vivi75,недей така,няма лоши Рождени дни,има трудни моменти,а те понякога съвпадат,радвам се,че вече сте по добре.Ще отпразнувате Рожденият ти ден,какво от това,че не е на датата.
Не свърши ли тоя грип да му се не види,уж е студено,как не им замръзнаха мозъците на тея вируси,че да ни не тормозят.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 16:01 от viva333

# 191
 Simple SmileПразникът започна точно когато се прибрахме и сме заедно цялото семейство family4

# 192
  bouquet

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 19:33 от ANISHA04

# 193
Vivi75Hug Hug Hug!
Честит имен ден на именниците!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
ANISHA04,интересно ми е,защо така на дълго и на широко ни обясняваш православието?!

Общи условия

Активация на акаунт