Обичате ли да се гримирате? - 13

• 23 612
  • 546
  •   1
Отговори
# 465
Карч,да ти е живо и здраво детенце и много да слуша.Последно кажете какъв ще е конкурса,че пак немога да зацепя.

# 466
  • Варна
Оф, абе пуснете една анкета накрая за 1 ден и тва е.. да се определя вече.

# 467
Да обичам в светло до изкрящо сиво

# 468
Джес,наистина ли си 86 Shocked? Аз значи съм по-голяма от теб Embarassed не мога да повярвам. Какво решихте за конкурса, мен малко ме нямаше. За мен няма никакво значение в кюпа съм Peace

# 469
Джес,наистина ли си 86 Shocked? Аз значи съм по-голяма от теб Embarassed

Така е, ако небеше Касис всички щяхте да сте ми каки Mr. Green Laughing

# 470
Джес,наистина ли си 86 Shocked? Аз значи съм по-голяма от теб Embarassed

Така е, ако небеше Касис всички щяхте да сте ми каки Mr. Green Laughing
Въйййй, ма тя може да ми е щерка бе Shocked Crazy

Майкоуууу, къде попаднах Crazy

# 471
  • London, baby
Момичета, какво стана с конкурса.. анкетата...  newsm78 

# 472
Момичета, какво стана с конкурса.. анкетата...  newsm78 

А кажи им Crossing Arms

# 473
чшшшш, аре младитеее....правете анкета, не се ослушвайтееее Whistling

# 474
  • London, baby
Несериозници!!

djesmin, понеже в твое лице виждам сериозен човек  Mr. Green ти предлагам да помислиш в/у  варианта на *MaGi* , а ако и ти не можеш да вземеш решение.. да се направи нова тема, и да се пусне една анкетка  Sunglasses какво ще кажеш?

# 475
Нали миналият път се раэбрахме да няма анкети щото гласуват и външни хора( демек такива дет няма да участват ) а ще  решаваме по между си Rolling Eyes Ама по тая логика като гледам скоро нема се раэбереме ooooh! Laughing Според мен ако иэбереме варянта всеки да се гримира както си представя романтичен -светивалентински грим гласуването някак няма да е равностойно( мое мнение) Аэ по съм съгласна да стигнеме до консенсум эа някакви 2-3 цвята Thinking
Предлагам всеки от нас да иэброи 3 цвята в които иска да се гримира, накрая печелят цветовете посочени най-много пъти Whistling
А?а?

# 476
  • София
АЗ предлагам сега да се гримираме в розово лилаво зеленикаквата гама,а преди 14 февруари да го удариме на романтичен Валентински грим.Кво ше кажете?А?А?Аааааааааааааа? Mr. Green

# 477
  • London, baby
Добре, съгласна съм само да има някакво решение в крайна сметка! Лошото е, че някои влизат рядко.. и ако чакаме от всеки да съберем мнения... трудна ще е този път...
пп а няма ли опция да гласуват само зададени ник-ове  Crazy

# 478
  • София
АЗ предлагам сега да се гримираме в розово лилаво зеленикаквата гама,а преди 14 февруари да го удариме на романтичен Валентински грим.Кво ше кажете?А?А?Аааааааааааааа? Mr. Green
Айде решено е !
Джес обявявай вече.Стига сме чакали.
Повтаряме си едно и също 5 дни Laughing

# 479
  • London, baby
Май май всички за съгласни за розово-лилаво-зелено!!

Общи условия

Активация на акаунт