петна от пъпки?

• 269 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
запис

# 301
Камиб, дано и при мен има ефект  bouquet
И много ти се радвам как спокойно отговаряш на някои ама наистина тъпи въпроси  bouquet

# 302
  • София
Камиб, дано и при мен има ефект  bouquet
И много ти се радвам как спокойно отговаряш на някои ама наистина тъпи въпроси  bouquet

smile3525 - Пожелавам го от сърце
Не се опитвам да убеждавам никой колко е добра маската,на мен много ми помогна и ще се радвам ,ако е полезна и на други с подобен на моя проблем .
Но както за всяко нещо се изисква постоянство Flowers Sunflower

# 303
Абсолютно си права за постоянството.Ще докладвам веднага при промяна при мен Hug

# 304
  • София
Aз я правя два дни подред вече, не ми се е изсушила кожата въпреки, че не ми е мазна по принцип.Има ефект- не е поразителен  както някои пишат, но определено лицето изглежда по-добре.

# 305
Току що си направих маската за първи път.В момента лицето ми е много мекичко и глатко. Flutter Peace

# 306
  • Прекрасна ВАРНА
аз пробвах с кисело мляко понеже беше свършило прясното и се получи много добре.ефекта е същия Peace даже смятам да ги редувам през вечер  bouquet

# 307
аз пробвах с кисело мляко понеже беше свършило прясното и се получи много добре.ефекта е същия Peace даже смятам да ги редувам през вечер  bouquet
И аз ще пробвам утре с кисело мляко. Peace

# 308
Е, добре де, колко пъти в седмицата се прави??? Не е ли два пъти  седмично??? Или нещо не съм разбрала newsm78

# 309
  • София
Е, добре де, колко пъти в седмицата се прави??? Не е ли два пъти  седмично??? Или нещо не съм разбрала newsm78

По-принцип се прави не повече от два пъти в седмицата.
Аз лично така съм я правила и за месец вече лицето ми беше напълно чисто от пъпки и стари петна newsm10

# 310
Аз отдеве си я направих за 3т път, наистина има ефект, петната от пъпките се махат, но имам 5-6 лунички на едната буза, които още си стоят. Дали ще може да махне и тях. Заредила съм хладилника с мая и продължавам битката.

# 311
Аз също преди малко я направих за 3ти път,но не знам дали си въобразявам или си е точно така - излязоха ми нови пъпки,вместо да ми се заличат петната от старите... Аз не че имам кой знае колко петна,но все пак лицето ми не е идеално чисто. Не знам каква е причината при мен да не действа тази маска,може би защото ми се налага да я сгъстявам с хума,или защото не отмивам с отвара от лайка. Въпреки това ще си купи още 1-2 пакетчета мая и ще пробвам пак. Само исках да попитам дали на мацките,които си правят тази маска им се появяват след това по лицето едни такива...червени линии...или как да го обясня newsm78 Получава ми се точно на местата,на които се е била напукала маската преди да я отмия. Може да се е получило,защото я задържах с 5минути повече,но миналия път също така стана. Не мога точно да опиша какво е(нещо като изпъкнала вена на крак/ръка,но не синя,а червена на цвят,нещо като малки линии,по които минава кръв #Crazy ) Много объркано се получи,съжалявам за което. Все пак ако има някой с подобно "явление" на моето да пише Wink А и само още нещо,слагате ли някакъв крем след маската? Мерси   bouquet

# 312
  • София
Man_7_Utd, при мен не се получава така. С маска с хума обаче ми се е случвало същото. Не знам каква може да е причината  Rolling Eyes

# 313
illy Аз сгъстявам маската с хума и може би затова така бързо стяга на лицето... newsm78 И аз докато си чакам 20минути и тя вече се попуква по мене и после на попуканите места от маската имам такива червени линии по лицето...

# 314
Защо сгъстявате с хума? Ако трябва сложете половин лъжичка прясно мляко за да не е много рядка кашата и за да не се налага сгъстяване. Не съм получавала червени линии аз. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт