петна от пъпки?

• 270 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Да ви се похваля и аз - първите няколко пъти,когато си направих маската с мая не видях ефект, и добре, че не се отказах Simple Smile Вече има видим ефект. Правя си е през 5-6 дена, след 4-тата процедура някаде вече видях, че има ефект и съм доволна, ще продължа да си я правя. Аз слагам в млякото и 1 аспирин, понякога и няколко капки лимон.

# 556
Вчера си направих кремчето със свинската мас, но вместо невен, сложих лайка! Да ви кажа, кремчето стана страхотно. Намазах го, но ми идва много мазно. За това преди да си легна го попих със салфетка, без да мокря лицето. Да ви кажа тази сутрин лицето ми е едно мекичко и свежоо Heart Eyes

# 557
да ви кажа момичета аз си слагам отайка от кафе на лицето и по цялото тяло, е ако щете ми вярвайте кожата ми става супер мека и гладка
пробвайте няма да съжалявате

# 558
аз съм доволна от крем здраве незнам за вас но наистина при мен помага поне за сега хубав е Hug Heart Eyes

# 559
a някой знае ли дали новите тампони на Garnier против петна помагат? newsm78

# 560
Аз пък сега си купих жълта хума и правя маски .
Ако напишете в google.bg "маски с хума" ще видите колко много има и че доста жени са доволни от тях.
Смятам да редувам маската с мая и тази с хума па да видим какво ще излезе.

# 561
  • В центъра на Вселената...
Такааааа, радвам се, че откривам тема, която ме вълнува в момента...
Имам червени петна от пъпки, които съм стискала  Mr. Green, а и ми излизат нови, които в момента лекувам с Далацин Т и мисля, че ми подейства добре... Писна ми вече и се взимам в ръце...
Купих си Акномега 100 на Ексфолиак, както и измиващия гел. В момента съм с маската с маята...Утре купувам невен и правя кремчето. Ще разпитам и за маските на Талодерма, ще си правя и лосиона...( ееее мнооооого сте писали едва ви изчетох.и за да не забравям си водих записки Simple Smile)
Хайде, момичетата, които сте писали по-напред...как е положението...помогна ли ви маската.
Да продължавам ли  Praynig Да попитам за тази ръкавица Силк Върджин, не разбрах само от сайта ли мога да си я поръчам и заслужава ли си?
Ааа, и една идея от мен...веднъж в семицата си правя пилинг на лицето с аспирин. Действа ми страхотно...Докато си вземате душ, намокряте 2 таблетки с няколко капки вода в шепата. Аспирина започва веднага да се размеква и с тях обтривате лицето Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 23:12 от Calypso

# 562
Calypso на мен много ми помогна маската със маята  Simple Smile

# 563
Нека и аз се запиша.  А пък ви препоръчвам още една  бабешка рецепта , която действа много добре  при петна и  черни точки  ако се прави редовно.  Правих си всеки ден  в продължение на 10 дни маска от  изцедено  кисело мляко  ( върху хляб)  и 1 аспирин .  Резултата е много добър .  След това се прави два пъти седмично.  Стои се около  20 мин. и се сваля с хладка  вода , като след като се свали маската  лицето се  изплаква със студена вода.   Баба ми е на 75 год . И има  много хубава кожа - никога не е ползвала крем , а само тази маска. Няма дори така наречените старчески петна.

# 564
Аз пък сега си купих жълта хума и правя маски .
Ако напишете в google.bg "маски с хума" ще видите колко много има и че доста жени са доволни от тях.
Смятам да редувам маската с мая и тази с хума па да видим какво ще излезе.
[/qu ote]                                                                                                                                                                                                                                                          

# 565
a някой знае ли дали новите тампони на Garnier против петна помагат? newsm78
  Не,не помагат!Ползвам ги от месец,може би само за малките пъпчици,които ми излизат на челото помагат.Скоро ще ги спирам,защото миришат много силно на спирт и от време на време щипят нетърпимо,колкото и добре да съм си изчистила лицето.

# 566
  • София
Calypso, виждам, че е минал месец от последния ти пост с "програмата" за грижа за лицето, която си си направила. Пиши как са резултатите, от кое остана доволна..? Grinning Hug

# 567
Нека и аз се запиша.  А пък ви препоръчвам още една  бабешка рецепта , която действа много добре  при петна и  черни точки  ако се прави редовно.  Правих си всеки ден  в продължение на 10 дни маска от  изцедено  кисело мляко  ( върху хляб)  и 1 аспирин .  Резултата е много добър .  След това се прави два пъти седмично.  Стои се около  20 мин. и се сваля с хладка  вода , като след като се свали маската  лицето се  изплаква със студена вода.   Баба ми е на 75 год . И има  много хубава кожа - никога не е ползвала крем , а само тази маска. Няма дори така наречените старчески петна.

доста често чета за тая рецепта с киселото мляко но така и никой не ми обясни как точно се прави:)май всички я знаят и затова никой не я обеснява как се прави но аз не я знам моля някой да ми обясни newsm78

# 568
Значи аз ще ти кажа два начина за киселото мляко:
1. това е с филия - взимаш една филия и върху нея слагаш една, две или три лъжици кисело мляко. Става като сандвич с кисело мляко. Слагаш го това нещо в хладилника и на другата сутрин ще видиш, че водата е попила в хляба и от горе е останало само сухото мляко. И това сухото си го мажеш на лицето.
2. Вторият начин, който аз правя е с марля - взимаш една чаша и отгоре на гърлото слагаш марля, която можеш да затиснеш с дъното на чашата примерно, за да не ти пада вътре в чашата като сложиш млякото. След като си сложила марлята на гърлото на чашата взимаш с една лъжица и слагаш киселото мляко върху марлята (там колкото лъци искаш, ама повече от две едва ли ще се съберат) Така го оставяш това нещо за няколко часа и после като изтекът часовете (неопределени) ще видиш, че в чашата е останала водата от млякото, а на самата марля е изцеденото кисело мляко. Като това си го мажеш.

А аспирина можеш да го сложиш в млякото преди да си го изцедила, за да се разтвори . Това е цаката. Ако има нещо неясно пиши, аз ще ти отговоря Peace

# 569
аз знам как се цеди мляко но това на филйката не бях го чувала благодаря ти  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт