Жабешки бутчета- как?

  • 11 093
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 6 167
Блонди, тук ги правят панирани,  много не им се суетят в специални панировки.
осоли ги, после брашно-яйце-брашно.

# 16
  • Мнения: 27 524
Мастер, Лени, мерси  Hug
Галета нямам, другото е май патафри, тя е ми е много любима панировка, но бухва доста и има силен вкус, те тия мизерни кълчици съвсем ще се изгубят в нея  Joy
Ще им сложа сол и после както Лени, каза, "жабарите" не може да не знаят най-доброто  Laughing

# 17
  • Мнения: 6 167
има едни фестивали тука в нашето село... не искам да вА плаша, но жабките са си цели. 
бира се лее, народа се весели. мъжа ми каза, че сте будали само бутчетата да ядете, мисли, че сте луди да си давате зор
за някакви си бутчета.
та, измивай я ( почиства се стомаха де ), и я мятай във фритюрника.  Mr. Green


пс: а тия бутчета верно ли са само бутчета...

# 18
  • Мнения: 27 524
Стига, бе, Лени  Sick
Бутчета са само, изчистени, измити, подредени в стройни редички. Как си представяш да видя цяла жаба, да я метна във фритюрника, че и да я изям - хем ми е жал, хем гнусно  Crazy

Във фритюрник ли се пържат?  Thinking

# 19
  • Мнения: 27
никога не съм яла незнам дали е вкусно Rolling Eyes newsm78

# 20
  • Мнения: 500
Яла съм само панирани-вкусни са,но не съм сигурна,дали ще мога аз да ги приготвя.... Crazy

# 21
  • Мнения: 5 001
Че защо да не можеш...Не е трудно,а е вкусно мезенце....Опитай!  Peace

# 22
  • Мнения: 500
Не за трудността  ставаше въпрос....Може би ако са купени-готови и одрани ,бих се пробвала,но току що хванати........ SickА за вкуса-съгласна съм. Peace

# 23
  • Варна
  • Мнения: 1 744
Във Франция, в дълбоката провинция съм ги яла по следния начин.
Запържение леко в чисто краве масло, с бяло вино, чесън и копър. И воала. Ако изнамеря снимката, мога да ви покажа блатото, което лично аз унищожих.
Според мен панировката само разваля деликатния им вкус.

# 24
  • Мнения: 27
Във Франция, в дълбоката провинция съм ги яла по следния начин.
Запържение леко в чисто краве масло, с бяло вино, чесън и копър. И воала. Ако изнамеря снимката, мога да ви покажа блатото, което лично аз унищожих.
Според мен панировката само разваля деликатния им вкус.

Така приготвям калмарите, без копър, въпреки, че не пречи...
Слагам девисил, когато имам свеж.

Въпроса остава откъде да вземем жабите...

# 25
  • Варна
  • Мнения: 1 744
В Пикадили съм виждала замразени

# 26
В МЕТRО са по 23 лева килото ( без ДДС )

Общи условия

Активация на акаунт