Само не разбрах какво е това зародишно олио. Значи аз имам слънчогледово, от тиквени семки, зехтин, сусамено и фъстъчено. Става ли някое от тия или трябва още нещо да купувам. А какъв е тоя балсамов оцет? И как го задушаваш това месо със захар и с оцет? Поръсваш го с тия неща докато е в тигана или след като го извадиш?
Значи Верче - Мazola Keimöl, Aceto balsamico dunkel
Това е което ползвам. Ако нямаш такова става зехтин (ама много пръска при пържене в тиган( или сусамово олио
Олиото го купувам от Лидл, а оцета е една италианска простотия която аз много уважавам *имат и бял, затова писах от тъмния. Ако искаш може да го заместиш с Wurz na Maggi, ама аз не го кльопам много. Става и соев сос.
Поръсвам ги още в тигана - на немски ablöschen. Просто ми липсват някои готварски термни на български . Оставям ги после да поемат всичко.
Дано да ме разбра