Психолози и психотерапевти

• 676 764
  • 976
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,изкам да попитам може ли някой да ми помогне да намеря телефона на Д-р Шкодрова от София.
Благодаря Ви предварително

# 121
Здравейте,

Аз също бих искала да науча малко повече за Весела Вътева.
Някой ходил ли е при нея?
Бих искала да разбера дали е добър специалист и разбира се дали е добра като човек.

Ще се радвам, ако ми отговорите Wink

# 122
Здравейте! Имам проблем със сина ми .Той е на 18 години. Непрекъснато се отрича от всичко , нищо не му харесва , всички го дразнят , не иска да ходи никъде със връстниците си , затворил се е в къщи и непрекъснато е без настроение .Говорим всеки ден с него и се опитваме да го извадим от това състояние , но мислим че трябва да се консултираме с някой специалист. Имал ли е някой подобен проблем и може ли да ни помогнете с препоръка за подходящ специалист .

Благодаря предварително!

# 123
Здравейте gmar,

много бих искала да ви препоръчам специалист, но за жалост и аз като вас имам нужда от информация.
Разбирам притеснението ви като майка и съм сигурна, че трабва да се вземат мерки, тъй като тинейджърските години не са никак леки.
Моят съвет е да проучите психотерапевта много добре преди да запишете час.

Аз ходих един единствен път преди време. И честно казано само си дадох парите на вятъра. Останах изключително недоволна.

Желая ви късмет!

# 124
Много благодаря !Наистина сте абсолютно права . И аз съм на същото мнение , че посещението на психолог е нож с две остриета и за това много се притеснявам.

# 125
Дали някой може да ми помогне с тел.номер на д-р Парушева. До преди 5 години работеше в клиниката °Св.Наум°. Доколкото знам вече не работи като психиатър, или поне не в болнично заведение. Мерси.

# 126
Цитат на: slavva
А какво ще кажете за Мадлен Алгафари? Някой има ли впечатления от нея като психотерапевт? Rolling Eyes

По-скоро е по-добра в медийните изяви, отколкото в психотерапията. Поне така съм чувала. А пък и тарифата й е прекалено висока - не всеки може да си я позволи

а бихте ли ми изпратили нейни координати- телефон или адрес??

# 127
Здравейте! Имам проблем със сина ми .Той е на 18 години. Непрекъснато се отрича от всичко , нищо не му харесва , всички го дразнят , не иска да ходи никъде със връстниците си , затворил се е в къщи и непрекъснато е без настроение .Говорим всеки ден с него и се опитваме да го извадим от това състояние , но мислим че трябва да се консултираме с някой специалист. Имал ли е някой подобен проблем и може ли да ни помогнете с препоръка за подходящ специалист .

Благодаря предварително!

Опитайте програма Пеперуда - психолог Рада Наследникова, GSM 0898420831. Аз водих там дъщеря ми и определено помогна;заплащането е нормално. Успех!!! Grinning

# 128
Какъв беше проблемът с Вашата дъщеря?

# 129
имам мОлбА.ИмАм НУЖДА ОТ ДЕТСКИ ПСИХИАТЪр КОЙТО рАбОТИ СЪС ЗДрАВНАТА КАСА.НА СИНЪТ мИ мУ ИЗПИСАХА рИСПОлЕПТ.ЗАКУПИХмЕ ГО мНОГО ТрУДНО ЗОЩОТО В ГрАДА НИ ПО АПТЕКИТЕ ГО ИмАШЕ САмО С бЕЗПлАТНА рЕцЕПТА.А ПСИХИАТАрЪТ КОЙТО ГО ИЗПИСА НЕ Е ДЕТСКИ.СИНЪТ мИ Е НА 14 И ПОПОВИНА.КАЗАХА НИ чЕ ШИШЕНцЕТО ЩЕ НИ СТИГНЕ ЗА ПЕрИОДА ПрЕЗ КОЙТО НИ Е ПрЕДПИСАН.НО УВИ.А ТО Е ДОСТА СКЪПО-50 лВ.АКО мОЖЕ ДА Е НЯКЪДЕ ДО ПлОВДИВ. Praynig

# 130
Здравейте момичета.Случи ми се нещо ужасно Cry влюбих се в психолога си и не знам какво да правя?В началото си мислех че всичко ще отмине но вече доста време мина и чувствата ми си остават непроменени въпреки че не ходя вече на консултации.Не знам към кого да се обърна ще ви бъда благодарна ако ме посъветвате newsm78 newsm78

# 131
Здравейте момичета.Случи ми се нещо ужасно Cry влюбих се в психолога си и не знам какво да правя?В началото си мислех че всичко ще отмине но вече доста време мина и чувствата ми си остават непроменени въпреки че не ходя вече на консултации.Не знам към кого да се обърна ще ви бъда благодарна ако ме посъветвате newsm78 newsm78

Привет, ПЕПСИ, Hug

И това се случва доста често в практиката на психолозите - има си причини защо, но не се притеснявай за нищо. И психологът е човек, нормално е да предизвика емоции у някои свои клиенти. Хубаво е, че не ходиш вече на консултации при него, емоциите ти биха попречили на консултативния процес. А сега си свободна да изживяваш чувствата си и да ги разкриеш пред този човек, ако прецениш това за удачен избор.

Желая ти всичко най-хубаво  bouquet 

# 132
Zdraveite Pepsi,

Zashto vsashnost spriaxte da poseshtavate psixologa si?
Zaradi vlubvaneto li?

# 133
  • casa dolce casa
Запис.

# 134
Търся добър детски психоневролог в гр. Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт