Психолози и психотерапевти

• 676 368
  • 976
  •   1
Отговори
# 195
Можете ли да ми препоръчате добър Детски психолог във Варна?Искаме да отидем на консултация при някой.

# 196
Защо никой не казва цени?Посочете поне някакви приблизителни!

# 197

Всеки специалист определя цените си, Естел,

и моят съвет е да се обърнете към определен терапевт, който ще Ви информира точно за цените на своите услуги Hug Hug Hug

# 198

20-30 лв./час
Алгафари- 70 лв./час
Виргиния Захариева- 100 лв./час

Разбира се, както често се случва в Бг цената не означава по- добро качество! Naughty

# 199
Здравейте момичета!
В този форум не видях името на един отличен специалист!

Казва се Станислава Тончева. Много добър психолог и изключително емпатийна личност!
Успява да вникне в проблема и да помогне. Зная, че работи с различни психични и невротични проблеми и разстройства.
И нещо важно - добър човек е!
МТел. 0888 980818. Работи в София. Работи на разумни цени.

Искрено ви желая успех!   bouquet

# 200

Психотерапевт от Варна -

д-р Господинов 0887236973

# 201
А какво да правим тези, дето не сме от София, Пловдив, Варна, Бургас...Моля, препоръчайте ми психолог по възможност от Плевен за проблем с тревожност при 18-годишно момче .

# 202
Много ми трябва добър психотерапевт във Варна, който да работи и с деца. Предпочитам да е жена. Моля помогнете ми! Опитах се да пратя мейл на д-р Овчарова, но явно електронната й поща е закрита. А пък д-р Цвета Стоянова не отговаря на телефона, а по мейла ми писаха, че е в детския център, където работи, няма да е на работа до първи октомври.
Моля помагайте, трябва ми спешно.

# 203
Много ми трябва добър психотерапевт във Варна, който да работи и с деца. Предпочитам да е жена. Моля помогнете ми! Опитах се да пратя мейл на д-р Овчарова, но явно електронната й поща е закрита. А пък д-р Цвета Стоянова не отговаря на телефона, а по мейла ми писаха, че е в детския център, където работи, няма да е на работа до първи октомври.
Моля помагайте, трябва ми спешно.

За д-р Даниела Овчарова ли става въпрос. Знам, че е психотерапевт, но не съм сигурна дали се занимава с деца

# 204
На д-р Овчарова й има от преди време номера на ICQ, но незнам дали е действащ, тогава беше сценарист на Тутурутка

# 205
Аз също се интересувам кой от посочените специалисти има опит с деца - синът ми е на 3 год. и скърца със зъби, което според мойта заболекарка е проблем на нервна почва. Препоръча ми да го консултирам със детски невролог или психиатър. можете ли да ми препоръчате някой в тази област или да споделите опит в подобен проблем

И дъщеря ми скъра със зъби - нашият педиатър ни обясни какви могат да бъдат причините. Три основни - глисти, алергия, проблеми на нервна почва. При децата - най-често са първите две. Изключихме глистите след изследване, но алергията се потвърди. Тя има асматичен бронхит, който когато се възбуди причинява затруднеия в дишането и води до скърцане със зъбите. Не бързайте да водите детето на психолог.

# 206
Има ли някой от тези специалисти, който да се занимава с малки деца, в смисъл преди училищна възраст. Имам проблем с 4-годишният си син и съм решила да го заеда на психолог.

Чувала съм за г-жа Весела Банова, която се занимава с психоанализа и работи с малки деца, но не знам къде е кабинетът и. От професионалисти в сферата на децата знам, че е добра.

# 207
Момичета,аз съм момиче на 15 и се нуждая от разговор с психолог.Не съм в тежка депресия,просто искам да споделя проблемите си на някой,който не ме познава.Защото само на такъв имам доверие вече...

Прочетох цялата тема,затова направо ще питам за телефони и мнение за следните специалисти: Д-р Цветанка Маринова,Боряна Чалъкова,Гергана Момова,Камелия Калчева. Разбрах телефоните на Цвета Стоянова и Камелия Калчева,но нямам инфо за тях.

Ако някой е ходил при някого от всичките да сподели мнение.Иска ми се професионалист,който да е търпелив и да ме изслуша понеже имам много да говоря Grinning

Благодаря предварително!

# 208
А какво да правим тези, дето не сме от София, Пловдив, Варна, Бургас...Моля, препоръчайте ми психолог по възможност от Плевен за проблем с тревожност при 18-годишно момче .

Витали, привет,

В Плевен също има компетентни психолози и психотерапевти, но поне тези, които имам удоволствието да познават лично, не желаят да се публикуват в интернет координатите им (т.е. да се публикуват пред широка аудитория). Ако желаеш, регистрирай се и ми пиши лично съобщение, за да ти дам повече информация Hug

# 209
здравейте. търся спешно телефона или адреса на Мадлен Алгафари. Някой да помогне, моля.

Общи условия

Активация на акаунт