...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 121
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Привет!

Аз не съм влизала няколко дни тук, но бях жив-зян. Като ме повали оня ми ти вирус, едва си стъпих на краката. Сега съм доста по-добре, но нямам никакъв глас.

Офф, няма ли да се вдигне най-сетне тази гадна мъгла, не си спомням вече от кога не съм виждала небето.  Sad

Лека и спокойна вечер на всички!

# 211
Добро утро момичета!

Днес пък с дъжд ни изненада времето ooooh!

Всички болни бързо да се оправят, а здравите да се пазим много, че тези вируси са направо ужас.

Аз ... пак на работа!

Лек и усмихнат ден!

# 212
 Добро утро на всички!
 Днес ни е първият ден на детска от новата година,тръгнахме с желание и нови пантофи,че старите ни бяха умалели Laughing,и ги споменавам тия пантофи,че беше цяла одисея докато ги купим.Отиваме вчера с Мила в един магазин,няма да споменавам име,и искам 25 номер-нямали,искам 26,но и от тях всичко било свършило,поглеждам към стелажа и там на най-видно място си стоят два чифта,точно каквито ми трябват.Как си продават тия хора стоката се чудя,че хич и не е евтина ooooh!
 Кате,Мила беше така преди два месеца и това и е боледуването,което съм запомнила най-добре.Пет дни не спря да повръща и накрая нямаше дреха,която да не и пада,толкова беше отслабнала.Най-важното е да приема постоянно течности,аз и предлагах  вода с една сламка,съвсем по мъничко,а за хапване нищо не искаше,през тези пет дена да е изяла най-много една бисквита.Хайде оправяйте се,че да ми идвате на гости.Мила до неделя не беше в Сливен,но вече е на линия. Simple Smile

# 213
Привет !

Времето е много гадно, леко депресиращо!

Днес не заведах Велизар на ясла , че леко понакашля , а и навън валеше. Сега чакаме баба му да дойде!

Довечера ще ходим ли на танци? Има ли желаещи?  newsm68 newsm68 newsm68

Аз се каня да ходя, дано само мъжа ми да не остане до късно на работа!!!! Sad Sad Sad

# 214

Аз се каня да ходя, дано само мъжа ми да не остане до късно на работа!!!! Sad Sad Sad

Севе имам желание да дойда, ама дано и нашия татко не закъснее, че са го заобиколили едни италианци ooooh! бабата ни е болна, иначе много ми се идва..и сега се сетих...прати ми телефона си на лични Wink

Щифото се събуди и отиваме да правим обяд Mr. Green (да не помислите, че спи до сега = още в 7.30 е станал) Sunglasses

...абе къде се изгуби Ренката newsm78 Звънях и, но няма връзка с този номер Thinking

# 215
  • София/Сливен
Привет, момичета и от мен!

Само за малко влизам, че съм обещала да свърша още малко служебна работа. Ние сме добре засега, Велина не иска да ходи на градина, сутрин едва я обличам (после няма проблем в градината).

Кате, така и не ти се обадих, но като ме завъртя работата, а и времето беше такова отвратително.

Ето малко зимни снимки: - оттук до края

А ето и още нещо: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143932&photo=117 - разглеждайте отзад напред, докато стигнете до нещо което сте гледали вече... Laughing

Много целувки на всички.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 12:37 от М_е_г_и

# 216
Здравей те и от мен момичета GrinningЗа танците как да разбера ще ходите ли и от колко часа са? Rolling Eyes newsm44

# 217
...За танците как да разбера ще ходите ли и от колко часа са? Rolling Eyes newsm44

Мама севи казва, че може би ще ходи, а аз съм под въпрос - ако искате в 17.30, който ходи да чака 5м. пред ДНА  newsm78

Меги  smile3501 smile3501 smile3501

# 218
До 16.30 ще знам дали ще ходя и ще пиша.

Меги , бравос!  Нямам думи!!!

# 219
  • Под Сините камъни
Леле Меги направо ме остави без думи newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 това е напрво разкош искам и аз да мога така

# 220
Здрасти и от мен  Hug
нещо ми е мързеливо напоследък и съм зарязала всякакви клубове и форуми.  Tired
Айде, да се оправя по-скоро това глупаво време и да ходим по разходки....

Бягам да ни ви заразявам с негативизъм...  Naughty

# 221
Севе, а ти знаеш ли точно къде се намира залата newsm78

Пъзелче и аз това искам Wink ще луднем по цял ден  ooooh! и нали досега сортирах снимки за копиране се подсетих, че миналата година на 20 януари сме били навън на двора по фланелки....ех, защо и тази година не бе така Tired

# 222
В ДНА - то , там където е пицария "Каприз" по стълбите нагоре на последния етаж.

# 223
Ей ме на...тук съм вече...  bowuu почвам да чета каквото съм изтървала  Grinning

# 224
Ей ме на...тук съм вече...  bowuu почвам да чета каквото съм изтървала  Grinning

...да не беше в гората дето няма нет Heart Eyes
писах ти на скайп - видя ли Wink

Общи условия

Активация на акаунт