...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 130
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Люситка, какво правя ли - лягам, заключвам стаята да не излиза и пускам филм...той прави каквото си прави, после се уморява, ляга и заспива Wink Дано скоро свършат терзанията ви Hug

Катико, в градинката ви няма ли...или искаш по интензивен курс Wink При ВикО след навършване на 4г. мисля и ако искаш може да си запишеш детенцето Peace ..и да, ще се радвам наистина да направим една агитка и ходим на танците Hug
Повярвайте ми - много е хубаво, Евето ще потвърди Laughing

Малински, радвам се, че се появи в темата, макар и за малко Hug

Пеце, мерси  Wink мислех си, че от по-малки ги взимат...

Аз днес грундирах каквото беше останало и от утре започваме с боядисването - направо си мисля, че край няма всичко това ooooh!

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 21:16 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 196
Може и по-честичко тази седмица, че съм нямала право да съм на работа, след като съм до 20-ти в болничи. Кат' не ме искат  Whistling ще си почивам още малко  newsm74

# 197
ДиДКа КоджаБАШЕВа Твоя поне е голям вече....и сам ляга.....А това е едно бебе което не знае какво иска.... smile3511

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 22:54 от Люситка

# 198
Аз мисля да ходя във вторник. В четвъртък съм под съмнение. Тогава са ни събранията в офиса и ще ми е малко трудно.

# 199
Здравейте, мами!

Днес много мързелувате?

Красив ден на всички!

# 200
  • Под Сините камъни
кой каза че мързелува ме тук сме здравейте и от нас Hug

# 201
Приветче и от мен!Навън е много красиво,но и много студено....Отидох до магазина и ми замръзнаха пломбите чак....

# 202
  • Сливен
     Здравейте,момичета.Вече се наредих на компа.Снощи ходихме на "Селището".То било много хубаво там,аз за пръв път ходих там.Страхотно щоу си направихме.
    Диде,такова "Трите пъти " извъртяхме леле мале, а пък ръченици,хора,кючеци, абе лудница.
    Но днес гъз се вдига ,глава не се вдига. Crazy
    Лека вече на всички  Hug  Hug  Hug

# 203
Привет.
Голямо спокойствие днес в темата. Надявам се всички сте добре и просто си почивате, а не като мен от проблеми да нямате време да седнете на компютъра. Аз пак с болести се разправям  ooooh! Мъжо тамън се пооправи, днес пък Митко се разболя. Цял ден повръща и е с разстройство. Иска да пие вода, обаче веднага я повръща. Страх ме е да не се обезводни. Сега чакаме моята докторка - хомеопатка да дойде да го види. Търсихме педиатърката ама тя си е изключила телефона.

# 204
Добро утро, мами!

Влизам само да ви пожелая усмихнат ден!   love001

Тръгвам за работа  smile3518 чао!

# 205
Добро утро и от нас Hug

Кате, милото Митаче Sad да се оправя по-бързичко Praynig

Искам да попитам - какво трябва да купим ние като кръстници на нашите кумове при раждането на детенцето им newsm78
Има ли някаква традиция или каквото аз си пожелая Thinking

Еве, браво на вас - утре ще ходим ли на танци - манци Joy

Лека и приятна работна седмица на всички Peace

Усмихнат ден   bouquet и дано темичката се раздвижи Wink

# 206
Добро утро ,сливналийки!Пожелавам ви една прекрасна и здрава седмица!
Дидка,аз на моя кръщелник му накупих бебешки аксесоари и играчки за легълцето,а на мама изпратихме един хубав букет още докато беше в родилния дом.А когато ходихме на гости да видим бебока за първи път, си спомням ,че носих торта и погача/това по нареждане на свеки/ и някакви дрешки за бебчо.Вече на кръщенето си го облякохме както си му е реда.

# 207
Къде сте всички newsm78

# 208
  • Сливен
     Здравейте,момичета.Какво става с темата? Защо няма никой?Само дано не сте замръзнали или паднали някъде из улиците  Joy Joy Joy
     Чао за сега,целувки  Hug

# 209
  • Под Сините камъни
днес мой всички сме се покрили

Общи условия

Активация на акаунт